Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
georgyiuly spune:
Salutare fetelor!
Felicitari Pisik pentru caruciorul roz, vrem si noi unul!!!
Eu abia m-am intors din oras, mi-am facut o plimbarica in cautare de hainute confortabile.Din pacate m-am intors cam dezamagita.....adica n-am gasit nimic!
La umeri si sani port M si la burta XL!
.vroiam si eu o gecuta frumoasa, nu saci dar nimic!!!!!Asa ca m-am suparat si mi-am luat un sacou frumos care abia imi vine acum....cu speranta ca la anu o sa intru in el!!!!!![]()
Eu ma trezesc de 2 ori pe noapte pentru pp si a doua oara adorm cam greu, avantajul meu e ca nu luctrez asa ca ma trezesc cand vreau.![]()
Apropo de durerile de cap eu sunt una care sufera cell putin o data pe luna de dureri foarte puternice, care trec doar cu alogocalmin fiole, insa de cand sunt insarcinata ca prin miracol nu le-am mai avut.Poate ca m-am si protejat de curent si de aer conditionat, nu stiu, dar ma bucur, chiar ma gandeam ce o sa fac eu cu migrenele mele.Sper sa nu vb intr-un ceas rau.![]()
Va las ca tre sa pap!!!Bebe cere de mancare!!!
15
georgiana
Ciresica5 spune:
Salutare burtici,
Petrean, felicitari pentru progresul cel mare pe care l-au facut bebeii tai! Este un moment unic si cred ca cel mai asteptat de catre viitoarele mamici! Te rog sa ne descrii si noua cum ai simtit...
Cocufan, pentru durerile de cap mie mi-a recomandat medicul doar paracetamol! Oricum m-am abtinut sa-l iau si pe asta...
Am si o reteta de-a bunicii care spune ca atunci cand ai aceste migrene sa-ti pui pe frunte niste felii de cartofi cruzi si sa te linistesti in pat! Sper sa-ti fie de folos!
Fetelor, voi v-ati gandit cand vreti sa intrati in concediu prenatal?
Va pup!
14+ cu 
lysbeth spune:
Eu n-as vrea sa intru in prenatal. Data trecuta am lucrat pana in ultima zi: dimineata am fost la munca, am plecat pe la 11 ca ma simteam ciudat si pe la 8 deja imi vedeam fetita:D. Sincer nu suport sa stau in casa.
11+
Gina2008 spune:
Buna fetelor
Eu m-am gandit sa intru in concediu prenatal cu o luna inainte de nastere, deci undeva pe la inceputul lui februarie. Sa speram ca rezist pana atunci. Asa ar trebui pentru ca vreau sa pastrez cea mai mare parte a concediului pentru dupa nastere.
Gina
16+
Aalina spune:
Si eu daca toate vor fi bune vreau sa intru numai in februarie in prenatal. Medicul mi-a spus ca pot intra de la sarbatori deja.
17+ cu 
ZoRi spune:
Fetelor va multumesc pentru primire!
Nici eu nu ma odihnesc noaptea, ma trezesc de 2-3 ori la pp si pe urma adorm foarte greu.
Am si dureri de cap dar deocamdata sunt suportabile si nu iau nimic. Mi-e cam teama de medicamente sa nu-i faca rau lui bebe. Oricum am luat la inceputul sarcinii no-spa si iau in continuare utrogestan 4 pe zi si acid folic. Nu mai iau elevit, am luat 1 la 2 zile si dr. mi-a spus sa nu mai iau.
Asa ca si voi nu stau bine nici la capitolul haine. Nu reusesc sa-mi gasesc nimic dragut. Mi-am luat 2 perechi de pantaloni cu marsupiu, dar bluzite nu gasesc decat saci. Mai improvizes cu ce mai am prin dulap dar curand n-o sa mai pot, ca se intrezareste deja o burtica tuguiata.
Va las ca deja m-am intins ca o placinta
ZoRi
15+ cu 
petrean spune:
Eu am 15 saptamani..am uitat sa schimb azi semnatura...insa cronologic am 18 sapt...ecograful spune altceva de aceea este incert si dpn-ul
sunt la a doua sarcina..moment in care si dr a spus ca bebelusul misca si la 15 saptamani. Cum sa explic ce am simtit?Nush dc poti descrie in cuvinte...pentru ca nici altii nu mi-au stiut descrie mie![]()
acum am simtit un adevarat "bombardament"la andrei...a fost ca un tremur usor dinauntru..ca roicum de la 7 luni nu am mai dormit din cauza lui..asa agitat era![]()
daca am doi ca el...cred ca fac nopti albe cateva luni pana nasc![]()
Bogdana
15+
Adee spune:
Ne-am intors de la eco. Totul este ok, bebe este cu cateva zile mai mare si nu mai este asa agitat ca data trecuta,deci a reusit dr sa il masoare. Nu ne-a arata doctorul sexul, cum astepta sotul![]()
, si nici bebe nu ni la aratat. Asa ca pana data viitoare, mai asteptam.
15
poze
doranna spune:
buna!
am o intrebare scurta pentru voi: mai faceti controale ginecologice?
mi-a spus un dr. ca ar trebui sa ma 'vada' lunar si mie nu prea imi place asta... mai ales acum, la inceput (acum avem aproape 13 sapt).
in mod normal merg la un medic la clinica medlife, dar ar trebui sa ma ia un dr. in evidenta si la policlinica de stat de care apartin. n-am ce face, treb sa ma duc si aici si sunt terorizata, pt ca ma duc maine si sper din tot sufletul sa nu zica 'hai, sus!![]()
doranna 
ZoRi spune:
Dorana eu merg la eco o data la 3-4 sapt. Daca la asta te referi cand spui control ginecologic...
De ce trebuie sa mergi si la medicul de la policlinica de stat?
Eu merg doar la dr. mea ginecolog care are cabinet particular si lucreaza si la stat.
Fetelor voi ati fost toate si pe la medicul de familie? Ca eu n-am reusit inca sa ajung. Desi cred ca ar trebui sa merg cat mai repede sa ma ia in evidenta.
ZoRi
15+ cu