Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, am impresia ca de la perele alea i se trage.
Andrei s-a indragostit de chiloteii rosii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Lili, nastere usoara si bebe sanatoasa!
Saptamana viitoare naste si verisoara mea, soseste bb Claudiu!
Oana, un lui Alex sa-i treaca buba la burtica! Si eu ii mai fac suc asa dar il diluez cu apa.
Gabitza, trimit o felie virtuala de tort...e foarte bun! Aly e indragostita de kilotii roz (Lodz).

la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

tdi: am vrut sa fiu mana in mana cu natura si iute ca a dat mana Alex cu natura.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Onixone - mama, ce i-ai facut bietului copil? Dupa ce am nascut, cand nu reuseam sa ma duc sub niciun chip la buda cu zilele, o vreme singurul remediu a fost suc facut in casa de morcov cu pere. Aviz proaspetelor mamici.

Chiar ca pustiu pe aici. Eu mai stau vreo ora si ceva si apoi ma car la sport, nu am chef deloc, dar m-am facut cat casa, iar celulita este absolut scabroasa pe mine. Hai sa aveti un week-end placut!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy ce bine arata tortul ... Am vazut ca la gradinita stau toata ziua cu grembiulinul, aici doar cind au ore de creatie si-mi aduce uniforma acasa din roz cu alb, toate culorile pamintului si nu ies la spalat decit cu Vanish . Sanatate multa la toti. Noi am ramas doar cu picaturi pentru urechi, astea i le-a dat dimineata, cica tot mai are rosu'n urechi dupa otita . Eu am nasul infundat si-s vai de sanatatea mea, ca ma dor oasele (o fi de la aerobic ), iar pe barbat l-am gasit astazi acasa (ca eu am bintuit cu o prietena prin magazine), cu febra 39 .

Oana baga orez si morcov, fara pere , ca sa stringa burtica lui Alex. Si eu ii pun chilotei Isabellei, de altfel nici nu vrea sa doarma fara, nici macar vara cind e cald de nu se respira.

Astazi, i-am luat Isabellei cizmulite ca deh au inceput ploile. Bineinteles ca neavind picioarele cu mine , i-am luat o marime de parca e motanul incaltat . La papucei cu care merge la gradinita are marimea 26, iar cizmele i le-am luat 27 , asa ca trebuie sa mai fac un salt sa i le schimb.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Da mai Ionana, am vazut ca am nenorocit copilul.M-am dus la vecinul sa iau o fruza de smochin sa ii fac ceai ca e bun pt diaree.Si i-am povestit ce i-am facut copilului si pana la urma am si ras ca cel putin i-am facut o dezintoxicare.
Acum il ustura fundul.L-am dat cu crema si ce s-a mai vaitat micul de el.Nu am mai iestit decat o data pe la pranz.Am bagat orez fiert(nici morcovi nu am mai pus)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Androix - stii desigur ca a reinceput Grey's Anatomy

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Pot spune ca sunt un parinte multumit de ceea ce-am nascut, crescut si educat... mi-am invatat copii sa-si iubeasca aproapele ca pe ele insele si sa fie darnice ca dar din dar se face rai ... si uite asa pe principiul asta mi-am facut rost de-o viroza de la ele , combinata maine-i gata vorba cocalarului, de-am zacut 3 zile si mai am 4 pana la sfintele 7 ...
Cu ochii injectati m-am uitat la pozele cu copilasi mici, micuti si maricei si cum ma tot uitam la ei asa mi-a traznit ideea de a face un colaj cu prima lor zi de gradinita , asta in masura in care cineva ar avea timp sa-l faca

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Azi am fost si l-am vazut pe bb. Am intrat in saptamana 14, bb e bine, si nu a stat nici 5 secunde. De abia l-a prins tehniciana sa-i faca pozele. La sfarsit era obosit si si-a supt degetelul. M-am topit.

Cu gradinita, nu stiu ce sa va spun. Noi am trecut prin faza asta cand Tony avea 1 an 1/2. A urlat o luna si eu plangeam mergand la lucru. A trecut, cum trec toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

OlgaT, felicitari pentru bebelusi jucausi!

Tdi, e chiar haioasa uniforma. Baietii au uniforma la fel albastru?

si eu ii pun noaptea chilotei sub pijama - mi s-a parut trecerea prea brusca sa trec de la pampers la ... nimic.

pe aici nimic nou - Gabriel a trecut de 2 kile jumate, in rest nimic. tot la terapie intensiva.

Mergi la inceput