Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Tocmai am aflat ca o fosta colega de a mea a nascut la 6 luni, in Luxembourg. Se pare ca a facut tensiune f mare si i s-a declansat si nasterea. Cica bebe nu e f bine, insa ne rugam ca totul sa fie in regula pana la urma si bebe sa se refaca. Doamne pazeste-ne de pericole, pe noi, pe familiile si prietenii nostri si pe pruncii din burticile noastre ![]() Bee 21+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Sa-i de Dzeu multa sanatate bebelului

21+cu
CLARA
micola spune:
fetelor, uitati ce am gasit eu:
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt. asta pe mai multe site-uri. dar nu inteleg de ce...asa o fi...in cartea Mama si copilul, daca o are cinevam scrie ceva de genul asta? azi sau maine mi-o achizitionez si eu, neaparat.
eu de saptamna viitoare intru in 23 de saptamani..conform tabelului intru in luna a 6-a???
eu am luat 7 kg pana acum..cred ca e cam mult, nu?
si eu ma duc tot o data pe luna la dr...asa m-a chemat pana acum..
sa vedem de acum incolo..
cadia, ia mai lasa toti sefii din lume cu toate tonele lor!! sii ca noi avem dreptul la 1 sau 2 zile libere platite, pe luna? asta daca l-ai anuntat in scris ca esti gravi..
22 + cu
!
!
flowerbee spune:
Micola, avem dreptul la 2 zile libere platite pe luna? Stiam doar ca avem voie sa mergem de nu stiu cate ori pe luna in timpul programului la medic. Ia sa citesc si eu legislatia.
Dupa tabelul acela, peste o sapt eu ar trebui sa fiu in luna a 6a? Uau.
Bee
21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
pusyketa spune:
Multumesc pentru aprecieri si urari.Sa ne dea DD tuturor bebei sanatosi si frumosi.
Andrei este numele pe care il vreau eu.Sotul vrea Vlad.Ca sa nu ne certam,va fi Andrei Vlad.
Cearta este insa pentru cum il vom striga.Sunt intr-un razboi declarat cu sotul si cu soacra,pentru ca am zis clar ca eu ii voi spune Andrei.Punct.
Numaratoarea asta a lunilor cred ca mai rau incurca.De cand s-a lansat moda asta a exprimarii sarcinii in saptamani,e mai greu de descifrat in luni,mai ales ca se calculeaza de la ultima menstruatie.La urma urmei,de ce va agitati? Impartiti la 4 nr de saptamani si,daca va intreaba cineva,spuneti cate luni aveti (rezultatul impartirii la 4).
Cine zicea ca ii e rusine sa-si ia medical? Asa ziceam si eu,dar dr.mi-a zis sa nu ma mai duc,mai ales ca eu lucrez in ture si nu prea mai tine.Asa ca de maine,o sa fiu in concediu medical.
22+
VINE BEBE!
lavini spune:
Flower, io stiu ca ai dreptul la 16 ore pt consultatii, cu document de la medic(acolo unde angajatorul e toma necredinciosul).Teoretic face 2 zile lucratoare, dar nu stiu dc poti sa iti iei toata ziua liber sub pretextul asta.
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
CADIA spune:
Micola, nici eu nu am stiut ca avem dreptul la 2 zile pe luna de liber.
Chiar ar fi super, dar stii unde as putea gasi asta scris???? Ca la angajatorii astia trebuie sa te duci cu tzidula, altfel nu te cred.

21+cu
CLARA
cristi_2003 spune:
avem dreptul la 16 ore in care sa mergem la doctor
am pus la mailul comun legislatia in vigoare
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
oug 96/2003-mesaj trimis de cristi pe contul comun
Art. 15 - Angajatorii au obliga#355;ia de a acorda salariatelor gravide dispens#259; pentru consulta#355;ii prenatale în limita a maximum 16 ore pe lun#259;, în condi#355;iile prev#259;zute la art. 2 lit. f), în cazul în care investiga#355;iile se pot efectua numai în timpul programului de lucru, f#259;r#259; diminuarea drepturilor salariale.
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Lavini, asa stiam si eu. De asemenea, cine doreste, poate cere diminuarea programului de lucru cu 2 ore, fara reducerea salariului.
Mi s-a facut o greata...cred ca de la pufuletii pe care i-am mancat stil pelican.
Bee
21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Leditia spune:
flo,bb la 6 luni?off mititelul.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa,multa si parintilor multa putere..offf Doamne... fereasca Dzeu de asa probleme...
cristi tu ce cumparaturi astepti?
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian