Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

BIKY.....esti zuza rau...
apucate de scris poezii...sa am ce invata pe edy

si pe Caterina o iau io de nora ...ca tot e mai mare decat edy cu ..cateva ore si harnicutzaaaa si cuminte si ordonata...
nu ca edy ..imprastie tot..rupe hartii in cate mai multe bucatele si cat mai mici si le imprastie peste tot, imprastie jucarii si nu vrea sa le stranga mai bine le sare/ocoleste sau se impiedica in ele si cade in bot.

io nu am copil ordonat...e DEZORDONAT!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

diana_jors.................si paturica?unde-i paturica baiatului??cred ca era bestial cum topaia el de zor pe cerealele tale!!!!

carmenefr...................asa aproape e cresa de voi?super!!!o spionezi de doamna din balcon ce face in clasa

laura_oana............mey,dar zice poezia ,nu se lasa!

biky.......iti dai seama ca la faza de dimineata am bocit si eu putin ca-s mai sensibiloasa.nici tac-su nu era departe ca l-am citit dupa ochi,dar deh!e barbat si se tine tare.
cu tata ....nu merge fara operatie.e naspa.il opereaza maine.mi-e ciuda ca eu sunt aici ei in Rom.,dar asta e!
hai,ca mor si eu de ras la adaptarea poeziei!!!!

s-a trezit si fie-miu.il aud cum arunca cuburile de zor .......
ma duc sa-i dau sa haleasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

carmen 94 da, cresa e langa noi, din pacate intre cresa si blocul nostru sunt f multi copaci, as putea sa ma deghizez si sa iau binoclul si sa ma duc in curtea blocului sa spionez pe la cresa...

Sotul mi-a zis azi de dimineata sa ies pe geam cu binoclul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bai nenee, ce de incuscreli..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Riloasa, felicitari , si sarcina usoara!

Carmen, paturica... e la cresa azi cand m-am dus dupa el, se juca pe acolo cu copiii si cu paturica langa el. S-a ridicat, mi-a dat mie paturica, si s-a dus inapoi la joaca

Edy, felicitari pentru poezie!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

poftiti la cafeaaaaa

edy a dormit toata noaptea...aseara si-a baut toata sticla de lapte( 350 ml) dar de vreo 2 saptamani aproximativ dimineatza nu mai bea mult lapte ( cat bea inainte 350 ml) daca bea 200-250 !!! si nu stiu din ce cauza! seara chiar daca papa cina fara sticla de lapte nu se culca .....si dimineata....

ma duc sa ii fac un ceai lu edy si revin....

TREZIREAAAAAAAAAA !!!!! E SOARE E FRUMOS AFARA...

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna!

Sunt la servici! Oficial ieri a fost prima zi, dar ore se tine de azi. Acum cica trebuia sa am ore, dar nu au venit "clentii". Norocul meu!

Pe Tudor l-am dus la mama si nici nu mi-a facut pa cand am plecat, ci mi-a intors spatele pur si simplu. Macar ii place sa stea cu mama, ce sa zic ...

Are 2 cuvinte noi: "pupii"- copii, si "pupiche"-popice.

Aseara l-am dus intr-un parc nou si a fost foarte fericit si a alergat intr-una, de a cazut lat cum am ajuns acasa.
Ce e drept de la o vreme .... adica de cand vin la servici (ca am venit si neoficial ca m-au cheamat de am stat de 2 ori si pana la 6 seara ) este foarte bucuros cand suntem impreuna si ne intelegem foarte bine. Probabil si mie imi prinde bine sa iau o "pauza" de el si lui de mine.

De mancat mananca bine, tot sus pe blatul de bucatarie si doar cu mana , nu mai vrea nici furculita. Dar macar mananca.

Sa nu uit: FELICITARI Riloasa! Sa ai o sarcina usoara si un bebe ... cum se zicea? Mancacios si cuminte!

Pe Edy parca nu mai are rost sa il felicit. Cred ca nu o sa mam mai uit la filmuletele cu el ... de ciuda.

O zi buna sa aveti!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Felicitari Riloasa pentru burtica! Sa mai ai un pui cuminte ca Mihaita!

Mihael@, te inteleg cu cartile, sufar si eu ca nu mai prea citesc, am incercat totusi si am mai tras de mine, io ma consider de vina ca de calculator am timp si de carti nu prea. Desi nu se compara cu starea care ti-o da o carte buna. Pupici pupacioasei!

In privinta statului acasa.....greu subiect. Mie nu-mi place, nu-mi prieste, ma simt scoasa din lume, dospita, leguma.......NU-MI PLAAAACEEEEE! Vreau la servici, vreau program, vreau sa ma scol dimi, sa ma pregatesc, sa ies din casa...DAR stau, stau pentru ca nu o sa ma mai intalnesc niciodata cu ce am acum. Nimic nu se compara cu diminetile - dupa ce il pregatesc pe Raul de scoala cu Giulia dupa mine - cand ne mai cuibarim un pic in pat, o alaptez, se gheia o pauzaste langa mine, ne spunem "beshc", ne gadilam si pupacim..... sunt momentele noastre ....Mai frumos e numai in we cand facem asta toti 4. Problema asta ma rupe in doua....dar serviciul ramane unde e si din fericire nu sunt absolut nevoita sa ma intorc mai repede.

Carmen, sanatate tatalui tau!

Biky, prima data am vrut sa ma cert cu tine ca ti-o impingi inainte pe fie-ta, sa fie numai ea curtata, apoi am ras cu lacrimi...nu esti normaaaalaaaa cu poezia ta!

Si multi si pt Diana, care a trecut cu optimismul ei obisnuit printr-o perioada mai rea! Gataaaa, a trecut!

De picioare - mi se par cam strambute ale Giuliei si de fugit fuge ciudat, topaie nu fuge, toata se imprastie , am de gand sa o duc la un control.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

ok...gata Kitty...nu o mai bag la inaintare pe Caterina
era o vorba ..."copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat", asa si io cu cuscrele si petitorii...pana la urma parca vad ca raman cu fata nemaritata

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Kitty

Ce sa zic, azi m-au informat de la cresa ca maine au nu stiu ce control asa ca sa ne tinem maine copiii acasa. Acu' negociez cu sotul care din noi sta cu el, ca de dimineata ma apostrofase sefa ca am incurcat-o cu niste documente ca m-am dus 3-4 zile apoi pauza Acu' ce sa fac, in cel mai rau caz vin cu Alex dupa mine vreo 2-3 ore cat sa semnez condica

Si abia astept sa vad functionala supravegherea video de la gradi (cica exista, dar cum din diverse motive inca n-am ajuns sa semnez actele am uitat sa intreb detalii).

Si nu mai stiu ce vroiam sa mai zic... ah, Alex mananca seara acasa numai de la tati. Degeaba incerc sa ii dau eu, da din cap ca NU, inclesteaza dintii, si daca insist mai mult imi si catapulteaza lingurita cu tot cu continut. La tati in schimb mananca de nici nu respira Nu ma supar, numai sa il vad ca mananca... poate ajungem si noi la mult doritele 11 kg pana la sfarsitul anului

Gata, back to work... de acum incolo cred se animeaza stupul ca suntem tot mai multe care nu mai putem sta in claca pe mess

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput