Copiluti de mai-iunie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
monu spune:
Pisik multa sanatate la bb. sa creasca mareee si sanatos.
Olga va pupam pe tine si pe maya.
Nelia!!!!! pe unde esti?
Loreen, m-ai amuzat. cred ca iti calc pe urme la net. :)) maine ma duc gata gripata si lesinata de muci, tuse si dureri de cap. :))))
fetele sunt gradi. nu mai plang sunt ok. sa vedem cum scapam de muci.
gabitzam spune:
Costi al meu a luat kupilu mic la subratz si face turul gradinitelor, sper ca pina in seara sa stim ce facem cu Andrei in final.
Monu, bafta multa si succes cu reintoarcerea in campul muncii
Si sa te faci bine, sa nu incepi munca printr-un concediu medical ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Nu mai pot, mi-e rau de nu vad bine. Mihai la fel, in 10 ani de cand il cunosc o singura data a stat acasa de la serviciu ca nu se simte bine si atunci avea varsat de vant, si astazi. Bolesnita lui Filip e contagioasa si suntem cam imprastiati amandoi. Filip e putin mai bine cu exceptia faptului ca nu mananca si cam face febra. Domnisoara Azbest nu se dezminte. Cik a vomitat azinoapte dar eu nu mai tin minte nimic. Mi-a spus Mihai ca a comis-o, eu m-am dus m-am uitat dar am decretat ca nu este nimic si m-am culcat la loc. Am constatat proportiile dezstrului azi de dimineata dar tot nu-mi amintesc sa ma fi uitat. In schimb altceva nu are: se joaca, mananca. In schimb eu si Mihai suntem varza.
Simona, condoleante, imi pare rau ca treci prin asa momente grele. Nu stiu cum sa te incurajez, te imbratisez virtual, suntem alaturi de tine. 
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
andutzy spune:
gabitza, sotul tau e un super tatic daca face un asemenea tur si piticu mic in brate. Dora nu a mai revenit la voi, nu? Si noi de luni ramane fara tanti Mariana si sper eu de luni sa mearga si D la gradi, ca i-a iesit o trasnaie in exudat si acum face tratament 
Simona, cuvintele sunt in plus pt ceea se e in sufletul tau! Suntem alaturi de tine cu o vorba, un gand bun si cu un strop de deconectare!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Andreea, sanatate multa!
Si sanatate multa copiluti si mamici/tatici bolnaviori! Se pare ca incepe in forta sezonul de boli ![]()
Va pupam pe toti!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
nelia spune:
Buna! Pe aici sint, nu am citit decit ultima pagina. Sint in continuare suparata... Nu am dormit asta-noapte, cica am stat sa invat. In realitate, l-am plimbat si calmat pe Lisandru. Sint tare trista, bebe refuza sinul sau il vrea dar musca si nu pot sa-l las, aproape ca nici nu mai doreste titza, ca stie ca lui ii vine a musca, nu a suge. Cu toata tristetea, daca nu voi mai avea lapte dupa ce trece perioada cu dintii, il intarc, numai ca am incercat orice ca sa-i dau laptic si nu accepta nimic. Sint in pragul unei depresii, pe de o parte pentru ca il intarc atit de mic si aveam lapte mult, pe de alta parte pentru ca nu accepta altfel de lapte.
Intrebarea mea: cit de grav este daca la 10 luni nu mai ia nici un picut de lapte (am incercat si praf, si lapte de vaca organic si din asta obisnuit, si din biberon, si din canita cu cioc, si din canita normala... nimic, le arunca pur si simplu
)???? Doar in cereale ii pun, acum ii dau de doua ori pe zi cereale, si dimineata la prima ore, ca sa i le fac cu lapte si seara, tot pentru lapte. Iaurt nu prea maninca, asa, cite o lingurita sau doua, brinzica de vaci nici sa nu o vada... Nu are cum sa pape alte lactate, pentru ca e prea mic. A mai patit cineva asa ceva si cum a iesit din situatie?
Cred ca din cauza lipsei suptului si a lapticului a devenit atit de nervos si plingacios, nici digestia nu mai e in regula, deci nici scaunul, nici somnicul... era bun tare suptul asta si lapticul meu. Unde e bebelusul meu fericit si multumit de viata!?! I-am luat pentru dinti vreo doua chestii, il calmeaza pe moment, am mai citit si ce ati scris voi, am incercat tot... eu nu am vazut asa ceva pina acum, numai tinutul in brate si leganatul pe muzica il calmeaza... pe moment, ca odata se burica si se agita si transpira si incepe sa plinga nervos. Abia acum le inteleg cu adevarat pe mamicile care se plingeau ca le ies dintii bebelusilor!
Si ma simt si neputincioasa ca nu pot sa-l ajut mai mult!
Si am examen in seara asta, Stan-papusa ma duc, ca nu am citit mai nimic.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
andutzy spune:
nelia, din acelasi motiv l-am intarcat pe Dragos la 10 luni si jumatate! NU mai sugea cum trebuie, doar musca...Si el a fost un alt bebelus care s-a chinuit tare de tot cu dintii...Doar ca D papa lapte praf MIlumil cu placere...nu stiu ce sa zic...de fapt stiu un baietel perfect normal care in afara de lapte de tzitzi de la 5 luni nu a mai pus gura pe nici un fel de lapte. Acum are 2 ani si parintii inca ii pun cate o masura de lapte praf in fiecare portie de mancare ca sa acopere lipsa laptelui din alimentatia lui...E un copil perfect dezvoltat, chiar istet si frumusel. fruntea sus si bafta la examen!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
gabitzam spune:
Acum am ajuns acasa, i-am gasit lui Andrei gradinita pina la urma. Tot aici in cartier, se cheama www.smartreclama ilegala - avertizare" target="_blank">Smart Kids. E mai fitzoasa, e mai scumpa, dar mi-a placut mult. Am completat toate hartiile, de maine dimineata il duc acolo. Inca nu stiu cum o sa reactioneze Andrei, dar sper sa ii placa. Educatoarea este foarte draguta, Miss Ana. Acolo toate sunt educatoarele sunt Miss, ii invata si engleza. Au o curte super faina, cu leagane si verdeatza, o programa cu multe activitati practice. Cand am intrat inauntru, o grupa de copii mai maricei faceau aikido.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
denisa73 spune:
Am fost la controlul periodic,ia facut vaccin,nu ne-a dat trimitere la ergoterapie ci sa vada daca este ADHD...El asa crede ca e,eu cred ca mor
Tdi spune:
Ciao! Noi tot racitzi si urlatori...parca e din ce in ce mai rau!
Intrai sa citesc si scriu 2 randuri pentru Nelia...
Nelia, te inteleg ca si noi am patimit raaauuu cu dintzii, Aly a inceput de la 3 luni sa roada tot si eram zombi ca se trezea de 30 de ori/noapte si plangea si nu manca nimica...a avut o perioada in care n-a baut lapte (nici altceva) cu saptamanile, i-l dadeam in somn! Aveam un gel pentru dinti, ii faceam masaj cu ala apoi ii bagam suzeta si adormea, dupa ce trecea prima faza de somn profund ii scoteam suzeta si-i bagam rapid biberonul cu lapte (nu cald!) si numai asa reuseam sa-i dam ceva de mancare. La inceput nici ea nu accepta formula, eu am ramas fara lapte pe la 3 luni jumate si n-a avut incotro, dupa cateva tentative a acceptat-o dar manca mai putin decat inainte. Mai e un remediu homeopat care ajuta la calmarea durerilor de dinti, Calcarea Carbonica, intreaba la vreo farmacie...in plus, poti sa-i dai siropel sau supozitor cu paracetamol ca-l mai linisteste, am incercat-o si pe asta sia functionat!