Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Eu plec. Ma duc la gradi sa vorbesc cu educatoarea si apoi acasaaaa.
Va doresc un weekend placut!
ledi si io am problema cu hemoroizii de muuult de tot. Sa-mi zici si mie cu ce zice dr. sa te dai, eu acum, in timpul sarcinii nu m-am mai dat cu nimic de frica ca e prea aproape zona
de bebe.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
23+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miereamara spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca vorbiti de celule stem, cred ca stiti ca cercetarile sunt inca in faza incipienta si de cele mai multe ori nu se pot folosi celulele prelucrate de la un copil pt acelasi copil, pt simplul motiv ca e acelasi fond genetic, deci este f posibil sa nu poti vindeca o anumita boala pt ca celulele sunt "bolnave" (ma rog exprimarea nu e tocmai academica, dar asta am inteles eu din diverse articole). Mai degraba exista sansa sa gasesti pe cineva compatibil intr-o banca comuna de stem cell (nu stiu dc exista asa ceva in Ro). Voi ce stiti concret despre aspectul asta, ca ma intereseaza si pe mine, la nivel informational (eu nu vreau sa apelez la privati pt stem cell, dar as vrea sa donez celulele copilului la banca comuna, poate folosesc cuiva).
Si eu tot sub buric simt copilul de cele mai multe ori, depinde de pozitie, al meu era asezat transversal la ultima eco.
Dark Bendis sunt mortale pisicile tale, a mea tot incearca sa se urce in crib, si-a luat-o pe cocoasa de cateva ori, vorba vine, ca o stropesc cu apa cand face ceva rau. O sa pun niste folie de aluminiu in crib, ca matelor nu le place fosnetul respectiv si cica asta le descurajeaza sa se urce a doua oara. Ieri dimineata alerga de nebuna prin casa si nu s-a mai putut opri la timp si a intrat cu capul in dresser, s-a auzit o bufnitura si cand m-am dus la ea, era ametita, nici nu mai putea merege, cred ca a vazut stele verzi
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Si eu am probleme cu Mr. H
, folosesc crema de galbenele si niste servetele medicate din comert (s-ar putea sa se gaseasca la farmacie, aici sunt in supermarket). Dar crema de galbenele tinuta la frigider in prealabil este sfanta.
Aaaa...si vad ca mi-au revenit arsurile epigastrice...mey, parca is calul lui Fat Frumos, ala de manca jar in loc de fan, asa imi simt esofagul, nu stiu ce sa mai iau, rontai la pastile antiacid toata ziua, dar in afara de niste ragaieli groaznice 9pardon de expresie), alt rezultat nu am
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
Alina1976 spune:
Hello burtici,
Sorry ca am lipsit ceva timp insa de 3 zile fac un curs de dimineata pana seara si am fost atat de obosita incat nu mai apucam sa intru seara sa va scriu..
Azi am terminat si de maine ma odihnesc!! 
![]()
Bee, ai grija cu asigurarea Interamerican. Tu stii ca si eu tot la Euroclinic nasc si am nascut si in 2006. Am avut asigurare si am renuntat la ea. De ce? Pt ca in afara de probleme legate de sarcina si nastere nu ma duceam la ei si toate astea se platesc! Adica ecografiile le platesti, analizele specifice sarcinii le platesti (adica tot ce e mai scump). Acum vezi ca si ce zice Billy e corect! daca esti deja gravida si iti faci asigurarea NU beneficiezi de reducere la acesta nastere si la urmatoarea...daca o sa mai ai
Deci e cam teapa....parerea mea.
Daiopri, sa-ti traiasca baietelul!! FELICITARI! 
Mai Billy, LA MULTI ANI pentru printesa mai! Tu azi intri in LUNA a 7-a conform graficului de pe acest site. Sa-ti triasca bebita si sa se faca mareeeee si frumoasa! 

Just, FELCITARI! Ce bebe grasun ai!!! ![]()
Sa se faca mare si frumos!
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cristi_2003 spune:
ma nu radeti de mine - io credeam ca-s un fel de cosuri da in ... spate
daca la greturi a functionat refuzul sper sa functioneze si cu astia
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
asta cu asigurarile de sanatate e adevarata - te despagubesc doar pt afectiunile care apar dupa ce inchei asigurarea, nu si pt cele pe care le ai in momentul in care o inchei (nu ca sarcina ar fi o boala, da pt ei tot cam aia este, ceva ce trebuie despagubit)
ca si la casco - daca am o oglinda rupta cand fac casco mi-o platesc eu, daca se rupe saptamana viitoare mi-o platesc ei.
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Cristi mama, zi-mi si mie site-ul ala de unde ai cumparat hainutele frumoase de bebe :-) Ca nu prea am citit si din capitolul trecut...
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Leditia spune:
Miere,da' de ce sa tin crema la frigider?
Nasol cu arsurile tale..am si eu ceva arsuri in gat si uneori reflux gastric..oribil
..Si respir cam greu,ma enerveaza,parca am ceva in gat..
Dar deja am impresia ca incep sa ma vait mai ceva decat baba Floarea...Si culmea acu ceva timp cand se vaita cumnata-mea si-mi zicea cum inventeaza ea noi miscari "cum sa te dai jos din pat in 10 miscari" "cum sa reusesti sa dormi ajutata de 4 perne" si tot felul de chestii..eu radeam
..Nah,acu nu-mi mai arde parca de ras,ca-i calc pe urme![]()
Naty,weekend placut.
Alina,bine ai revenit.
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Alina1976 spune:
Ledi
. Bine v-am regasit. Am vazut ca tot in pat esti si te lupti ca si mine cu arsurile si reflux-ul gastro...eu sa stii ca aproape in fiecare seara iau cate un MALOX ca altfel nu pot adormi de usturime pe gat. faza naspa este ca asa o sa fie pana in luna a-9-a....daca nu si mai rau...:-((
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Pentru ca are un efect racoritor
si desumfla.
Martin Luther King Jr.
Aidan