o idee va rog!

o idee va rog! | Autor: silvi8

Link direct la acest mesaj

pentru cei cu simt cromatic: am vopsit dormitorul cu var lavabil verde fistic (e destul de deschis). mi-a ramas foarte mult si as vrea sa amestec cu alta culoare sa vopsesc un alt dormitor. cu ce culoare credeti ca as putea incerca astfel incat sa obtin o culoare frumoasa?
va multumesc!

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

De ce nu combini.."peretii". Adica unii pereti vere fistic..si altii albi, galben..depinde de ce mobila ai incamera, in ce scop e utilizata camera...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai depinde ce culori iti plac. Poti pune putin pigment galben solar si obtii o alta nuanta, spre verde lamai. Daca in dormitorul de acum e mai inchis, mai poti si putin alb, sa o deschizi. Sau ai mai putea experimenta niste combinatii. Poti pune pigment verde inchis in el si apoi niste alb, sa obtii alt verde. Sau poti folosi acelasi verde in alta camera, combinandul cu o alta culoare, adica jumatate de perete verde, jumatate alb/galbui/crem, sau un perete verde si restul in nuanta deschisa. Conteaza foarte mult ce culori iti plac si cum vrei sa arate noul dormitor, poate nu vrei sa ai doua dormitoare verzi.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

lorellay, m-am gandit si eu la asta dar tot mai trebuie sa cumpar var...pentru 2 pereti. asa nu cumpar decat culoare...
camera este camera pe care o pregatim pentru bb si nu prea conteaza culoarea pentru ca oricum peretii o sa fie plini de desene si chestii lipite...si nu peste mult timp cand bb va creste putin vom modifica in functie de sexul lu bb pe care nu-l cunoastem si preferintele lui.
multumesc oricum!

coraly, asta e ca nu vreau tot verde dar am sa incerc cu un galben f intens poate iese ceva. multumesc!

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

si ca sa intelegeti mai bine, asta este verdele din dormitorul pe care l/am vopsit deja.

daca mai are altcineva alte idei mai astept

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Da, cu galben ai scoate alta nuanta mai calda. Dar de ce nu astepti pana aflati sexul copilului si asa te decizi mai usor. Ai putea sa pui si albastru intens si ai scoate un turcoaz, in ideea ca ar fi baiat:)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

O idee doar...de ce nu cumperi un set de acuarele si incerci "live" diverse combinatii de culori? Si vezi ce iese

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

coraly, ideea asta cu turcuaz imi place f mult...si acum combinat cu ideea lu lorellay cred ca o sa iasa f frumos adica fac doua culori si galben si turcoaz si vopsesc jumate jumate.
ca nu prea mai vreau sa astept sa aflu sexul ca mai e pana merg la control si mesterii mai au putin si ajung la zugravit.
multumesc mult!!!

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Verdele indiferent cu ce-l amesteci tot verde iti iese, alte nuante, dar tot verde. Sau daca il amesteci cu rosu iti iese gri, dar nu cred ca vrei gri pe pereti.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Prin amestecul dintre verde si albastru se obtine turcoaz, o culoare tertiara intre albastru si verde. Multi au probleme in a o recunoaste. Verdele fiind destul de deschis ca nuanta(fistic), prin combinarea cu un pigment albastru intens puternic, nu va ramane verde.

Eu as incerca sa asortez culoarea obtinuta cu un crem sau un portocaliu foarte foarte deschis, mai degraba decat cu galben tare.

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

coraly, cred ca ai dreptate, din verdele meu cu albastru cred ca obtin un turcuaz f frumos.
si a doua culoare cred ca pot sa obtin si crem sau portocaliu ptr ca am luat alb ptr tavane si imi ramane destul.
am sa incerc maine intr-o cutie sa vad cum iese turcoazul si ma hotarasc apoi la cea de-a doua culoare.

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput