Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 21

kmi78 spune:
Eu ii dau la Timi Zimaflour de la trei luni , in Germania copiii incep dupa prima sapt de la nastere cum e la noi Vigantolul; ce stiu e ca trebuie sa-l dai zilnic obligatoriu , pt asta folia are trecute zilele sapt la fel ca la anticoncept, ca sa nu uiti ; eu de la trei luni nu cred ca am uitat de doua ori. regula dimineata: pastiluta, si ii place si ei , o data nu a comentat; iar de la doi ani intra alt gramaj de flor; ce pot spune e ca dintii la Timeea sunt f albi in comparatie cu ce am mai vazut la alti copii de varsta ei;
si multumim pt toate complimentele, va pup
Diana, sanatate multa micutei tale, si nervi de otel; si eu as zice sa o lasi mai usor cu mancare , stiu ca esti stresata ca vomita si at te gandesti sa-i dai iar ca saracuta nu mai are nimic in stomacel si probabil, de aceea a capatat si greata asta; cand a mai avut si Timi pb cu burtica imi spunea dr sa-i dau tot cate putin sa nu suprasolicit stomacul sa o las pana cere ca de foame nu moare; probabil stomacul ei digera f lent ; Sa auzim de bine!

riloasa spune:
Roxanici, nu stiu cu ce program sa il bag in calculator. Si eu vreau sa vezi cum inoata singurel. Poate reusesc. Este mic, dar daca il vezi ce viteza are si cum se urca peste tot, nu iti vine sa crezi. Coboara singur si se uraca in carut de la 1 an, orice masa, orice scaun, noptiere, peste tot, el se urca. Nu a cazut niciodata. Este ca o maimuta.
MIHAITA 31 MARTIE

tzuna spune:
Buna!
PISIKUTA- da Maria poarta body tot timpul (dar si mie mi-e greu sa o inchei). Si va tot purta pana scapam de scutece ca mi s epare ca se lasa rau in jos daca nu sunt sustinute si de body.
DIANA69- Uite Maria mea nu mai vomita dar cu mancarea tot nu se omoara si nici cu greutatea nu stam f bine. La un an aveam 8,600 kg acum la 1 an si 7 luni are cam 9,600 kg. A avut si 10 dar a slabit la loc. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Cred insa ca iti este foarte greu.
Ai grija insa cu fortatul sa manance si cu hranitul dupa ce a vomitat. Stiu ca cel putin 1 ora dupa ce vomita nu ai voie sa-i dai mancare. Cel putin asa mi s-a spus mie.