tauroaice (30)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitz78 spune:
salve.
si eu mai rarut de acum incolo.
de luni intru oficial in campul muncii.sper sa fie totul bine....
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Suntem la capitolul 30!
Mihaela bine ai re-venit!Sper ca sunteti toti bine.
La multi ani, Tatianei!Lexi multumesc ca ne-ai amintit.
Gabitz incepi serviciul?Asa de repede?
Gabi nu te scufunda prea tare ca nu te mai salveaza nimeni!
Spor la munca dar te asteptam in pauza ![]()
Silar cum v-ati acomodat?
Ruxandra, Jenn ce mai fac strumphy vostri?Voi sunteti ok?
silar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eftimie C. Silar cum v-ati acomodat? POZE ![]() Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Ne-am acomodat, copii s-au acomodat cel mai bine. Acu astept sa aiba taty liber sa mergem sa-i inscriem la gradi, unde gasim loc...
In rest totu-i okay zik eu.
Duminica faina la tauroaice
si puiuti.
Eftimie C. spune:
Salutare tuturor!Inainte de a fugi la aer, am intrat sa vad ce noutati mai aveti.
Se pare ca sunteti ocupate, dar nu+i nimic...
Buna Silar ma bucur ca e totul in regula si va doresc succes in gasirea unei gradinite potrivite pentru coopii.
La noi a aparut soarele si sper sa nu fie cu dinti pentru ca vrem sa facem o plimbarica in natura.

silar spune:
Buna fetele. Mama mia ce zi superba a fost azi. Am fost cu copii in cel mai mare parc din Viena (Prater), a fost o nebunie pt ei, atata iarba verde numai cu locuri de joaca si pentru alergat nu au vazut in viata lor. F f frumos a fost.
si sa aveti o saptamana ushoara pe la munci.gabitz78 nu te omora cu munca, e mai sanatos pt tine.
mhldvrc spune:
Happy Monday si
proaspete.
Carmen, multumesc pentru urari.
Gabitz, servici usor.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
jenn spune:
Mersi de cafea!De la un timp nu intra cafeaua ,voi aveti faze de astea?Gabitz,succes la servici,ce bine ca ai cu cine lasa fata!Un inceput bun de saptamina tuturor!
anangel_lexi spune:
Jenn, mii de scuze, chiar am uitat
Au navalit problemele peste noi si nu am mai putut sa ma gandesc la altceva
Dar important e ca suntem sanatosi. Promit sa ma uit de ce m-ai rugat. Deci Nestle te intereseaza, da?
Ieri a plecat socru-meu de la noi si am avut o stare foarte nasoala amandoi, a fost super cat a stat cu noi, ne-a ajutat foarte mult si s-a jucat mult cu Maria. Fii-mea e foarte atasata de el si ieri toata ziua l-a cautat prin casa. Noroc ca nu mai e mult pana in decembrie, cand venim in tara.
Gabitz, spor la munca!
Silar, sa ne spui ce-ai facut cu gradinita.
Carmen, voi ce mai faceti?
Gabi_K, scolareii tai ce fac?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

din urma!
Eduard-Costin (28.02.2003)