Aspirante optimiste > 20 (351)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

De endometru nu mi-a spus nimic iar de ovulat nu stiu sigur cand trebuie, daca ma iau dupa calculul ovulatiei de pe net ar trebui sa am ovulatie pe 28 a lunii, la un ciclu de 31, 32 zile. Poate ca ar fi ce va luna asta , ce spuneti?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor
Carmen si Bea, mi-ati facut si mie pofta de cremvusti

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si noi la capitolul crenwursti suntem...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

hei!!!!! ce v-a apucat pe toate cu cremvusti? vreau si eu

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

eu ma dau batuta si de data asta z2 de intarziere (dar nu e mereu ceas) si barza gold banda negativ mereu imi zic ca nu imi fac mari sperante... dar in momentul 'adevarului' ma loveste ceva... pff... habar n-am ce sa mai fac... decat sa merg inainte... asa... orbeste... vedem ce rezulta ...

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ha ha ha!!!!!
Titi tre sa ti spuna de endometru!!! Sun-o repede ca fara 7-8 mm endo nu ramai, asa stii ce iluzii iti faci!!!!
Mona ce faci?

Mergi la inceput

Roxana nu uita ce zice Bea, pana nu e rosu, e bebe!! Deaba dupa aceea cautam putere!!!

Mergi la inceput

Fetele cred ca sunt gravida!!!!! Am visat ca sunt gravida am nascut 2 baieti si ii alaptam, si stiti ce inseamna? Copil mic si nastere usoara!!!!!!! Sa dea dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Sper ca o sa reusesc sa dau de el , dar acum este ocupat la cabinet. Daca nu atunci o sa sper ca iasa ceva si luna asta si vom vedea. Oricum nu o sa incetez sa cred.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Sper Carmen sa fie asa cum ai visat, abia astept sa vad rezultatul de la testul pe care o sa il faci in weekend. Sper sa fie cu ochisori.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput