Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Leditia spune:
Selene,tu trebuie sa rezolvi neaparat situatia asta cumva caci atunci cand mergi sa nasti iti cer o adeverinta de la job unde sa se specifice ca ai toate darile in regula, platite si este totul in regula cu tine.Situatia ta e una incurcata si trebuie cumva descurcata ca sa nu cumva sa le treaca astora prin cap sa te puna sa platesti spitalizarea,care si la stat am inteles ca e groaznic de scumpa.
Plus ca neavand dr de fam nu poti beneficia de concedii pre si postnatale..neavand situatia clara poti avea probleme cu CIC-ul..si tot asa.Sa nu mai vbesc ca apoi cu bb..tot ai nevoie de dr de fam!
Sincer,habar nu am cum se poate rezolva situatia ta,mi-aduc aminte ca ai postat la legislative,cred ca marius te-a lamurit ce poti face si cum poti face.Doar ca ar trebui sa te grabesti ca nu mai e mult pana in dec.
nah..zic si eu,nu te supara.
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian
flowerbee spune:
Selene, sunt de acord cu Ledi, nu trebuie sa mai amani rezolvarea situatiei tale destul de incalcite.
In ceea ce priveste plecatul la Cluj, nu te pot sfatui, insa eu una nu mi-as lasa sotul in asemenea momente importante pt amandoi. Trebuie si el implicat. Cum am zis, nu dau sfaturi in asfel de probleme personale.
Oricum, iti doresc sa gasesti aolutia perfecta si ca toate problemele sa se solutioneze.
Tu esti traducator, nu?
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
selene - situatia trebuie neaparat rezolvata
si cred ca nici eu nu as pleca de langa cristi, mai ales la rude. ca pana la urma el ma va sprijini psihic si ma va ajuta, si trebuie sa se lege si de bebe. dar asta se aplica la mine si daca in galati nu ai cum sa nasti ok poti merge la cluj si dupa o sapt sa mergi acasa daca vrei - nu cu tren, cu masina, ca sa poti opri de cate ori e nevoie sa ii dai mancare, sa va odihniti, etc.
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
Pupam toate fetele!
In sfarsit am reusit sa citesc si sa mai am timp si sa va scriu, din ce-mi aduc aminte...
bee vezi ca reducerea aia pt nastere si spitalizare, nu cred ca se aplica la ACEASTA nastere si spitalizare, la urmatoarea eventual. Intreaba consultantul INTERAMERICAN daca acesta este unul dintre motivele pt care v-ati face asigurarea acum. Este exact ceea ce am descoperit si eu la sarcina asta: la doctor sau asigurari nu te duci cand esti insarcinata deja... te duci eventual sanatos tun si in forma perfecta! Sa-mi spui si mie ce ai aflat, ok?
roxana sa-ti traiasca fetita!! eu nici nu stiam ca esti in tabara fetitelor...cred ca ai descoperit cand eram in concediu, ca de mult vroiam sa te intreb cu cine tii . Am vazut eco, super dulce si cuminte!
daiopri felicitari pt baietel!! Tu cred ca vrei sa-ti dai maiestria in crescut de baietei, ca altfel nu se explica . Sa fie sanatos si voios si sa va bucurati de el!
pusyketa sa-ti traiasca frumusetea de copilas! este o dulceee! Ma bucur ca dr este ok, conteaza!
just cred ca vrei sa-mi faci concurenta felicitari pt bebelina mare si sanatoasa! of, asa ar trebui sa fie si ghindoaca mea, dar mai am de asteptat pana la eco urmatoare de 30 de sapt
cristi sa purtati sanatosi hainutele si sa va mai luati si altele!!
japonezele noastre ce mai fac? eli, yashi?
zicea cineva de un hemoroid...si eu am capatat unul! il fac cadou cu draga inima... eu ma tratez cu crema de galbenele local si nu-l simt, dar nici nu trece, am inteles ca dispare dupa nastere. Ma duc sapt viitoare la dr si vad daca-mi da ceva tratament.
Noi astazi am intrat in sapt 28 si suntem in plin sezon de nopti albe. Ieri am fost intr-o usoara plimbare prin Carrfeour, zic usoara, pt ca n-am facut decat sa ma plimb printre rafturi, de restul s-a ocupat barbatul. Treaba este ca am venit atat de epuizata de parca as fi fost la sala. M-a obosit in ultimul hal si n-am mai facut nimic toata ziua, decat somnic. Ma misc ca o rata si simt apasare pe sale, cred ca si bebelusa mea s-a ingreunat. In fine, toate-s bune si frumoase, multumesc gratiei ca nu am dureri sau alte complicatii, si-mi pare rau de gravidutele care trec prin tot felul de chinuri.
dark spor la treburi sa aveti si sa va purtati sanatosi hainutele! se vede ca te streseaza preturile, ca nu ne-ai mai povestit de madamele mate
miere bafta la creatie!!
mai mult ca sigur ca mai vroiam sa va mai zic cate ceva, da' am uitat...
Catalina
27+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
DarkBendis spune:
Selene, nelocuind in Romania, s-ar putea sa ma insel...dar ma gandesc ca problema cu adeverinta de angajat trebuie rezolvata in primul rand. Ca fara ea, in Cluj sau Galati sau oriunde... va costa si inca mult (si nu e vorba de banii dati ca "atentii" la medic) si dupa aceea va fi mai greu sa recuperezi banii de la Casa de Asigurari. Marius ce zice? Sau vreun alt avocat de pe forum?
Offf... stiu ca e greu si incomod... dar ma gandesc ca daca din trimestrul 3 se presupune ca punem cam juma' de kil pe saptamana... o sa fie si mai greu. Eu iti urez mult succes si sa se rezolve toate asa cum iti doresti
Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
WOW Billy deja saptamana 28!!!
Fetele care aveti o cezariana la activ: v-ati gandit vreun pic la nastere naturala acum? In afara de rox de care stiu ca da.
Eu pana acum nu mi-am pus de loc problema, dar acum am inceput sa ma gandesc. Cred ca o sa il intreb pe doctor sa vad ce zice.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
intreb si io...
da ce-s aia hemoroizi?
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia cadia,daca vezi costumasul la mothercare in Buc imi zici si mie POZE Minunica mea 24+ cu David Christian |
ok
21+cu CLARA
BillyBilly spune:
Da mai Naty, nu-i asa ca suntem mari?? Bine ca ai zis ceva ca mi-am adus aminte sa-ti recomand si eu tot cofetaria Piticot, fac niste prajituri si torturi f bune (mie imi place in mod deosebit interiorul cu "padurea neagra" - de ciocolata). Eu stiam de o cofetarie si pe Petre Ispirescu. Pup-o pe Ioana din partea mea, o inteleg! Si pe mine ma stresa gradi cand eram mica
Edit: Referitor la nasterea naturala dupa cezariana, eu am citit serile trecute intr-un numar mai vechi al revistei "Mami" ca este posibila. Deci, poate cu un doctor mai deschis la idee, se poate incerca.
Catalina
27+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
Leditia spune:
Billy io-s cu hemoroidul..cine altcineva putea fi?Ca stii tu vba aia cu bubele si baba..cam asa si la mine.Si eu tot cu crema de galbenele,dar e degeaba si cel mai tare mi-e frica sa nu se inmulteasca sa-si cheme ceva frati,surori,neamuri..ca atunci e mai grav!Am citit la mamici de sept-oct si e o mamica care a avut niste complicatii cu nasterea din cauza minunatilor hemoroizi..ceva de genul ca n-ar fi fost tocmai indicat sa nasca natural din cauza lor..
Si tot legat de asta citeam ca sunt bune cremele pe baza de castane de India..maine o intreb si pe dr ce ma fac eu acu si cu Mr.H pe cap!.(ma rog,impropriu zis..)
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian