befor school sau...solutii
Imi trebuie "Before school" pt baiatul meu de cls a V-a, care invata dupaamiaza si nu ne place ca ramane prea mult singur acasa.
Dar.....ce am gasit pe internet este scump, prea scump pt. mine (bugetar) si nu am nici o solutie.
Eu sunt ingrijorata, timp de lectii nu avem decat seara-impreuna, dimineata ma roaga mereu sa stau acasa cu el, ceea ce este imposibil.
Mi-e mila de el si imi este f greu.
Ce solutii aveti pt copiii care invata dupaamiaza si nu aveti frati, tati, bunici, matusi, etc.?
Raspunsuri
geniest spune:
O studenta serioasa care ar dori sa castige un ban cinstit...si careia i-ar permite orarul...
www.andreialmeu.piczo.com
sorinsonia spune:
Nu stiu daca exista ceva organizat pt parinti ca mine (cu salariu, dar nu suficient de mare sa-mi pot permite befor school), dar trebuie sa fac ceva, am sezatia ca mi-am abandonat copilul, am un gol in stomac de cate ori il incui in casa singur. Stiu ca e deprimat, sta in pijamale pana la ora 12, ii las mici teme de facut, dar singur nu are tragere de inima sa le faca.
Nu stiu: o invatatoare pensionara care poate primi acasa la ea cativa copii de aceeasi varsta, pt ca are nevoie de indrumare la lectii.
filofteia spune:
Sorinsonia, pai intereseaza-te, sigur sunt invatatoare pensionare care dau meditatii.
Oricum din ce povestesti se pare ca eu voi pastra bona si dupa clasa a IV-a, cand ma gandisem eu ca voi renunta.![]()
Mmmaria spune:
O studenta careia ii permite programul, cum zice geniest, sau o invatatoare pensionara, dar ne-plictisita. Filofteia, bona ta il ajuta la lectii? Inseamna ca e tare...
matahut spune:
Poate fi si o profesoara de romana sau de matematica sau de ce o mai fi, iesita la pensie, dar cu chef de munca inca
Eu am o cunostinta care a apelat la o doamna de acest gen, dar, e drept, pe bani multi (anul trecut pe vremea asta parca ii dadeau vreo 1000 lei pt stat cu el dimineata, evident, teme si apoi dus la scoala)
Treaba cu studenta nu prea cred sa iasa, studentii au orele puse haotic, in sensul ca si dim si dupa masa iar o studenta care sa chiuleasca pt bani...eu una nu mi-as dori.
capra cu trei iezi spune:
sonia, noi suntem abia in clasa IV, dar ma gandesc cu groaza ce va fi la anul. adevarul e ca nu ni se ofera alternative viabile, scolile ar trebui sa aibe diferite oferte/programe pentru copii, ca nu prea mai sunt vremurile sa lasi copiii de capul lor.
poate o vecina pensionara, care sa nu ceara un pret mare si care
sa-l supravegheze, eventul sa-l asculte la lectii mai usoare, iar seara sa faceti lectiile mai grele.
bafta!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
sorinsonia spune:
Multumesc tuturor pt. raspunsuri.
Studente nu cunosc si nu cred ca sunt interesate de asa ceva.
Vecine pensionare nu am.
Pentru ca nu am rezolvare v-am cerut ajutorul.
Nu am nici o solutie.
Am vorbit si cu diriginta, poate gasim ceva.
geniest spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinsonia Multumesc tuturor pt. raspunsuri. Studente nu cunosc si nu cred ca sunt interesate de asa ceva. Vecine pensionare nu am. Pentru ca nu am rezolvare v-am cerut ajutorul. Nu am nici o solutie. Am vorbit si cu diriginta, poate gasim ceva. |
Aceeasi pb o aveam si eu, insa baietelul meu e mai mic si aveam nevoie de cineva care sa stea cu el 1-2 ore pe zi, dupa-amiaza pana veneam noi de la serviciu.
O sa te surprinda dar am gasit multe doritoare printre studente, cu care m-am intalnit si am ales. Si uite asa este al doilea an cand fim'iu este supravegheat si se joaca cu o studenta pe care o place f tare...
www.andreialmeu.piczo.com
lavi02 spune:
sorinsonia, parerea mea este sa-l responsabilizezi, deja e mare. Lasa-l sa-si faca lectiile dimineata cand e odihnit, nu seara cand e obosit. Eu in clasa a V-a ma trezeam la 8, mancam singurica si ma apucam de teme. La 12 mancam de pranz si plecam la scoala.
Cred si eu ca e deprimat sa stea singur in casa fara sa aiba nimic de facut.
Daca si in clasa a V-a trebuie sa-l supravegheze cineva la lectii, unde ajungeti?