Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris2002 Flowerbee, te bat daca mai pomenesti de clatite si must! Just, eu nu am vazut poza cu fetita, nu ma uit unde trebuie? Cadia ce preturi! Eu nu stiu cat o sa ne coste aici, presupun maximum 100-200 euro, cat costa daca nasti in spital fara indicatie de la gine ca e obligatorie nasterea in spital. Poate nici atit, ca la Francesca am primit indicatie medicala pe ultima suta de metri(oricum in spital nasteam). |
Pai nu am poza pusa cu bebelina :) trebuie sa scanez daca e..sau sa fac o poza la poza..hai ca vad eu cum fac! O sa pun la un moment dat o poza cu grasunica noastra! Sunt indragostita
Justme 25+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
Naty spune:
ira liza merci, m-am uitat pe site si arata bine. Dar or fi si calitativ OK? Ai mancat tu?
cadia pe unde e cofetaria Piticot? Stiu bine Dr. Taberei.
Ca tot vorbeati de bani si costuri pentru nastere. Nu stiu daca v-am ami zis, eu nu aveam asigurari de sanatate, recunosc, din inconstienta mea de a nu le plati (noi le platim singuri fiind profesie liberala). Acum m-am hotarat sa le platesc totusi fiindca altfel ma usuca spitalizarea chiar si la stat si in plus nu poti sa sti cum voi avea nevoie vreodata de o interventie mai serioasa. Cert e ca am dat 12.000 RON pana acum doar pe perioada 20003 - 2006 si inca mai am de platit 2007 - 2008 Slava Domnului ca ce a fost anterior lui 2003 s-a prescris.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Da, Cadia, sotii sunt mai cumpatati. Mai intai punem deoparte si apoi cheltuim cat ne tine plapuma din ceea ce ramane.
Cu bebe e altceva, ca eu trebuie sa il temperez, ca el ar cumpara tot ce vede, mai ales chestii electrice si electronice. ca sa nu mai zic de hainute.
Din cate vad eu, nu e rea ideea de asigurare privata. Ar fi cam 50 euro de persoana pe luna. Si toate alea incluse. Ma gandesc si la pediatru pentru viitor, vaccinuri etc etc.
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CADIA spune:
citat din mesajul lui Leditia Just,sa-ti traiasca minunea.Ce grasuna e. Flo,asa e,oricat de greu imi e..cand misca mogaldeatza in burtica uit de tot si cand ii vbesc si reactioneaza ma topesc toata... Selene,da,e greu cu banii astia...probabil daca n-as da lunar o gramada pe tratament ar fi mai usor.. In prenatal intru de la 1nov,cand voi avea 30+. Tu trebuie sa faci ceva sa-ti rezolvi situatia,eventual sa vbesti cu un avocat,nu stiu,dar ceva trebuie facut pt ca iti va fi foarte greu doar cu salariul sotului.Si stiu ca 8mil nu=s multi,dar cand sunt in minus e tare greu.. Eu nu am nici un ban strans pt nastere pt ca pur si simplu nu am avut de unde pune de=o parte..lunar se duc milioane bune pe tratament,consultatii,dr..etc..(plus rate,facturi si tot soiul de cheltuieli)..vba aia numai luna asta s-au dus destul peste 10mil,dar nah..numai cerclajul si morfologica au fost 7mil.Asta este..noi sa fim sanatosi si mai vedem noi cum facem rost si de bani pt nastere..desi teoretic ar trebui sa fie gratis,nu? POZE Minunica mea 24+ cu David Christian |
asa e Ledi, voi sa fiti sanatosi, ca poti sa ai toti banii din lume si nu faci nimic cu ei daca nu ai sanatate.
21+cu CLARA
Leditia spune:
Cadia,e foarte bine ca aveti si puteti.Daca mi-as permite si eu as merge sa nasc la privat...
Eu momentan nu-mi bat capul cu asta,dar o sa trebuiasca mai incolo sa ma interesez ce si cum...Si ma enerveaza la culme ca n-am dat in viata mea spaga,atentii..etc.Nu stiu sa dau,al meu nici el..Si faza e ca nici nu stii ce,cat si cui!Nah,chiar prefer sa nu ma gandesc ca ma apuca depresiile..
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian
flowerbee spune:
Ledi, nici mie nu imi place sa ma duc si sa dau. Noroc ca nu a fost nevoie pana acum. Macar la privat mergi si platesti la casa.
Sa va zic drept, eu nasc la privat de nevoie, ca numai acolo lucreaza dr meu. Si nu vreau sa ma schimb acum. Fereasca Dumnezeu sa fie nevoie sa merg la alt medic sau spital! Sa fie bine la toate burticile!
Just, asteptam poza!
Bee22+
CADIA spune:
citat din mesajul lui Naty ira liza merci, m-am uitat pe site si arata bine. Dar or fi si calitativ OK? Ai mancat tu? cadia pe unde e cofetaria Piticot? Stiu bine Dr. Taberei. Ca tot vorbeati de bani si costuri pentru nastere. Nu stiu daca v-am ami zis, eu nu aveam asigurari de sanatate, recunosc, din inconstienta mea de a nu le plati (noi le platim singuri fiind profesie liberala). Acum m-am hotarat sa le platesc totusi fiindca altfel ma usuca spitalizarea chiar si la stat si in plus nu poti sa sti cum voi avea nevoie vreodata de o interventie mai serioasa. Cert e ca am dat 12.000 RON pana acum doar pe perioada 20003 - 2006 si inca mai am de platit 2007 - 2008 Slava Domnului ca ce a fost anterior lui 2003 s-a prescris. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Cofetaria Piticot, este exact la parterul blocului unde troliebuzele 90,91 si 93, fac dreapta catre capat, dupa ce au trecut de Moghioros si Materna.Cum face trolebuzul la dreapta, cobori (adica la penultima statie) si la prima stradutza care face la dreapta, la parter este Piticot.
Sper ca am explicat bine, pentru ca nu stiu numele strazilor de acolo.
21+cu CLARA
Naty spune:
Merci cadia. Stai in Dr. Taberei? Si eu (partial ca noi suntem calatori stam in tp. saptamanii mai mult la ai mei si in weekend acasa, adica in Dr. Taberei).
bee cum e cu asigurarile private? Ai idee?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Si eu am ales spitalul privat pentru ca am card medical de la servici si f.f. multe analize, eco, consultatii nu le platesc.
De fapt pana acum, din fericire, nu am platit nici un leutz.Sper si la nastere sa-mi faca macar o reducere, ca gratis sigur nu o sa fie.
Ca vorba lui Ledi, te usuca analizele de sarcina, ecografile...dar sa mai ai si alte probleme de sanatate.
21+cu CLARA
flowerbee spune:
Naty, iti dau linkul ca sa poti calcula. Mie mi s-a parut ca planul pt familie este cel mai avantajos, adica faci o singura asigurare in care sunt inclusi "n" dependenti. Asa aveam eu in Belgia, de fapt asa e sistemul de la institutiile europene. Eu am calculat pentru 3 persoane (eu si 2 dependenti - am pus si puiul) si pe luna ar trebui sa dau 146 euro. Si e Full Plan, deci totul inclus. Acum astept exact oferta, sa mai pot negocia cu ei si sa vad daca se merita. Oricum, reducerea la nastere e semnificativa.
http://www.interamerican.ro/aplicatii/calculator
Bee22+