V-ati mai confruntat cu asa ceva? Mie doctorul mi-a spus ca n-a mai vazut niciodata asa ceva,la histeroscopie.Acum ma gandesc sa nu fie ceva grav,cancer de col uterin.La testul Pap-Nicolau facut acum 8-9 luni,ea negativ.Alte analize bune,decat trompa stanga infundata.Inseminare dubla in luna august nereusita,si acum am aflat din ce cauza,dar nu cunosc inca natura acestei cauze.Multumesc tuturor care ma pot ajuta cu informatii.
Korina , eu am uter ushor laterodeviat dreapta shi mi s-a spus k nu ar fi o pb sa raman . Parerea mea e ca dc ai trompe bune nu cred ca ar fi o pb sa ramai gravidutza.
Cirip
Cirip-eu am decat trompa dreapa desfundata,iar uterul este inclinat rau spre dreapta......
La mine pe histerosalpingografie se vede ca e laterodeviat dreapta. La histeroscopie nu shtiam ca se poate observa. Dc ai o trompa e bine shi cu o inseminare facuta ca la carte cred ca vei reushi. Tb sa avetzi shi multzi .
Cirip
Korina, liniste-te. Cancerul de col uterin n-are absolut nicio legatura cu faptul ca tu ai uterul laterodeviat. Si eu il am, pe dreapta. Medicul tau se poate sa nu fie prea experimentat daca nu a mai vazut asa ceva. Ca mie mi se pare destul de comuna 'afectiunea'. Probabil e congenital, adica asa te-ai nascut.
Asa ca relax si concentreaza-te pe facut copii, nu te mai gandi la tot felul de prostii.
Succese
Arina
Cred ca ceva mi-a ascuns,pt ca este foarte experimentat,eu am mers la clinica de fertilizare,si el este seful celorlalti medici.Trebuie sa ma reprogramez sa vad exact cum sta treaba,si ce urmeaza sa fac.Multumesc pt incurajari