Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am fost la IC Santai in Belek acum 2 ani in august a fost super, hotelul ete f misto...deci merita!Plaja mare cu nisip...ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimsi

Citat:
citat din mesajul lui lenca

despre hotel Miracle-Antalya ce mai stiti?noi vom fi acolo de pe 20 iunie -27 iunie cu fetele(1 an si 5 ani), am si eu o intrebare la cele care au fost la acest hotel:daca au mancare mai dietitica pentru copii , si pt cea mica de 1 an dc sunt blendare sa ii fac piureuri ,ce fel se supe au la pranz?

Am fost anul trecut la Miracle. Aveau si mancare dietetica la bufetul adultilor si la bufetul copiilor. Aveau supe (2 feluri pe zi cele de la bufetul copiilor) si multe altele la adulti. De blender nu-mi amintesc. Gasesti lapte la toate mesele (si intre mese la bar), microunde ca sa incalzesti biberoanele, sigur nu va fi nicio problema cu mancarea. Copila noastra avea atunci aproape 3 ani si s-a simtit tare bine.
Vacanta frumoasa va dorim!

merci mult pt raspuns Mimsi, si eu sper sa avem o vacanta reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Eu am fost la IC Santai in Belek acum 2 ani in august a fost super, hotelul ete f misto...deci merita!Plaja mare cu nisip...ok

Angelinne

Multumesc pentru raspuns.
Ai avut probleme cu instalatia de aer conditionat?Am auzit/citit ca anul trecut AC-ul a functionat cu program...
Merci anticipat

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiara.2005

Buna fetelor!
Am vazut ca multe dintre voi ati fost in Antalia si la inceput de iunie si ca temperaturile sunt OK. Ceee ce m-ar interesa ar fi cum este apa marii la inceputul lunii iunie. Eu am fost doar in sejurururi incepand din 25 iunie si apa era deja calda.
Eu m-am hotarat pentru Miracle, datorita pretului. Am mai fost acolo si este mai mult decat in regula pentru ceea ce imi doresc eu: sa ajung repede (merg cu un copil de 2 ani jumate, prima data cand am fost acolo Andrei avea 10 luni :) si s-a simtit foarte bine ), curatenie, soare , nisip fin si apa marii. Camerele sunt foarte frumoase, spatioase. Se ajunge la hotel in 10-15 minute. Am fost la Miracle in 2007. In 2008 am fost la Crystal Family Resort.

Chiara , cand pleci tu la Miracle?
noi vom fi acolo de pe 20 iunie pana 27 iunie, vom fi 2 familii cu fetite mici de 1 an si 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebec07

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Angelinne

Multumesc pentru raspuns.
Ai avut probleme cu instalatia de aer conditionat?Am auzit/citit ca anul trecut AC-ul a functionat cu program...
Merci anticipat

O zi frumoasa!

Don't go the way life takes you.Take the life the way you go.
Oana si Marutza-Gargaritza(04.08.2005)

Eu am fost anul trecut in septembrie la IC SANTAI. Nu au fost probleme deosebite cu aerul conditionat, poate si pentru ca era septembrie . Oricum vremea a fost superba si ff cald. Nu prea am stat ziua in camera iar noaptea, atat cat il foloseam, facea fata. Nu raceste extraordinar de tare , dar pe mine una nu m-a deranjat. Oricum eram racita. Nu am observat daca e cu program , pentru ca , asa cum spuneam , nu stateam ziua in camera. Locatia este superba, eu una o recomand.
Daca va mai pot ajuta si cu alte informatii, intrebati-ma si va raspund cu placere.
--------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nici eu nu am observat sa fie cu program...e un hotel f bun , are multa verdeata e superb!Mergeti cu incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari

spuneti-mi va rog ce temperaturi sunt dupa data de 15 sptembrie in Belek? Temperatura apei e OK pt un copil de 2 ani?
Am vrea sa plecam la IC Santai. Imi puteti raspunde la "cateva" intrebari?
- cat dureaza transferul de la aeroport la hotel?
- intrarea in apa e lina?

Multumesc. Daca imi mai amintesc ceva revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai merge cineva in Belek in perioada 24 iunie - 2 iulie? Ca poatem punem de-o intalnire DC-ista pe acolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kisstherain999

[purple][font=Comic Sans MS]Salutari

spuneti-mi va rog ce temperaturi sunt dupa data de 15 sptembrie in Belek? Temperatura apei e OK pt un copil de 2 ani?
Am vrea sa plecam la IC Santai. Imi puteti raspunde la "cateva" intrebari?
- cat dureaza transferul de la aeroport la hotel?
- intrarea in apa e lina?

Apa 22-24 grade - calda bine.
Transferul dureaza 30-45 minute, depinde de opririle de pe traseu.
Intrare lina, dar nu chiar Mamaia.

Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

A fost cineva la Calista, in Belek?

Multumiri anticipate.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput