Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

dar oare asta merge???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

nop!!!era de pe webshots un video!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

reallaura, piticania mea nu are nik. Multumim de intrebare. Io stau stresata, sa vaz de unde o fi curs sange????De, io am pitici pe creier....si nishte pasarele pe acolo. Stoluri. Daca se mai intampla 1 data, la dr direct,pana atunci ma uit de 5 ori pe noapte la ea...

Fetelor, am fo aseara la film. Am lasat socrii cu piticania, si am fo la 3d - calatorie spri shentrul pmantului la Plaza. E super fain efectu.... de ex, in final, e o pasare care zboara drept spre ochii tai, si din reflex am batut din palme, sa o prind; si au ramas 2 pene.... (bine, asha e filmat efectul, dar... prima senzatie: "moaaama, ce i-am facut!!!!").

A, si dupa iar m-am certat cu socrul meu. El e plin de intentii bune, dar sa pisalogeasca pe altii, mi se pare aiurea sa te bagi in casa altuia, mai ales ca unele probleme ne privesc numai pe noi. Ce daca sifonul la baie face un pic de zgomot, daca noi nu il auzim, tre sa ne comentezi asta de fiecare data cand vii? Sau ca nu intind rufele nu stiu cum, sau ca nu fac nu stiu ce cum zice el cu pisica?? Nu suport pisalogeala, si gata. Hai ca se baga aiurea in atitudinea noastra fatsa de fifitsa, ok, trec cu vederea ca nu e singuru care face asta, dar de cand a comentat urat la adresa lui tati, asha am o ciuda pe el, si orice zice, si zice multe si aiurea, mi se par de lipsa de bun simt....Nu te bagi si gata!!! O sa il dau pe usa afara daca 1 data se mai baga pe aici, pe colo... Nici nu ma mir ca cumnata mea (25 ani, sta cu parintii) nu se descurca in viatsa. Cand pateshte ceva , si sa nu credeti ca are probleme, ci fitse din atsea: ca i-a zis o colega ca e barfitoare, ca s-a rastit shefu la ea, ca nu a gasit loc de parcare, ca i-am zis noi ca toata ziua e prin Mall si ca de fapt nu e adevarat, ca s-a ingrasat (are 43 kg!!!!! o subnutrita...)etc. -ei, cand ceva e pe capul nostru palngand. Si cand vad ca vine socru cu sfaturi: "lasa ca educam pe Mara ca pe fiica "... brrrr, ma ia cu fiori. Din tot sufletul, vreau ca fiica mea sa fie cu picioarele pe pamant, sa fie autonoma, curajoasa, cu multi prieteni, sa ii place sa se descurce singura si sa faca o gramada de lucruri singura, si nu carpa de Mall si sa mearga cu tata al cumparaturi la 25 ani....

Si acu sa va pove ce faceam asta noapte la 2. Sughitsam. 1 ora. Cam ca in desenele animate cu tom si Jerry, cu cainele ala mare si puiul lui care nu stiu cum se numeshte dar era dare sughitsacios, se speria din prima si facea HAC HAC!! 1 ora am sughitzat, am baut apa, am incercat sa imi tin respiratia (nu prea pot, din cauza de plamani....), am incercat sa alaptez (la fiecare HAC fiica mea tresarea si deschidea ochii....). Ce mai, de rasul lumii...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Laura,Gabitzlue, Cleo,Anca, Mi_bebelina,Melly, Alina, Flavia, DanaH, Alysh, Lorich, Daria_Ioana, Nicole, Simonacip, Miss,Vianne, Dollores, CamiM,va multumesc din tot sufletul pt urarile voatre!Tare mult m-ati impresionat!Va multumesc mult!!!

Ieri a fost super,am avut 2 bebelusi in casa in loc de unul,a fost fetita nasei la noi!E tare dulcica!E mai marisoare cu 7 luni ca si Ericut!Am pus poze ,sunt la semnatura daca doriti sa le vedeti!Cand mi-a adus tortuletul Ericut dormea si asa de rau mi-a parut,dar dupa ce am suflat in lumanari m-am dus si i-am dat lui un mare pupic!

Alina esti o draguta!!!!!

Cleo si eu cred ca e posibil sa se fi zgariat pe fata si de acolo sa aiba urma aceea de sange pt ca am oservat si eu la al meu cateodata cand ii tai unghiutele si ii raman mai ascutite,ca doar nu il si pilesc!!!

Sa vedeti ce m-am speriat ieri,la un moment dat numai vad ca Eric are buza de jos pe mijcol vanata,asa m-am speriat de numa.Eram cat pe ce sa il duc la dr,cand observ ca baietelul meu isi sugea de zor buzita de jos si inca cu ce spor,si posibil din cauza aia sa i se invineteasca!dar ce sperietura am tras!!

Va las ca ma duc sa fac rapid un dus si apoi sa va citesc din urma ca am citit doar pe sarite!!!
pupice

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Andree frumos tort ti-a pregatit Eric!
Cleo Mara.
Wow, avem si noi filme 3 D? Eu am vazut in Franta, dar a fost nasol, m-am dus la toaleta sa vomit.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Andree frumos tort ti-a pregatit Eric!
Cleo Mara.
Wow, avem si noi filme 3 D? Eu am vazut in Franta, dar a fost naol, m-am dus la toaleta sa vomit.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

brrrr, si aici e o faza, cand scuipa un dinozaur. Drept spre camera. Adica spre spectatori.... iti vine sa fereshti capu

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna seara fetele!

Am citit mai pe sarite, mai pe diagonala, dar nu ma pot concentra deloc. Am in urechi numai planset de bebel, chiar daca nu plange mie mi se pare ca aud planset de bebe, stau rau cu masarda.

Multumesc de sfaturi fetele, asa am sa fac, imi fac un card la o policlinica particulara si scap de stres.

Miss imi pare rau de Davidut, dar nu te ingrijora(uite cine da sfaturi). Si mie mi se intampla de o saptamana o refuza pe tati, nu vrea, se incordeaza, se zvarcoleste si incepe urlatoarea chiar daca pana atunci a fost cel mai bun copil. Si prietene ta ce sfat de inima ti-a dat. Eu cred ca al meu nu mai vrea tati. M-am muls si i-am dat din bibi, nu vrea nici asa, se stramba de mama, mama. Incearca sa ii dai din bibi poate asa mananca mai bine, daca refuza bibi asata este si Ganbate (lupta). Vorba asta o aud de la sotul meu de 10 ori pe zi.
Eu cred ca al meu vrea o shimbare, "am crescut baiat mare nu mai sunt de tati". Dar eu nu imi fac griji, cat mananca farte bine bibi si formula asta sa fie paguba ca nu mai sta cu tati in gura (CU TOATE CA IMI LIPSESC MOMENTELE ALEA)

Cleo Nu stiu ce sa zic, dar urmaresteo si tu sa vezi daca se mai intampla si poate iti dai seama de unde este sangele. In legatura cu socrul lasa-l sa vorbeasca, dai ignor.

Wow, acum vad eu ca avem si mamici eroine care s-au intors la munca, va invidiez energia pe care o aveti, mai ales Gabi cu doi bebei si un tatic si servici, WOW.

Cam cu intarziere la multi ani pt. Andreea si Flavia, sa natate, bebici sanatosi si toate cele ce va doriti sa se indeplineasca.

Acum cine ma ajuta si pe mine cu un sfat despre un dentist bun? PLZ.Am in gura numai carii si dinti crapati, daca nu-i fac acum in Romania nu am sa-i mai fac niciodata.

Pupici

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

ehe ia vedeti voi ce am pus eu aici!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, ziua buna si de la noi... Am smotruit putin cu Bogdan (aspirat, curat in bucatarie, calcat etc.), Daviducul a plans mult mai putin de cand l-am pus pe Lefax la fiecare masa, dar imi cere in continuare la 2-2,5 ore. Nu e prea des? Mai, ce inseamna psihicul asta. De cand mi-a scris tipa aia de „laptele chior“ parca am inceput sa ma intreb si eu daca-i ajunge lui bebe lapticul meu Si culmea e ca alaltaieri si Bogdan imi bagase cutitul, intrebandu-ma acelasi lucru dupa ce bebe se intrerupsese dupa 6 minute de supt; bebe se intrerupsese din cauza digestiei, ca-l durea burtica, iar Bogdan ma intreba daca sunt sigura ca mai iese lapte si atunci am strans de san sub ochii lui si am vazut cum a iesit un lapte alb si consistent de numa-numa... Si cu toate astea niste cuvinte aruncate asa intr-o doara reusesc sa te dea putin peste cap Nici nu vreau sa-mi imaginez cum o fi fost pt. Ylari, sa auzi permanent asa ceva de la cineva care e si prost si rau

Ultima noutate de pe frontul Mutti: imi daduse niste servetele si eu ii pusesem 2€ pe pervaz. Nu i-a luat 2 zile de acolo, ieri ma intreba nevinovata „Da’ pt. ce sunt banii aia?“, i-am explicat, ea s-a tsatsait a revolta, din nou nu i-a luat, iar azi la pranz ne trezim ca ne-a pus in fata usii cutia de bomboane Mozart pe care noi i-o adusesem cadou din Austria si moneda de 2 euro pe ea... Hehehe, ce bine stapaneste jocul marsaviei jucat de victime!!! Da’ eu il stapanesc mai bine, ca am citit vreo 5 carti pe tema asta: am pastrat bomboanele si banii si i-am dus la usa cutia cu servetele (oricum nu folosisem decat 4-5). Fi-mi-ar scarba de asemenea persoane! Abia acum incep sa-i vad adevaratul caracter si sa inteleg de ce sotul n-o mai iubeste (e tragic daca am inceput sa am intelegere si 1% pt. un alcoolic nenorocit) si de ce si copiii au „abandonat-o“...

mi_bebelina, sa nu-ti faci probleme daca bebelina ta inca nu se intoarce, nici David nu se intoarce de buna voie nicicum. Iti sugerez, daca vrei, sa o pui cu bustul pe o pernita usor ridicata si sa-i aduni manutele in fata, iti dau in scris ca se rostogoleste urgent din nou pe spate De acord si cu ce scrii tu ref. la sare, si eu mananc f. putina, de pilda la cartofi prajiti sau la oua etc. initial am tot uitat sa pun sare, apoi nu am mai simtit nevoia...

Cleo - sa nu mai apara niciodata vreo alta pata!

Doloress, si eu sunt mereu tentata sa dorm cu Daviducul in pat, dar il pun totusi mereu la el in patut, nu vreau sa ne inghesuim reciproc Oricum intind mana si l-am atins, deci nu e departe... dar ma ia groaza la gandul sa-l pun in camera lui (care inca nu e amenajata!!!!) cand va face 7-8 luni, mai ales ca eu sunt o comoda si mi-ar fi lene sa ma scol noaptea sa fug la el... In fine, sa vedem cum merge alaptatul si cand va incepe sa doarma noaptea fara intreruperi de papica...

CamiM, bestiala melodia cu . Imi venea sa ma ridic de pe scaun si s-o iau la dans Ce frumoase amintiri aveti voi din primul concediu cu fifitsa...

Laurita, sanatate!!!!!!!!!!!

Andree, tu cu buzita lui Ericut cum am patit si eu cu degetelul mare al lui David, il vazusem vinetiu si am crezut initial ca-l muscase vreun paianjen... cand colo, domnul invatase sa-l suga... Vazut si poze frumoase

EDIT ca am vazut si video cu scumpica de fluturica Amelia, ce adorabila e ea si ce le mai gangureste!!

Am pus si eu niste POZE NOI

De asemenea, ca tot ma intreba Bogdan de postas , e clar cu cine seamana Daviducul meu??? Daaa, desi nu s-ar zice, si eu am avut nasuc carn la viata mea

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

la multi ani Andre27 siFlavia sa fiti sanatoase,iubite,sa aveti bebelusi sanatosi si draguti

Mai fetele Ericut al meu se intoarce de la 3luni si 3 saptamani pe burtica si imi e tare frica sa nu cada cand eu nu sunt atenta ...in rest nu am cuvinte sa va spun ce multumita sunt de el dragutu e atat de cuminte....cu papa nu ne prea intelegem dar incetul cu incetul facem progrese...are 7.250 si are 4 luni si 3 sapt.in rest e ffff lung 69 cm.

Dolores si bebe meu doarme inca cu mami si tati iar pediatrul mia spus ca este ff bine in primele 5 luni de viata pt legatura carese formeaza intre bebe si parinti....

pe toate si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput