Aspirante optimiste > 20 (351)
Raspunsuri - Pagina 5
CarmenAlbu spune:
Stiu titi nici eu nu am incredere doar in fortele barbatului si urasc sa intind mana dar..... la naiba cu libertatea individuala!!! Ma rog, nu stiu de ce nu mostenim si noi niste banuti sa stam cu curul pe ei acasa? stiti ca in nord si vest femeile nu se omoara prea tare sa le vedeti ce conditii iti pun!!!, eu am si servici si lucrez si pt mine, iar la servici lucrez intr-o multinationala cu oameni din vreo 40 de tari, si.... nu mi vine sa cred!!! noi suntem de vina... gata cu filozofia..
ma duc sa mananc

titi143 spune:
Carmen ai dreptate cand spui de faptul ca acum si noi putem fi independente financiar, dar eu consider ca totusi barbatul trebuie sa aduca mai multi bani in casa ca si femeia. Daca se poate.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Bine spui gata cu filozofia. Pofta buna si mananca si pentru mine ca mie nu imi este prea bine si nu pot manca.

si eu vreau bebe!
monna3 spune:
mai mai ce v-ati pus voi pe filozofat
eu acu ma gandesc ca vreau sa-mi bag picioarele in el servici si sa ma intretina barbatu', dar cum nu-i posibil...imi trece repede gandu' si ma duc si maine 
pofta buna Carmen ![]()
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
titi143 spune:
Vai fatelor nu stiti ce as vrea sa imi permit sa stau acasa si sa ma intretina barbatu, dar precum a spus mona nu se poate.
Dar totusi incerc sa fac ceva ce imi place cat de cat.
si eu vreau bebe!
dymomo77 spune:
Bea RMN e rezonanta magnetica nucleara, un computer tomograf mai evoluat la care mie mi s-a descoperit un nodul pe tija pituitara(hipofiza) si pt asta fac tratament cu dostinex. Cum mai ziceam 6 luni nu bebe, nu contraceptive.. e super...ca in tinerete cu prezervativ(ma apuca rasul)... Ce nu inteleg eu e ca endocrinologa mea zice ca dupa astea 6 luni nu oprim tratamentul cu dostinex desi pe prospect zice ca tb sa fac pauza o luna pana sa incerc un bb.
monna3 spune:
si eu fac aici ce-mi place dar....sunt unii care nu prea apreciaza si toate oalele se sparg in capul meu si mi s-a cam urat de toata treaba 
Monica, sper in curand 
dymomo77 spune:
moma 3 eu sant la al III-lea scarbiciu in 3 ani: de la primul am plecat eu dupa un an si ceva(ca aveam o sefa care zbiera non stop si munceam minim 12 ore pe zi pt ceva mai mult decat minimul pe economie), de la al II-lea unde eram eu multumita mi-au dat ei preavizul ca au inchis sandramaua dupa doar 8 luni, la al III-lea sunt de 3 ani, seful e super(dar iese in curand la pensie), munca ok dar am doi colegi fffff rai(sot sotie) care compenseaza totul....concluzia nu exista serviciu perfect...noroc ca mai compenseaza familia ca de nu ...ajungem la nebuni...
Asa ca poate da domnul si vine barza si scapi de ei(vreo 2 ani)...
monna3 spune:
dymomo77 si eu sper sa vina bebe si sa scap vreo 2 ani, desi nu cred c-o sa pot sta acasa atat timp
Monica, sper in curand 
lalala13 spune:
si eu vreau acasa sa ma intretina barbatu!!!
maoma ce gagica tare as mai fi!!!!
da' nah ..vise.....
pe mine ma dor titile si tot simt ca si cand as fi pe ciclu ca imi cruge ceva si de fapt nik!!!!vreau sa vad rezultatele odata k asa dereglare n-am trait in viata mea...asta lunga de 26 de ani![]()
my somebody....