Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
silvi8 spune:
zsuzsu, ma bucur ca bb e bine. la mine e exact invers vreau baiat si tare mi-e ca va fi fata...sa fie sanatosi e mai important totusi.
petrean, felicitari ptr piticii tai, cred ca se indeamna la joaca si deasta au miscat mai repede. eu am tot 14 + da inca n-am simtit nimic.
cocufan , si celelalte fete cu dureri de cap, mie dr mi-a dat piafen care se da in anumite cazuri si ptr mentinerea sarcinii deci e ok. si chiar mi-a trecut si capul si dantura. daca vreti totusi sa fiti si mai sigure intrebati dr vostri.
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
zsuzsu spune:
cocufan si pe mine ma macina o durere de cap insuportabila
si cum sunt la servici nici nu se pune problema de somn, sau macar intins
asa ca am stat si am tot rabdat ca da de se amelioreaza, dar nimic
asa ca am luat si eu algocalmin, ca e cel mai sigur dintre toate celelalte analgezice, care mai si are efect asupra capului- no spa am incercat si nu are efect
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
may16 spune:
voi harnicute cu subiect nou si eu ametita am postat tot la cel vechi. las ca ma invat eu![]()
va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru cu data ultimei menstruatii pe 06.06.2008 si DPN 14.03.2009.
dureri de cap, am mai ales cand e intunecat afara. mie imi trec de la no-spa , sau o fi un pic de placebo effect, esential e ca trec
may16 spune:
m-am uitat la tv si parca toate emisiunile sunt cu si despre mamici
. aseara a fost geta voinea si mi-a ramas in minte ce a zis o inviatata: ca e foarte important in ultimele luni de sarcina sa avem o gandire pozitiva, sa fim relaxate, sa ascultam muzica si in general o stare linistita pentru ca influenteaza si felul de a fi al copilului. apoi eu is cam nervicoasa in ultima vreme, imi cam sare mustaru din orice...chiar imi zice sotu ca " ii stric copilu".
azi ploua si am lenevit...i-am cantat lu asta mica din burta ![]()
m-am tacanit![]()
alina_27 spune:
Buna burtici,
Felicitari gravidutelor noi si bun venit printre noi! Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului si celor cu vesti bune de la eco.... am vazut ca avem si o printesa...felicitari, se pare ca s-a spart gheata...
Apropos de mers la toaleta... eu ma trezesc im medie de 3- 4 ori pe nopate si uneori mi-e tare greu sa mai adorm.....asa ca dimineata ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. Asta e....
Cat despre dureri de cap...pe mine ma exaspereaza dr. meu care imi zice sa-mi faca sotul masaj puternic in tot capul si doar in caz de forta majora sa iau pastile....
Am fost luni la eco si se pare ca totul e ok, bebe creste in grafic....abia astept ziua de luni cand fac eco... deja nici nu mai am emotii cand il vad
Astazi am schimbat si semnatura![]()
Alina
10+
Pisik06 spune:
Zsuzsu, nu te necaji de baietel! Era frumos sa aveti pereche, dar sa stii ca si cu 2 baieti e f bine, am eu o colega care are 2 flacai si e tare mandra de ei. Sa fie sanatos si vanjos!
14+ 
cocufan spune:
asa cum am spus, am luat o pastila de algocalmin (tot la servici sunt si eu) si pot spune ca a devenit suportabila durerea. nu a trecut de tot dar e mult, mult mai bine.
acum as dormi, dar pana la ora 15...mai suportam pana la 1 oct ca apoi ne vom satura de stat acasa. stiti, eu am avut contract de munca pe perioada determinata si acum nu mi se va prelungi (oficial nu din cauza burticii). asta e, ne adaptam situatiei.
{gravi]15
ADA1974 spune:
COCUFAN, sa inteleg ca de la 1 oct esti 'somera'?
Daca da, intereseazate si poate poti plati din mana contributiile la stat, sa poti beneficia de indemniz pt crestere copil pana la 2 ani ( 800 ron); altfel s-ar putea sa u iei decat 200 ron alocatia copilului.
Poate iti da cineva de aici mai multe detalii daca ai nevoie!
ada
13+ si
ana-gabriela 3ani + 7 luni
zsuzsu spune:
si la mine sa mai ameliorat un pic da nu de tot
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2