suprefact-administrare

suprefact-administrare | Autor: Arina21

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si o intrebare. Am primit inhibare cu suprefact 0.5ml din z21.
Intrebarea este: am gasit in Ungaria la 'sticlute' de 5.5ml. Cand fac injectia, extrag din aceasta sticluta 0.5ml iar restul il bag la frigider??
Va multumesc mult de tot.
Arina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Stiu ca pare 'cretinutza' intrebarea dar eu ma asteptam sa gasesc la fiole de 0.5ml nu la 'sticle' de 5.5ml. Vroiam doar sa stiu daca e normala prezentarea asta. Eu le-am cumparat din Ungaria si instructiumile sunt in ungureste, of course, iar eu stau cam prost cu maghiara
VA pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Arina, de obicei suprefactul este in doze de 7ml iar doza zilnica este de 5ui (0,5ml). Se extrage doza necesara si restul se pastreaza la frigider.Se face dimineata la aceeasi ora, abdominal, cu seringi pentru insulina. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina si eu tot la fel suprefatul
si am inteles ca trebuie scos ata cat iti trebuie
adica 0.5ml
mie mi-a aratat doctorita
si mi-au aratat si o fata care deja il folosise.
il tinea in frigider si scotea cu seringa numai doza necesara.
pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Sar'na de raspuns fetelor!
Elenada in cazul nostru doctorita a avut intentia sa ne arate dar ne-am luat cu altceva si am uitat ca pamantul si ea si noi! Ne-am adus aminte a doua zi. Eu oricum ma bucur ca am avut inspiratia sa ne oprim in Szeget. Noroc cu VOI, fetele de pe forum, ca parca-mi aduceam aminte, asa, vag, ca Suprefact nu se gaseste in Ro.

Succese maxime
Arina

Mergi la inceput