Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 24
CADIA spune:
Bee, ai grija de tine.Parca ziceai tu ceva ca te-ar paste o raceala?? Cum te simti???
Ai grija de burtica,sa nu te mai doara.....

22+cu
CLARA
Leditia spune:
Neatza si de la noi.
Nu stiu parola de la cont ca as deschide eu un nou capitol.
Sa incep..
Irina,pt ca am citit din urma ti-am citit si postarile.Acum ar trebui sa-ti apara imediat,ca deja ai 15 postari.
Ma bucur ca ai ramas gravidutza pe cale naturala,Doamne Doamne e sus si va iubeste.Nu mai fii superstitioasa si nu te mai gandi la ce e mai rau..gandeste-te ca nu mai e mult si bb e bine sanatos si daca dupa 4 ani ai ramas natural eu zic ca Dzeu chiar va iubeste si curand o sa-ti tii bebelusul sanatos in brate.Sarcina pierduta la 8 sapt nu se datoreaza faptului ca ti-a adus sotul o pereche de sosetele,sa fim serioase..daca e sa se intample ceva se intampla oricum,cu sau fara chestii cumparate.(ca o paranteza si eu am pierdut 3 sarcini si nu cumparasem nik..altele sunt cauzele,crede-ma)
Ref la kg,nu stiu ce sa-ti zic,ele se vor da jos dupa ce nasti,daca tu esti sanatoasa si bb la fel,nu-ti mai face griji si nu te mai consuma atat.Si nu intra in depresii,chiar nu ai de ce,crede-ma.
Flo,sper ca tu participi la mutare doar cu indicatiile,da?
Cadia si Just felicitari pt schimbarea semnaturii,am schimbat-o si noi ieri...mai avem 2 sapt si trecem si noi in trim 3.
Dark si eu tot ca tine..sunt cu ochii pe fetele de la nov-dec.![]()
Angelique..bine ai revenit.
IrinaC,bine ai revenit si tu..cum esti?
Referitor la CIC..pt mine din punct de vedere financiar ar fi fost bine ca si acum sa merg la job,caci salariul meu in concediu medical e infect..iar banii din CIC,la fel sunt mai putini decat as lua la job.Insa apare o alta problema..nu mai vreau sa ma intorc acolo nici in ruptul capului si in plus nu am cu cine lasa copilul atat amar de vreme.Cresele nu sunt pana seara,mi-e si frica sa-l las la cresa..iar sa-mi dau mai mult de jumate din salariu unei bone nici nu se pune problema.Nu stiu ce va fi si nici nu vreau sa-mi bat capul acum cu asta,pt ca depinde de multe si vom hotari ceva mai incolo ce si cum.Plus ca mai am si facultatea pe cap si habar nu am ce voi face eu in ian in sesiune..cu bb mic,nastere recenta si lohii cat cuprinde..
Dar,momentan mai e pana atunci si nu are rost sa ma stresez de pe acum cu lucrurile astea.
Porumbita,link-ul este www.culinar.ro .Pe forum,la retete in imagini gasesti multe retete interesante.
Selene,ai facut secretia?Daca ai prurit nu ins neaparat ca e candida.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

justme25 spune:
Billy pe unele site-uri cu saptamanile de sarcina se spune ca in saptamana 27 copilul incepe sa se intoarca cu capul in jos. La tine e intors? Stiu ca tu esti in saptamana a 28 a, daca nu ma insel. La mine inca nu s-a intors..inca e cu capsorul sub tzatzica dreapta ![]()
Justme
26+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
flowerbee spune:
Ledi, in legatura cu mutarea, mi-am facut un plan de bataie: mut cate o camera. Saptamana asta mut livingul, deci va trebui sa vad ce iau, ce las si ce arunc (in special la capitolul hartii si porcarii de prin biblioteca). Eu sortez (stand pe scaun sau pe jos), sotul pune in cutii si doi oameni incarca si descarca. Cred ca intr-o luna se rezolva cu toate camerele
. Curatenia in noul apartament o face fata care vine lunar la mine, deci nu stau la smotru.
Cat despre banuti, nu stiu ce sa zic. Se duc atat de repede, de parca au picioare si fug singuri de nebuni din portofel. Eu nu imi voi permite sa stau mai mult de 4 luni in pre si postnatal pt ca din 6 sau 8 mil nu putem trai. Aduce sotul, dar nici el nu fabrica bani.
Cami, eu sunt cu raceala su tusea. Dar beau ceaiuri cu miere si lamaie si mananc multe kiwi.
Fetelor, oare sanii mai cresc mult
? Mie mi se pare ca sunt imensa. Nu am mare burta, dar sani, cat cuprinde. In nooaptea nuntii mi-a plouat si de zice ca daca iti ploua la nunta, esti laptoasa. Apoi, vad ca la mine sunt semne clare.
Abia astept sa vina ziua de 6 oct, sa merg la dr, sa vedem fata. Si tot atunci, sa fac si un examen de secretie, ca mi se pare din ce in ce mai abundenta si parca mai inchisa putin. Nu am alte simptome, dar tot trebuie verificat.
Pupici.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
buna fetelor
deci cineva s-a ingrasat mai mult ca mine cu cele + 12 kilograme ![]()
![]()
vorbeati de stat in cic - eu am noroc ca 2 luni de postnatal si primele 2 luni de cic firma imi plateste diferenta intre concediu medical-indemnizatia de la stat si salariul de inainte, asa ca stau 6 luni acasa, din care doar 2 cu 85%. da mai mult nu imi permit sub nici o forma - imi place foarte tare si jobul si avem si rate asa de mari ca am cam face foamea la modul cel mai serios si dureros numai cu salariul lui cristi. plus ca eu inca anul asta platesc facultate si acuma au aparut si ceva cheltuieli mari cu apartamentul...
dupa 6 luni o sa luam nanny si o sa ne ajute si mama lui cristi. stie cineva daca ma intorc cu program de 6 ore pana cand face bebe 2 ani primesc salar intreg sau proportional cu orele lucrate?
ledi tu ce studiezi acuma? ca si eu in ianuarie o sa fiu in sesiune - eu sunt la conta info de gestiune.
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
irina726 spune:
Buna burtici, sper ca va merge bine astazi.Nu are nici una din voi astazi termin la doctor??eu mereu sunt curioasa![]()
Dupa 2 ore de curatenie sunt tare obosita, ma doare spatele, dar nu si burtica jos, asa cum aud des.