Sezatoarea canadiana (106)
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
nelia, creta e bun absorbant si eu des am folosit-o in loc de sugativa la clasa.
eu tot in aer sunt, ce asigurari e bine sa am sau sa nu am cand vorbim de mortgage. Nu vorbesc de cea obligatorie care banca o face indiferent cum...
Am cunoscut-o ieri pe Denisa, si sunt realmente impresionata. Mai, romancele astea sunt si destepte si asrata si bine rau de tot!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
lorelaim spune:
Mimitete - La Multzi Ani cu sanatate si noroc lui David
Ktrinel - please - spune-mi te rog cum pot ajunge en
Denisa - bafta cu jobu'
Maru - tu pana acum n-ai vazut pozele Denisei? ca eu de mult am remarcat ca-i tare frumusica si am tot intrebat-o ce si cum face ca arata foarte bine si are si 2 pruncutzi mici... da' niciodata nu ne-a vandut pontul
Eu tre' s-o zbughi... azi tot intr-o fugareala o tzinu-i da' prmi sa revin... daca nu pic la datorie odata cu prunca!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Andy08 spune:
Ica, Ana: Multumesc . M-am mai lamurit si eu.
Ktrinel: Din cate am inteles si planul de bailout poate functiona pt. o perioada, nu inseamna salvare sigura, nu? Poate doar prelungi agonia drumului spre prabusire.
Mai aveam o intrebare: ce se intampla daca pica banca de unde ai luat mortgage-ul? Cine preia ipoteca? Statul?
Maru: Eu cu asig. am inteles asa: exista asigurarea obligatorie pe ipoteca (data de SCHL), pt. cazul in care pui mai putin de 20% avans. Asig. de viata nu e obligatorie, dar e bine sa ai una, doar ca banca nu te poate obliga sa o iei de la ei. O poti lua de unde vrei tu, de unde ti se pare mai convenabila aferta. Chestia e ca daca si compania de asigurari da faliment (cum e cu AIG in state, care era aproape de prabusire), ai platit degeaba.... Oricum, incurcate sunt caile asigurarilor....
Andy 28+
maru spune:
lorelaim, eu rar intru pe poze, din mai multe motive
imi place sa imi fac o imagine despre persoana respectiva
nu prea am timp sa rasfoiesc, prefer sa indrug vrute si nevrute
sunt mai comoda din fire, ma conserv
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
nu stim ce poate fi daca nu se incearca...poate fi doar o agonie, poate nu ...ideea e ca toata lumea asta ar trebui sa se puna de acord ..dar unde ai vazut tu pace si prietenie pe pamant ?
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel andy, io cre ca tipu eram cam..optimist ...io zic sa nu cumva sa vedem abia prin primavara efectele puternice ale crizei...nu ma astept sa se termine cu una cu doua...si nici sa ne luam avant prea tare dup-aia, ..mai vedem...anyway, ascultam aseara apelul lui Bush...si nu l-am mai vazut asa afectat de la 11 sept...apoi cand sefu Americii iese si zice pe Tv ca e serios...inseamna ca e groasa...probabil va trece azi de congres planul de bailout si vom mai vedea...sa speram ca nu e doar o bula de sapun.. bine ca ati deschis discutia cu asigurarile, io nici nu stiu ce am si ce platesc...dar nici nu stiu unde sa ma uit...probabil in hartzoage, dar cine mai are timp si de alea... Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
ei, eu ma uit in conturi de unde-si fac prelevement si doare , mai ales contul meu, pentru ca inca n-am vazut nici un banut de la Service Canada o luna de cind sunt acasa; asta ma face sa-mi schimb prioritatile, si in locul REER-ului am sa deschid un cont de economii de depanare, ca uite ce se poate intimpla (daca ai un accident de masina-ambii soti de ex. , quebsii de la buget (mei, ce categorie de melci, sa nu folosesc cuvinte mai urite) te lasa in c_u gol financiar.
Nelia, eu nu-i dau copilului nici un stilou, e si asa destula debandada in camera lui fara cerneala varsata si lucruri patate ;
scrie in schimb cu creioane mecanice si ii place cum se rup minele- asa ca apasa in draci- si nervii mei fac pc-pic pina terminam temele; nu spun cite creioane si cutii de mine, ca pe banda...am sa-mi aduc din Romania o caruta de rotringuri, poate alea rezista mai mult.
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Ana, , pai crezi ca eu ii dau Agatei stiloul si plec!?! O singura data am lasat-o, i-am propus sa scrie cu stiloul si s-a dus singura, fara sa vad, sa-si puna cerneala... ca Octav scrie numai cu stiloul si l-a vazut pe el cum face. Si tocmai ce schimbasera bucataria, era totul nou-nout... iti dai seama cit am frecat dupa ea. Si eu mai am doi, daca pun mina pe el... om ma fac! Nuuu! Cu stiloul va scrie un sfert de ora pe zi, la caligrafie, dar cu mine in camera. Cit despre creioanele mecanice... nervii mei nu au rezistat! Nu facea decit sa coboare mina, dupa ce o rupea bineinteles! Ii iau din cind in cind cite o cutie de creioane obisnuite si cind le termina de ros, ii iau altele... si tot asa. Maai, copiii astia doi, Tudor si Agata, ar face pereche tare buna impreuna. O mai luam si pe Ioana Laurei si facem un trio pe cinste!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
M-a terminat Octav cu cadoul lui... de doua zile numai asta fac: ascult muzica! Adica ascultam, eu si Lisandru. Problema mare, ca eu nu inteleg nimic daca citesc pe muzica. Nu stiu cum reusesc unii sa invete, sa citeasca pe muzica. La mine ori e una, ori e alta... si daca e sa aleg intre muzica si invatat, aleg muzica, normal. Oricum, as alege orice in locul invatatului, mi s-a cam acrit, sincera sa fiu.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mi_ro spune:
Podeanu - Mi-ro , merci. Eu una am pasaportul romanesc expirat si alt act cu numarul ala de zici tu , nu am. Ce acte pot trimite in schimb???
Este valabil si pasaportul expirat. Trimite o copie de pe acest pasaport. CNP-ul este un numar interminabil undeva in josul paginilor de inceput. Trebuie sa ai asa ceva
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282