Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna dimineata burtici, va invit si eu la o cana de ceai cu lamaie!
Eu m-am simtit tare rau azi noapte, m-a durut burta ingrozitor, am facut naveta la baie, ba aveam frisoane, ba transpiram si ma durea toata carnea pe mine, in special picioarele. Acum sa zic ca sunt putin mai bine cu toate ca am stari de voma, macar bebe e activ, vrea sa o simta pe mami zambind. Sper sa fie bine!
Sanatate multa!

30 + baietel, poate Matei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Buna dimineata si de la noi!

Miky_ea, Leeloo, Mirtha, Elilov felicitari pentru vestile bune

Criss, Andy multa rabdare in continuare, se termina si nebunia

Miram noi la sac de dormit ne-am gandit, e mai usor sa-l tii pe bebe acolo fara sa se dezveleasca peste noapte.Aici am vazut ca sunt si saci care au manecute detasabile, in functie de cum e in casa le lasi sau le indepartezi.

O zi frumoasa tuturor!

33+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Andutza_02 ma bucur ca iti convine ora 17.00, dar inca ziua nu am stabilit-o. Sa vad daca celelalte graviduzte le convine ora 17.00. Si daca sunt de acord stabilim si ziua...
din punctul meu de vedere propun ziua de miercuri sau joi....Astept pareri...
Tu Andutza ce propui? din cele doua zile? Miercuri sau Joi?

Citat:
citat din mesajul lui andutza_02

Monicus iubita am inteles ca vrei mai dupa-amiaza ca lucrezi si eu sunt de acord cu ora 17 ca eu sunt in concediu medical...dar nu am fost atenta sau am ratat in ce zi sapt viitoare????E hai ca abia astept sa impartim impresii k eu am asa o urma de teama si mai am pana la termen...te
Referitor la lucruri pentru mine si bebele eu nu am luat nik pe k familionu nu e de acord si decat sa mi-i pun in cap mai bine o sa-mi fac doar bagajul meu si lor le las lista cu ce sa achizitioneze...asta e vad eu mai incolo poate se mai indupleca...
Am cerut si eu parola si id-ul de la contul comun acum cateva zile dar nika, plzzzzzz frumos sa pun si eu pozici si sa vad si eu burtici "mumuoase"!Va pup pe toate si bafta fetelor care merg la eco sau la analize...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am si eu o rugaminte la fetele care au cumparat vestute din alea crosetate pt bebelache: puneti, va rog, o poza, sa vaza si ochiul meu modele, ca v-am zis ca sunt chinuita de talent si vreau sa fac si eu bebelinei. Nu garantez ca iese, dar incerc

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicus, ora 17.00 este ok. Eu nu mai lucrez, asa ca nu am o problema cu ora. Unde exact vreti sa ne intalnim (am inteles ca la plaza)? Si miercuri si joi este ok pentru mine, cu rugamintea sa decideti in timp util fiindca eu intru mai rar pe forum si nu vreau sa ratez intalnirea. Va pup

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Andutza_02 ma bucur ca iti convine ora 17.00, dar inca ziua nu am stabilit-o. Sa vad daca celelalte graviduzte le convine ora 17.00. Si daca sunt de acord stabilim si ziua...

AMR 13 saptamani

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

salutare fete dragi!!
intru si eu dar mai rar ca sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile pentru nunta.

succes fetelor care merg azi la gineci/eco.
felicitari celor care si-au vazut bebei si sunt bine.
Diana, sanatate multa d-rei Nasturel.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

FELICITARI burticilor cu vesti bune!!
VONHELEN, ia-o mai usor... te stresezi prea mult cu muncitorii!! Ar trebui sa te inteleaga si daca mananca tip "santier"...PUIUL DI BURTIK ARE PRIORITATE!!
wndycty, otilia,
noi am schimbat semnatura! Ne simtim bine si sambata mergem la control...

manu 28+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Andutza ti-am trimis PM si cu datele Webshots si cu cele de pe Yahoo.
Cris felicitari pt bb in grafic.
Eli multi. Stiu cum e cu durerea.
Mirtha felicitari si tie pt rezultatele bune la control.
Pupici la toate fetele, am fugit in pat.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ok, suntem trei gravidutze care suntem deocamdata de acord cu ora 17.00 si propun ziua de joi pana la urma la Plaza.

Andutza_02 ti-am trimis un PM cu ID si parola.

Am pus si eu poze in contul comun....

Citat:
citat din mesajul lui malinas

monicus, ora 17.00 este ok. Eu nu mai lucrez, asa ca nu am o problema cu ora. Unde exact vreti sa ne intalnim (am inteles ca la plaza)? Si miercuri si joi este ok pentru mine, cu rugamintea sa decideti in timp util fiindca eu intru mai rar pe forum si nu vreau sa ratez intalnirea. Va pup

Citat:
citat din mesajul lui monicus

AMR 13 saptamani

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Azi e ziua sotiorului meu implineste 29 de ani.
Ieri dupa amiaza a venit carucioru bebelinei.L-am desfacut si nu ne mai saturam sa ne uitam la el...glumim spunand ca i-am luat limuzina.Problema a fost cand a trebuit sa-l strangem sa-l aranjam la loc in cutie, dar ne-am descurcat.Singura mea nelamurire...tre sa citesc carticica, e cea legata de scoica care se pune in masina, are baza pt. masina dar din ce am vazut in poze se aseaza cu spatele la sensul de mers...e ok, pt. cand sofeaza ta-su si eu stau cu ea in spate, dar cand sofez eu si ea sta in spate, trebuie s-o vad...

Ramo 28+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput