Sezatoarea canadiana (106)
Raspunsuri - Pagina 19
Denisam spune:
Nelia-pt. dintisori-homeopat,ii spune camillia-f.bun.Are rol de linistire.Si noi avem doar 8 si nu stiu de ce nu apar maselele de 1an.
Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an
Ica 1975 spune:
Dragaica, pai daca le gasesc toate unde lucrezi tu, si anti-foame si uleiul de trandafiri, vin odata si cumpar ce-mi trebuie, oricum eu lucrez aproape de Placce CDN, sper sa nu uit pana atunci ce sa cer
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
oanagabriela spune:
Am gasit citeva situri utile pentru cine locuieste in zona Montreal-ului, din ziarul La Presse de azi:
meilleursprix.ca (compara preturile la diverse aparate electronice)
supermarches.ca (circulare de la magazine)
montrealaubaines.com (oferte la Montreal)
si la nivelul Canadei:
travelzoo.com si hotwire.com (pentru bilete avion, vacante etc)
smartcanucks.ca (oferte, etc la nivelul Canadei)
In plus sa pun si un site al unor francezi care vind DVD-uri si casete video la preturi f.bune, acum lichideaza tot, ultima zii este 30 sept (pleaca din Canada). Noi am cumparat deja cite ceva. Stau in CdN, noi am fost si le-am luat de la ei de acasa, dar trimit si prin posta.
http://www.arcenplume.ca/index.html
simi spune:
Dragaica, multumim de pont! De-acum incolo "maninc" numai Glucomannan.Si eu as vrea sa mai slabesc si nu stiu cum. Am 1.65m si 62kg, sint ca o bila deja. Pe la 57kg mi-ar place sa fiu! Poate cu Gluco reusesc.
Mai spune-mi te rog, daca nu te superi, am auzit ca si murrier japonais e bun, nu mai stiu cum se numeste produsul. Dar e un regulator de zahar, nu-i pe baza de fibre, ca gluco. Tu ce parere ai, care-i mai eficace? Sau pentru un efect miraculos sa le iau pe amindoua? Sa ajung ca Angelina pina la Craciun!
Smile,tomorrow could be worse!
Dragaica spune:
Ica te astept la magazin sunt acolo aproape zilnic, am liber miercuri si duminica.
Simi si asa ceva, produsl se numeste Zuccarin, pe baza de murrier japonaise, este bun in special pentru persoanele dornice...mereu..de dulciurihttp://www.lenaturiste.com/pages/file.asp?xs=88CDDC479294479195768304ED93A2B6&PID=362&CID=8&CPID=1074
Abia am ajuns de la spectacolul lui Doru Octavian Dumitru, nu am mai ras asa de mult, e grozav omul asta, ma doare maxilarul de la atata ras foarte bune glumele si fara vulgaritati.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
almo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui caro
almo, tu cauti singurica mortgage-uri? n-ai incercat cu un mortgage broker? ca ei obtin rate mai bune de la banci decat daca te duci tu cu jalba in protap.... eu am lucrat cu un broker numai prin telefon, mail si fax. In 3 zile am avut totul aranjat. Need help? Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004) http://community.webshots.com/user/lidia67 |
caroeu nu caut, sotul cauta. eu doar il ajut daca pot.
noi avem un nume de broker care ne-a dat o oferta buna acum 4 ani, si pe baza ofertei lui, am mers la CIBC si aia ne-au dat .10% mai putin. asa ca acum avem variabila.85 sub prime parca.
acum am vrea sa inchidem si o sa cautam la un broker apoi iar o sa mergem la CIBC sa negociem. sa vedem ce obtinem.
cge spune:
Buna si de la noi.
In primul rand, vreau sa va zic sa nu ratati Musée des enfants:
http://www.museepourenfants.com/musee.html
mai ales ca zilele cu timp frumos incep sa fie rare de acum incolo.
Este in primul rand ptr. copii mai mici pana in 8 ani zic ei.
Dar Victor s-a distrat la maxim ieri.
Sunt ateliere in care copilul "incearca" diverse meserii.
Ei bine, copiii nostri au batut recordul (ne-a zis-o un tip care lucreaza acolo) jucandu-se de-a shopingul in supermarchet.
Asa ca acum stiti care este sportul preferat al familiei noastre.
Oana, multumim ptr. linkuri.
Interesante discutiile despre produsele naturiste, si mie imi trebuie toate: si ptr slabit, si ptr stress, si ptr acnee.
Nelia, si noi folosim Camilia (chiar si acum) si dc ai pe cineva care vine din Ro (ups, Alina a plecat deja) Calgel.
Este un gel cu care se da pe gingii si calmeaza durerea.
Carmen, sanatate lui Marc.
De Batisa Bebekushului nu stiu decat din Ro sau Ungaria, poate totusi o gasesti si pe aici.
Vreau sa va intreb si eu: cu ce operator sunati in Ro ?
Noi sunam prin Call Select, dar ma enerveaza ca atunci cand sun, ba suna ocupat, ba au mesaj de eroare si tot asa.
Am vrea sa renuntam la ei, dar ne trebuie sa gasim altii.
Multumesc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
carmen77 spune:
Cristina, multumim! . Gel de dinti gasesti si aici in orice farmacie ... Oragel e f bun, numai ca cica pediatrii nu il mai recomanda ... de ce, nu stiu. Calmilia am incercat si noi .. si a fost apa de ploaie, dar poate depinde si de copil ... la noi cel mai bine au mers cercurile ale cu zimti mici din cauciuc pe care le mai bagi si in frigider ... sau un fruct rece si moale din care sa muste el direct .. ii dau lui Marc pepene galben taiat cubulete mici si tinute in frigi, sau piersici bine coape fara coaja tot asa taiate cuburi si tinute in frigider ...
carmen77 spune:
Si asa, ca ma manca ... curiozitatea: vorbim oare de aceeasi Alina? Vine prin Germania cumva si aterizeaza maine in Montreal?
maru spune:
trimite-i la mine pe toti 4
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Buna! Nu am citit ce ati scris, poate dupa-amiaza sa apuc si eu... Noua ne ies dintii! Adica i-au iesit patru, doi sus si doi, cu un pic de diaree si un pic de scinceala, dar ceea ce traim acum depaseste orice inchipuire. Si sint la al treilea! La fete au iesit pe rind, cu pauze de luni bune intre ei. Lui Lisandru i-au iesit patru luna trecuta si acum e o adevarata explozie dentara, cred ca ies toti dintr-o data. Si e miriit, se faca kk de 10 ori pe zi, nu mai maninca bine si lucrul cel mai grav, si pentru mine si pentru el, este ca nu-i pot da titza decit noaptea sau dimineata cind e adormit. De ce? Pentru ca musca! Dar nu asa, un pic, ci stringe titza cu cei patru dintisori ascutiti de tip de durere. Eu tip, el se supara ca nu-i dau si vrea sa adoarma si nu poate, si da-i si plinge pina raguseste. Il adorm leginindu-l in brate, pe muzica lenta asa, cam o jumatate de ora, doarme un pic si o luam de la capat. Nu stiu cit tine perioada asta, dar e groaznic si daca va continua asa sint nevoita sa oprim de tot alaptatul si imi vine sa pling de ciuda. Si nu musca numai titza, ci tot ce apuca, ma musca si prin tricou, daca il tin in brate ma musca de git, de ce apuca. Le-a muscat rau si pe fete, ca ele cred ca eu glumesc cind tip si nu se feresc de el. Ei, pe tati nu-l musca, dar cind il apuca starile astea, nu vrea sa stea la tati, vrea numai la mami sau la Agata. Traim o dulce nebunie! I-am luat un tricou pe care scrie Je fais des dents. Tenez-vous loin pour votre sécurité. A plins in ultimele zile cit pentru toate cele 10 luni de viata. Tudora are si ea o perioada destul de grea care o face tare plingacioasa si mofturoasa: a realizat ca nu e nici mare ca Agata, dar nici mica precum Lisandru! Si sufera de nu mai poate! Si isi varsa nervii pe cine? Pe mami, evident! Despre Agata nu mai scriu, ca stiti deja prin ce trec si cu ea. Si colac peste pupaza, Octav a aplicat tactica strutului, vine obosit si stresat de la servici (e o perioada tare nasoala si la ei, se imparte afacerea, incearca sa o salveze, speram doar ca nu ramine fara servici) si acasa baga capul ori in curs, ca are de invatat, ori gaseste ceva urgent de cumparat... cert este ca nu ma pot baza deloc pe el, ca cica el nu are rabdarea mea sa-i ia pe fiecare la puricat si explicat si impacat. Si mai am si examen marti! Ce ma fac!?! Cine ii ia macar o ora pe zi, pe toti? Adica si pe sot! CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga) |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/