Mai are cineva de pe forum copilasul inscris la Gradinita Prichindel in anul scolar 2008-2009?
Eu am baietelul inscris la aceasta gradinita, in grupa mare si as vrea sa schimb impresii cu parintii altor copilasi de la Prichindel.
Va pupic,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Te referi la gradinita Prichindel de langa Drumul Gazarului?
Daca da, fiul meu este acolo la grupa mare, la Miss Oana.
Da, la acea gradinita ma refer, iar A;exandru este tot la grupa mare si tot la miss Oana.
Al meu este foarte incantat de ceea ce face acolo dar ar fi si mai incantat daca as sta cu el acolo. Nu am trecut inca de perioada de acomodare, mai ales ca este primul an cand merge la gradi.
Alexandru, de la 1 octombrie are program lung. Baietelul tau ce fel de program are? A fost si anul trecut?
In general esti multumita?
AQi primit meniul pe mail si programul de activitati, la mine inca nu a sosit nimic si tot astept.
Pupici,
Andra
E la programul scurt. Suntem aici din grupa mijlocie.
Da, sunt multumita. anul trecut s-a vazut clar o diferenta in comportament si cunostinte dupa ce a inceput sa frecventeze gradinita.
am primit doar programul de activitati din sapt 15-19.09. Nu ma intereseaza meniul..pentru ca nu mancam acolo.
De abia astept sa merg la lectia deschisa din luna noiembrie. Asa pot sa-i cunosc mai bine pe colegii de grupa si astfel sa pot sa povestesc mai bine cu fiul meu. Nu-mi prea povesteste multe
Oricum stiu sigur ca baietii sunt mai multi in grupa si se distreaza bine.
Eu astept cu nerabdare inceperea cursului de inot la 1 noiembrie.
Fiul tau a participat anul trecut?
Inteleg ca va fi la Lia Manoliu, dar inca nu am aflat pretul.
Eu nu primesc nimic pe mail de la gradinita, va trebui sa ajung acolo sa vad care este problema.
Andra
Nu, nu a participat. Si nici anul asta nu l-am inscris. Noi mergem in wk la inot toti. Dar sunt si eu curioasa sa-mi povestesti cum va fi...am inteles ca e renovat. Te mai intreb eu in noiembrie...:)