tauroaice (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salve.
si eu mai rarut de acum incolo.
de luni intru oficial in campul muncii.sper sa fie totul bine....
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Poftiti la , ceai si fresh de fructe!
Ce-ati mai facut?
Merg sa din urma!

Mergi la inceput

Suntem la capitolul 30!
Mihaela bine ai re-venit!Sper ca sunteti toti bine.La multi ani, Tatianei!Lexi multumesc ca ne-ai amintit.
Gabitz incepi serviciul?Asa de repede?
Gabi nu te scufunda prea tare ca nu te mai salveaza nimeni!Spor la munca dar te asteptam in pauza
Silar cum v-ati acomodat?
Ruxandra, Jenn ce mai fac strumphy vostri?Voi sunteti ok?

Mergi la inceput

Mey, pe unde umblati?
Si aveam un chef de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eftimie C.

Silar cum v-ati acomodat?

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Ne-am acomodat, copii s-au acomodat cel mai bine. Acu astept sa aiba taty liber sa mergem sa-i inscriem la gradi, unde gasim loc...
In rest totu-i okay zik eu.
Duminica faina la tauroaice si puiuti.

Mergi la inceput

Salutare tuturor!Inainte de a fugi la aer, am intrat sa vad ce noutati mai aveti.
Se pare ca sunteti ocupate, dar nu+i nimic...
Buna Silar ma bucur ca e totul in regula si va doresc succes in gasirea unei gradinite potrivite pentru coopii.
La noi a aparut soarele si sper sa nu fie cu dinti pentru ca vrem sa facem o plimbarica in natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele. Mama mia ce zi superba a fost azi. Am fost cu copii in cel mai mare parc din Viena (Prater), a fost o nebunie pt ei, atata iarba verde numai cu locuri de joaca si pentru alergat nu au vazut in viata lor. F f frumos a fost.
si sa aveti o saptamana ushoara pe la munci.gabitz78 nu te omora cu munca, e mai sanatos pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Happy Monday si proaspete.
Carmen, multumesc pentru urari.
Gabitz, servici usor.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mersi de cafea!De la un timp nu intra cafeaua ,voi aveti faze de astea?Gabitz,succes la servici,ce bine ca ai cu cine lasa fata!Un inceput bun de saptamina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jenn, mii de scuze, chiar am uitat Au navalit problemele peste noi si nu am mai putut sa ma gandesc la altceva Dar important e ca suntem sanatosi. Promit sa ma uit de ce m-ai rugat. Deci Nestle te intereseaza, da?
Ieri a plecat socru-meu de la noi si am avut o stare foarte nasoala amandoi, a fost super cat a stat cu noi, ne-a ajutat foarte mult si s-a jucat mult cu Maria. Fii-mea e foarte atasata de el si ieri toata ziua l-a cautat prin casa. Noroc ca nu mai e mult pana in decembrie, cand venim in tara.
Gabitz, spor la munca!
Silar, sa ne spui ce-ai facut cu gradinita.
Carmen, voi ce mai faceti?
Gabi_K, scolareii tai ce fac?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput