Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Jeez, pai eu am vreo 6 carti de credit, m-ar nenoroci astia dc mi-ar baga PIN la fiecare dintre ele, si asa am capul calendar cu parolele de la conturile bancare, mereu le uit, plus parolele de la utilitati, de la scoala, de la....lista e lunga![]()
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Porumbita spune:
eu am intrat doar sa va salut... tin site-ul deschis dar nu a fost chip sa recuperez cu cititul
sper ca sunteti bine toate
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita eu am intrat doar sa va salut... tin site-ul deschis dar nu a fost chip sa recuperez cu cititul sper ca sunteti bine toate |
unde fugi?tu cum esti?
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian
DarkBendis spune:
Hi-hi pai de ce crezi ca le-am uitat eu pe ale mele? Ca eu am doua, sotul doua si fiecare are copii ale cardurilor celuilalt, deci 4, plus contul meu curent, plus contul comun, plus...plus... mama lor de conturi! Vara trecuta mi-am inchis conturile din Romania ca si acolo aveam 2... si alea aveau PIN la carduri. Culmea culmilor... inca tin minte PIN ul de la contul pe care il aveam cand locuiam in Norvegia (si am plecat de acolo in iarna lu' 2000)
... pe ala nu l-am uitat!
Da' sa stii ca trebusoara asta are si o parte buna... "intru" mai rar in credit cards, cheltui mai putin "la impulsul de moment
" ceea ce nu e tocmai rau.

Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita eu am intrat doar sa va salut... tin site-ul deschis dar nu a fost chip sa recuperez cu cititul sper ca sunteti bine toate |
Pai chiar zilele trecute ma gandeam la tine. E totul OK??

21+cu
CLARA
Naty spune:
Prezenta la apel!
Azi noapte am dormit tare prost si azi am una din zilele alea de-ti vine sa te urci pe-un munte sa nu mai auzi de nimeni si nimic. Un fel de marti 13, toate imi merg pe dos. Si muuuult de lucru.
Dimineata mi-am varsat nervii pe biata Ioana care reluase maraiala obisnuita de dimineata, am tipat la ea si dupa aia mi-a parut tare rau, m-am simtit si mai prost ca mi-am varsat nervii pe bietul copil care nu poate sa riposteze.
Nu prea am apucat sa citesc ... am vazut doar ca cris30 are probleme si ma rog pentru ea.
Vad ca toti vorbiti de cumparaturi ... eu nu am luat decat un body si un pulovaras de care m-am indragostit in ziua in care am aflat ca e fetita. E drept ca lucrurile mari le am de la Ioana, nu mai trebuie sa iau decat un sterilizator si sa-mi recuperez diverse obiecte de pe unde le-am imprumutat. Si hainute mai am cateva, iar ce mai e necesar o sa cumpar prin noiembrie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
23+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
IRA_LIZA spune:
Groaznica zi! si nu se mai termina odata! m-am trezit bine-dispusa dimineatza si ma mohorasc pe masura ce trec orele; iar de la job inca mnu am plecat (nu ma certatzi: inca ma simt bine - fizic, nu sunt cum era Cadia ieri), maine e adunare de actzionari p'aici si mai sunt chestii de pus la punct, colegii nu au nici ei tragere de inima si nu am absolut nici un chef sa ma cert azi cu nmeni..asa k fac eu d toate, numai sa se termine odata! vreau acasa, in bratze la tata lu' bebica si la mere coapte!
Naty spune:
si eu sunt inca la job 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
23+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
eu sunt acasa da spal pe jos si dau cu matura
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
asparagus spune:
dragi burtici,
sunt asa de fericita!![]()
Azi am avut interviu la cresa unde vrem sa mearga Lucas de la 7 luni, si deja am primit confirmare sigura pentru un loc din sept. la anul!
Nu stiu daca ma intelegeti, probabil credeti ca am innebunit, dar la noi aici este o maaareeee problema cu cresele si gradinitele, multe mamici isi inscriu copiii dinainte de a ramane insarcinate.
O colega de a mea a avut in München 22 de interviuri la diferite crese pana a primit un loc. La noi in oras sunt doar 3 crese la 70.000 de locuitori.
Luni am avut morfofetala si totul este in perfecta ordine. Am pus poze noi pe album, sper sa va placa juniorul nostru!!!![]()
Ioana
22+ cu
Lucas
Poze samburica