Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

!

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Am scimbat si noi semnatura si prefixul

30 + baietel, poate Matei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Dea nu mai pot !!! Vleau si eu cosuletz d-ala ca al tau Please...please...please.... te rog mult...stiu ca esti super ocupata si nu ai timp nici de forum...dar poate iti e mila de mine.... daca ma poti ajuta vorbim prin PM despre detalii.

Astept raspuns cu sufletu la gura.

Isabela fericita 31+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, ai grija de tine si de bebe...stai in pat, trebuie sa te odihnesti si bebe o sa stea in burtica pana la termen!

Ramo 28+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ramo, La multi ani sotziorului tau, sa va bucurati impreuna de comoara din burtica!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
31+
AMR cel mult 9 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetele nu am reusit sa ma loghez la contul comuncum fac?

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

tot nu am reusit .imi zice ca parola sau numele de utilizator sunt incorecte.poate va e mila de mine si mi-o trimiteti si mie pe PM.danke

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Fii antena , ca acum incep sa ma burzuluiesc la tine (imi fac avint : brimmm, brimmmm ) : Dah ce ma n-are voie omu" sa aiba un moment , doua de slabiciune ???

Ei uite ca sunt momente cind nu imi ajunge ca de nhpe mii de ani mu-ier-ri au nascut vaginal si a fost ok. Nu mai imi reprosa si tu momentul de slabiciune femeiasca , nu de alta , dar mai aveam putin pentru acest moment si imi trageam singura plame pe drumul spre casa . Oricum ai cam nimerit-o cu dubla personalitate , in momentele de maxim stres si suprasolicitare mai fac si farse de-astea .

Hai sa va povestesc :
Luni contractii , nu asa sa sara in ochi de dese dar si cu programul de la servici si cu una si cu alta hai ca a trecut ziua.
Marti contractii - nedureroase , dar toata ziua - le pierdusem sirul cu toata vointa de a le numara - in stilul meu 15 ~ 50 , miercuri destul de multe dar nu toata ziua si la fel nedureroase plus drumul la Buc., noaptea marti spre miercuri de 2 ori la baie de 2 ori burta pietroi. Bei nu e bine ! E saptamana 35 , gandeam io.
Si cind gandeam ashe - pe la 6 dimineata , linga soata calda si care ma tinea cu toate bratoaiele incolacite si pufaia de zor in ceafa -mi-am adus aminte de experientele prietenelor si rudelor mele care au nascut in regim de urgenta prin ceza. Si ma apuca nebuneala si un soi de frica.
Plus vine controlul tuseu ! Ala mincator de psiho - ca nu am auzit sa se fi obsnuit vreo femeie cu un astfel de control si sa-l perceapa asa natural indiferent cite o fi facut la viata ei.
Prin cabinetul ginecului desi ma asteptam sa facem tuseu , parca a cazut cerul pe mine cind a zis de controlu". Bineinteles ca am fost toata incordata - ceea ce mi-a displacut mie insumi , ca nu ma minca omu" , isi face doar treaba.
Ei si dupa marele act de fiecare data cind ma gandeam la control simteam nevoia sa ma chircesc in scaunul de la masina. Desi totul fusese mai mult decit ok. Ei si pina aici : pai am pus piciorul in prag .

Alina 1 : Bleah ce oribil! Cum stateam cracanata acolo.!!! Uhhhh ce urit.
Alina 2 : Bai timpito pai tu mai ai putin si nasti si te plingi la o bagatela de tuseu vaginal???!!!!
Alina 1 : da" mai dar a fost asa neplacut si betele alea prin interior , cu mina pe la col , ca la vaci la TV.Penibil !
Alina 2 : Gura ! La nastere o sa bage mina pina la cot ca asa trebuie ca sa verifica daca te dilati , daca bebe a ajuns unde trebuie si o sa urci pe masa aia pina o sa iti vina acru in gat.(am asistat pina la punctul 0 nasteri vaginale 1 verisoara - acum 4 ani si pe fina mea acum in mai)
Alina 1 : off mai dar nu s-o putea altfel , mai fara traumele astea???
Alina 2 : Poate iti trag si doua palme . Ce traume mimozo ??? Pai tu mu-ie-re la 33 ani , te faci mama si miorliesti ca o noapte va fi sfarsitul lumii , un tuseu vaginal un soi de tsunamiii samd. Beiiii gata , gura si capul la cutie ca ma dezamagesti.Lasa miorlaiala , puna mintea la bataie , cotrobaie pe ici pe colo pe vointa si alte alea ca nu tine figurina cu mine !

Bineinteles ca asta nu inseamna ca mi-a trecut frica dar cel putin a trecut momentul ala de cadere . Sigur ca imi este frica de necunoscut, si de durere , si de problemele care pot aparea oricind , de imprevizibilul situatiei dar stiu ca am forta sa le infrunt. Si mai stiu ca info. ma ajuta , cum spunea Amalia . Ai sentimentul ca cel putin stapinesti intr-o anumita masura situatia iar asta iti da forta.
Oricum un lucru este clar : va trebui ca de pe 10.10 sa intru in concediu. Naveta este consumatoare de energie iar lipsa energiei echivaleaza cu oboseala. Daca la asta adaugi si regimul foarte aglomerat de la servici e clar ca se dubleaza cantitatea de oboseala.
Resursele psihice si fizice nu se refac asa usor cu doar 2 zile la sf. de saptamana cind tu trebuie sa oxigenzi pt. doi , trebuie sa repiri bine , trebuie sa stai in pozitii care de care mai relaxate - si de unde asta la servici. samd Deci este clar : neaparat repaus inainte de nastere.
Are logica si ratiunea lui concediul prenatal. Nu tot , dar macar 2-3 sapt. ininte de DPN. Fetelor asta e sugestia mea , mai ales pentru cele care aveti un regim aglomerat la servici si mai faceti si naveta , ca stiu ca sunteti destule in situatia asta.
Altfel riscati sa ajungeti......la dedublare nene !

Hai ca mai tebui s raspund la citeva mesaje si ma pregatesc de plecare.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Mirtha tzitzishor......ma cutremur de ras cand ma gandesc la ochi tai plini de pampoane de majorete pe drum....de-abi asthept sa ne spui si noua ce ti-a comunicat omu' de stiintza dupa ecografie...
Si breeeeeee....mi-am dat cateva palme ca sa fiu sigura ca nu visez....sa ma asigur ca citesc mesajele semnate de tine...dupa care am realizat ca trebe sa ai o dubla personalitae...caci posedata in mod sigur nu esti...ce-i cu frica asta tantiiiiiiiiiiiiiiiiiii????? Pai tocmai tu, calmitatea/intelepciunea,echilibrul in persoana??? Ai inceput sa respiri teama prin toti porii si nu e bine...
si restul panicoaselor la fel...nu va mai anumar ca va stiti voi bine...unde e ganditul vostru pozitiv? Normal ca o doza de frica avem fiecare, da' daca stati cu neuronu; toata ziua buna-ziua acolo o sa vi se faca si mai frica....mai bine bagati capu' in nisip si strutzuitzi-va profund...o sa fie bine...si tine-ti minte...puteti a va face voi zanelor planurile planurilor, copilu' dicteaza tot...mie sincer imi pare rau ca va lasa sa alegeti cezariana in romania, ( merci frumos de info, MIRTHA< By the way)...face parte din aceeasi atitudine de caca cu tona de ecografii de care bine vorbea VON HELEN...

32+ cu

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

E de bine cu trei vase , atitea trebuie sa aiba. Altfel se generau sigur defecte la inima !

Felicitrari pentru rezultatele bune.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Ceau burtici
Acum am ajuns si noi de la ecografie .
A fost destul de rapida 2 D , inafara celor 2-3 min care pt. mine au fost cat 2-3 secole in care dr. nu a zis nimic doar a privit si masurat ....am intepenit de frica , dar a zis ca doar s-a uitat mai atent la organe si e in grafic totul (eu nascandu-ma doar cu 1 rinichi , bebelina se pare ca are 2 ).
Mi-a zis ca se afla deja in prezenta craniana , cord ritmic tetracameral , DBP= 7,58 CM ,CC=26,7 CM ,CA=24,8 CM ,LF=5,87 ,rinichi aspect normal , vezica prezenta ,...prezenta gastrica ?! (nu am inteles exact), LA= normal cantitativ , placenta anterioara mat. gr. I ,cordon cu 3 vase (asta nu stiu ce e!!) voi stiti?
Cand am intrebat de modul de nastere a zis ca vb. peste 1 luna cand poate sa-mi zica mai exact cat de mare e copilul si are mai multe date . Uuuf sincer as fi vrut sa stiu de acum sa ma obijnuiesc psihic ...bineinteles ca nici nu a avut rost sa intreb de bagaj de spital si alte amanunte . Deci dupa cum zice medicul gine bebelina e in grafic , iar eu mai trebuie sa astept 1 luna sa aflu mai multe despre nastere .
Inca nu am citit din urma , urmeaza s-o fac .
Pana atunci va pup

Criss 31+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Lasa mah ca te vad eu prin saptamina 35 ! Ca doar n-o fi uterul tau mai cu coarne : va trebuie sa faca inante de nastere exercitii de contractare ! Nici eu pina la 35 nu aveam greturi dara dupa.....se schimba peisagiul !

Citat:

Vroiam sa-mi dau cu parerea despre ceva si am uitat..early Alzheimer, deh...a, mi-am adus aminte...aftele si gura incarcata a bebeului se datoreaza in mare masura candidozei, asadr, incercati sa o tratati cat de cat cat puteti...
azi e miercuri si de-aia ma intind mai mult la barfa...miercuri am in general o zi mai usoara...dar nu e batut in cuie! In 5 minute tre sa plec...
Asadar..felicitari tuturor fetelor cu rez bune la eco ...in alta ordinde de idei, tzin pumnii pentru fetele cu problemutze cu contractii,/spate, etc....Leeloo,Von Helen, Mirtha, ELI....
Iar sunt taranca toanta..io nu stiu ce-s alea contractii nene si nu ma doare nimic ( deocamdata) sau sunt mult prea nesimtita sa realizez...burta mi se intareshte seara dar dupa ce fac nani trece...si daca se intareshte ce????ha?????????Pai parca astea sunt Brxaton-HIcks, nu? probleme o s aimi fac cand o sa am contractii ritmice la interval regulat de 10 minute...nu???Asta pentru ca n-am avut probleme in sarcina...ca daca aveam niscaiva antecedente ma panicam... pe bune acum,sper ca al meu corp imi va da de veste cand vine bebelina...
Am fost la doca ieri, colul e lung si inchis ( dar moale..n-am avut timp sa googlelesc ce inseamna asta), la tusheu i-a atins capul Anei cu degetul si-mi spunea ca e bine pozitionata,si nu a coborat pelvian ...deci, de bine...eco peste trei saptamani gagici...valtrex pentru herpes tot de atunci...mi-a gasit o candidoza( cred ca e a 10-a in sarcina asta drept pentru care stau pe ovule cu monistat)....si gata...cu Dumnezeu inainte!!!!!
Gata, paaaaaaaaaa..........

32+ cu

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Moaammaa cite ai luatt din prima ! Da" e clara treaba ca ai spart pusculita .
Sa le stapiniti sanatosi , fericiti si norocosi!!

Citat:

Criss felicitocuri pentru rezultatele bune la eco...n-ai cu ce sa te obisnuiesti psihic draga mea , nu exista nimic batut in cuie...nu va mai stressati cu planurile de nashtere ca ma cianotizez deja...
Mirtha n-ai ajuns la Bucuresti inca????
Oti azi nu iesi la rampa???? Schimbul de noapte, hai...
Si acum biciul...sau fluierul...cu doua deshte in gura asha...
Diamisha, Andy, Cherie, Dandusha, hai ca v-ati luat puternic nasu' la purtare...pe unde bantuiti?????
Ca sa va binedispun putin, raportez ca am dat iama in credit card-urile yankee( daca tot vine potopul Noe-le din mine a zis ca sa scufunda cu gratie...si unde-au mers atatea mii mai merg vreo doua...de dolari ziceam....) si a comis shopping major pentru bebelina in week-end-ul asta...poate intr-un final pica sistemul financiar american si ma iarta Bush si pe mine de datorii...ce, i-a iertat el pe aia cu shatet puternice...)
Am luat carucior, bugaboo cameleon, imi place la nebunie ca ii pot schimba culorile si e foaaaaaaaaaaaaaarte usor...si bun pentru orice teren...are si landou( chestie rara oe continentul asta)...acum e rosu cu albastru..mai tarziu ii mai iau si alte culori...

http://bugaboo.com/us/us

Coshuletz de dormit in primele trei luni langa patul lui mami....

http://www.buybuybaby.com/product.asp?order_num=-1&SKU=15039426&RN=7134&

Scaun de mashina...

http://www.buybuybaby.com/product.asp?order_num=-1&SKU=15116234&RN=7021&

Si nishte tzoale frumoase ...da' n-am timp de poze....

Bravegirl m-ai tradat.....ai apelat la altcineva sa iti facashopping-ul...ce carucior ai luat pana la urma? Tzuc you, all!!!!

32+ cu

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput