***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 11
Madi spune:
Cristina foarte frumoase pozele. Ati fost foarte frumosi toti trei!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
arcadia spune:
pai in cazul asta poate te stresez eu pe tine (ca s-o stresezi pe clona)
glumesc, desigur 
ah, si voiam sa zic british council
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
arcadia spune:
Subscriu, frumoase poze, si mai frumoase modele
, iar rochia foarte faina [D:]
Madi, ce ghinion cu luna de miere..bine ca ati recuperat cum se cuvine ![]()
Mami de
Poze bebe
fain
doxinu spune:
ella am ras de ce ai scris cu lacrimi![]()
La noi a fost ceva neasteptat.Nu credeam ca ni se v-a intampla si..........hop STEF
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
ce povesti frumoase aveti despre conceperea capsuneilor
mai spuneti ![]()
eu nu stiu care a fost momentul Z.. m-am trezit dupa vreo luna si jumatate ca lipseste ceva... menstruatia ![]()
Mami de
Poze bebe
fain
ckristina spune:
m ati facut si pe mine sa mi amintesc de momentul meu frumos; s a intamplat exact acum fix un an si o zi;stiu atat de sigur pt ca la mine doar finalul a fost fericit; pe 30 iulie 2006 am pierdut o sarcina de 4 luni si pe 1 august a fost prima menstruatie; de ziua mea,26 sept, am hotarat sa mergem la munte si acolo
; doar acolo, doar atunci!mi amintesc ca in octombrie am fost la un medic in pitesti(aveam un test slab pozitiv) care mi a spus ca ori e rest din sarcina trecuta, ori este extrauterina;a doua zi eram la bucuresti si primeam vestea cea mare: sarcina in evolutie, 5 saptamani! atunci am simtit ce inseamna 
oana
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
madaiulia spune:
Buna seara. Sunt numai_eu, de mult ma tot batea gandul sa schimb nick-ul, cel vechi este ales intr-un moment tare prost si imi trezeste numai amintiri neplacute. In plus este si un nick egoist si eu de mult nu mai sunt singura. Le rog pe mamicile care au parola de la Venus sa schimbe si in listuta.
Vad ca la doi ani de la plantarea puiutilor, multe dintre mamici au devenit nostalgice. Foarte frumoase povestile. Si eu imi amintesc foarte clar momentul conceperii lui Andrei, pentru ca sotul meu era plecat si ne vedeam doar in weekend. Nu eram noi prea hotarati sa avem bebe atunci, dar in seara aceea i-am zis sotului ca daca raman gravida atunci bebe se va naste de ziua lui (si am "gresit" doar cu 5 zile la estimare). Asa ca am prestat, desi era doar a 9-a zi a ciclului si sansele nu erau foarte mari. Dar curand dupa am avut feelingul ca deja bebe ne-a ales sa-i fim parinti, asa ca fix in a 28-a zi a ciclului am facut testul care mi-a confimat ce stiam deja de cateva saptamani, au aparut cele 2 liniute, slabe la inceput, dar au fost 2.
Ckristina LA MULTI ANI! cu intarziere, ai fost o miresica tare frumoasa, ti-am admirat si eu pozele.
Lavini si Andrei tot de 3-4 ori pe zi face kk, dar la cat baga in el in ultima vreme nici nu ma mir. Si are si el cateva alimente pe care nu le digera bine, dar nu cred sa fie motiv de ingrijorare (mereu uit sa intreb pediatrul de asta, desi imi propun de fiecare data).
Pupici si noapte buna!
doxinu spune:
Fetele am pus catevaPOZE NOI ca nu o mai facusem de mult(la poze ma refeream
)
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Carmen_So spune:
Si la noi a fost punct ochit, punct lovit, si la nr 1, si la nr 2. La bb2, mi se pusese mie pata ca mai vreau un copil, am calculat si am prestat. Lui tati i-a luat ceva timp sa se obisnuiasca cu ideea, si cand a auzit ca e tot fata si deci va fi in minoritate, s-a bucurat si mai mult
Doxinu, am vazut pozele noi, ce frumos doarme Stefan! si cu foarfeca ce face, isi face manichiura inainte de culcare?
Madaiulia, dar nu se poate sa-ti schimbe pur si simplu adminii nickul? Si pe mine ma bate gandul, ca ma enerveaza sa fac liniuta aia la nickul meu, dar n-am chef sa o iau iar de la inceput.
bettyR spune:
Cristina, La multi ani! si de la mine. Ai fost o mireasa frumoasa, mi-au placut pozele.
Sa va zic si eu povestea, cum a aparut Andreea pe lume. Am fost la control la gine si mi-a spus ca am un chist cam maricel pe un ovar si sa iau anticonceptionale, eu ca nu, ca vreau bebe si atunci dr mi-a zis sa incerc 3 luni si daca nu raman, sa ma opresc si sa vin sa vad ce e cu chistul. Atunci f hotarata, eram in ziua 11 de ciclu am venit si i-am zis sotului ca acum e momentul, el f fericit si zambaret ca sigur (nu credea ca se intampla ceva, si se gandea ca avem de prestat vreo jumate de an ca sa apara ceva). Dar minunea s-a intamplat si a aparut Andreea.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)