Redoutistele fidele laredoute.fr (129)
Raspunsuri - Pagina 17
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANKA-iasi in rest,ma bucur ca am gasit tenisii aia camouflage de erau pana acum 9E,acum sunt in jumatate si pt la vara viitoare or fi buni,ca ii creste piciorul vazand cu ochii. |
care tenesi?si noua ne-ar trebui.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui alinabojuc Aparatul de taiat cartofi il am si eu. Dar nu indraznesc sa il folosesc pentru ca am impresia ca se va desface din toate partile. Se cracaneaza de tot. Tocmai voiam sa zic ca stiam de Madau, de anu trecut,ca il are si era multumita de el. io cred ca singurul aparat bun e la ea |
de desfacut in bucati nu se desface ca a apasat sotul tipei cu toata puterea,doar-doar o trece cartoful prin lamele alea;nasol e ca eu l-am dat cadou si s-a dovedit a fi o tzeapa.Mi-era o ciuda!
ANKA-iasi spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8915873&SizeCode=00024&Quantity=1&PersText=&ItemId=42&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
astia sunt,acum trebuie sa ghicesc aproximativ ce marime ar purta pustiul la vara
david
miki68 spune:
Mey, referitor la aparatul ala de taiat cartofi eu am urmat indicatiile pretioase de a taia cartoful in 2/3/4 inainte de a-l pune in aparat, insa, daca la cartofii albi e mai usor, la aia roz care-s mai tari, se striveau pur si simplu. Si, cum am mai zis, drept urmare a inceput sa se "destrame" Si da, si eu cred ca numa Mada a avut noroc de unul bun.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
pe unul din conturi am primit un cod ce da cadou un triunghi si o vesta reflectorizanta nici nu m-am mai obosit sa-l postez,mi se pare de-a dreptul comic......oare au ramas in pana de idei?!?or fi aflat si ei ca ne-am cam saturat de genti
david
sorry da si ceva reduceri,l-am pus pe contul comun
aissa spune:
Vorbeati ieri de o parka (am pus-o si pe aia in cos acum) si venise vorba si de geaca asta: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482
O am si eu pe rosu. Problema mea insa e urmatoarea. Ii tot comand lui Ale 114. Geaca rosie de mai sus e tot 114 si parea atunci cand am primit-o cam mica, sunt chiar curioasa cum ii va veni in iarna. Mi se pare insa prea mult sa comand 120, la ce varsta comandam 120? Sau cat timp sa comandam 114? Ale a purtat anul asta numai 114 la bluze/pulovere (pantalonii ii sunt lungi si largi la masura asta), insa cum spuneam geaca rosie de mai sus mi s-a parut mica.
diotima spune:
Nici un ajutor referitor la masurile anne weyburn? va rog, ca as da comanda astazi.
Asta e sacoul cu pricina:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8655960&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacou
Multumesc
Yannis
miki68 spune:
Singurul lucru pe care l-am luat de la AW, dar l-am vandut, e un trench lung de 1 euro, luat 42-44 (marimea mea) care era f.larg si de aceea l-am vandut. Nu stiu daca e relevant pentru ca totusi era o "haina de purtat peste alte haine". L-am vandut unei colege care e mai bine facuta, fara a fi grasa (cam pt. un 46 Fr.)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
nu cred ca ati vazut- o singura postare
bun venit
PS: trebuie sa aveti 10 postari pe forum ca sa va intre mesajul imediat
desteptarea
Grecia-Lefkada2008
kokiy spune:
citat din mesajul lui diotima Nici un ajutor referitor la masurile anne weyburn? va rog, ca as da comanda astazi. Asta e sacoul cu pricina: www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8655960&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacou Multumesc Yannis |
Hai ca-ti dau eu o idee ...eu imi cumpar tricouri Anne W masura 42 ...44 e prea mare ..iar masurile mele sunt 1.73 cm si 78 kg ...sunt o persoana atletica(sporturi de-alea grele),adica nu-mi atarna suncile si cu osatura mare ...de exemplu mama are 1.71cm si 75 kg ,iar ei ii este buna bluza 44 care mie imi e mare ...ea are intradevar burta mai mare si mainile mai groase
Edit: la sacou nu stiu ce sa-ti spun ...poate ar trebui sa-i iei un 44
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)