URGENT Cine si cum merge pe 8 octombrie in Ucraina

URGENT Cine si cum merge pe 8 octombrie in Ucraina | Autor: heer

Link direct la acest mesaj

Noi(eu si baetelul meu de 2 ani) vom merge pentru prima data in Ucraina.vreau sa stiu daca este cineva cu care sa ne asociem la masina.
Despre calatoria cu avionul ce stiti?Cat costa?Cum se procedeaza?
De unde si cum se ia asigurarea medicala de caatorie in strainatate?
Va multumesc mult si astept raspunsuri urgent!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heer spune:

revin,vad ca nimeni nu-mi raspunde... da nu ma las.e posibil sa mergem noi cu masina.Vrea cineva sa ne insoteasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Heer, uite un mesaj gasit pe un forum concurent, moderatorul nu ma lasa sa postez link-ul, pacat informatia ar trebui sa circule liber dar din pacate totul e un bussines.....
forumul este (parinti . com ) cauta in sectiunea "copii cu nevoi speciale"

Mesaj de la Steffi77: "sidisi- am inteles ca mergeti pe 8 oct in Truskavets. Daca e asa si daca vreti sa va fie mai usor, luati legatura cu Nelu si Nico (kyky_myky) din Bucuresti. Vor ei sa fie de ajutor si sa stranga cat mai multe familii pentru a merge impreuna in Ucr. Deci e valabil pt toti cei ce vor sa le fie mai usor pe drum, cei ce merg pt prima data si cred ca nu se descurca sau cei ce vor pur si simplu sa-i cunoasca si sa le ceara info. Nr lui Nelu: 0722547014.
Noi vom pleca noaptea (in jur de 10-11 seara), pe 6 oct, e mult mai usor pt ca Stefi se odihneste tot drumul si suntem mai linistiti, plus ca e mai liber si in vama si pe drum. Dimi pe la 10 suntem deja in Truskavets."

Drum bun si succes, Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

OCENAICA,multumesc tare mult.Voiam sa te mai intreb depre hipoterapie in Ucraina,am vazut ca spuneati ca ati facut acolo.Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

In fata clinicii, dupa amiaza orele 16-19, vin special pentru copiii de la clinica instructori cu cai, de obicei in zilele in care nu ploua si nu este foarte frig . Mai puteti calarii si in centrul orasului,in parc, unde caii sunt mai tot timpul acolo. Insa acolo pretul e mai mare. Copilul poate calarii cu instructorul sau cu unul din parinti daca doreste, sau singur daca poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mili1956 spune:

va pot intreba si eu ceva am si eu un baiat de 23 ani se poate trata si el acolo sau este doar pentru cei mici. va rog sa imi raspundeti si mie ca sint f. interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Da,se poate trata.

Mergi la inceput