Incuie gradinita la 8.30......

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Eu una sunt de acord cu respectarea programului fara discutie.Acum ca se intampla sa intarzii o data de doua ori pe semestru e acceptabil.Cum spunea Replay e diferenta intre gradinitele de sta si cele partciluare.Normal la cele particulare parintii platesc bani grei si educatoarele sunt acolo pt ca le platesc parintii salriile.Ar fi culmea sa inchida usa ,nu???
Acum la gradi de stat asta e programul .Nu-ti place te duci la particular.
Anda nu zic ca nu-i aglomerat Bucurestiul ala da sa nu crezi ca la Cluj e mai lesne....si ma gandesc ca si la BUcuresti gasesti grdi daca nu in sptele blocului macar in cartier la cateva strazi.asta e alegerea fiecaruia daca face sau nu mult timp pana la gradi.
Si inca o chestie eu am ales gradinita de stat pt copilul meu nu din lipsa de bani ci pentru ca am fost si sunt multumita de tot ce invata acolo ,cat invata.Nu-mi trebuie nici sa vb nu stiu cate lb straine,nici sa faca ore de pictura ,lipsit de talent si interez fiind si nici sa faca ore de muzica si el sarcul e afon.Acum am generalizat.Pe mine ma intreseaza sa fie copilu sanatos,sa manance ,sa doarma si daca se prinde ceva de el in ale invataturii f bine.Are vreme de scoala.Ca vb aia nu stiu zau cate am stiut in clasa intai si pentru aia facut-am scoala sa-mi ajunga si la ce folos ca tanti care vinde ziare castiga mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

......Cum spunea Replay e diferenta intre gradinitele de sta si cele partciluare.Normal la cele particulare parintii platesc bani grei si educatoarele sunt acolo pt ca le platesc parintii salriile.Ar fi culmea sa inchida usa ,nu???.....

Pai nu-i chiar asa...si gradinitele de stat tot din banii nostri sunt bugetate. Din impozitele alea care aproape ne injumatatesc veniturile....Tot parintii platesc salariile educatoarelor de la stat. Asa ca asta nu mi se pare ca asta face diferenta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Da ai dreptate ..da macar pe aia nu mai apuc sa-i am in mana sau pe card.La particular e de genul ute-i nu-s stii ce vreau sa zic

Mergi la inceput