Nasterea in apa in Cluj...

Nasterea in apa in Cluj... | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Se mai aude ceva despre asta? A facut valva o vreme si apoi...liniste! Tare as vrea sa stiu daca exista aceasta posibilitate in Cluj, dar nu neaparat acasa in cada de baie..

mamica fericita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Vezi pe site la Clinica Gynia. Citisem ca una dintre sali e dotata cu cada . Detalii nu stiu, dar ai putea suna sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

am verificat. nu poti naste in apa in cluj. la Gynia, este o sala cu vana insa e doar pentru travaliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Da, am vazut si eu. Iar pretul...ma indeamna sa astept nasterea in cada mea de acasa!

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,
daca va intereseaza nasterea in apa,sa stiti ca se poate naste in acest fel la Brasov, la Clinica Eva,am nascut eu acolo in apa pe 30 septembrie! Foarte bine a fost si sunt foarte multumita,iar pretul e mai mult decat acceptabil,as zice eu!
Daca doriti detalii sa-mi spuneti!
O zi buna!
Aurora, mamica fericita de delfinas minunat!

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

BUNA,
sunt de acord cu aurorra. Este o sansa minunata sa nasti in apa. Eu urmeaza sa nasc in iunie si voi merge la Brasov. Ganditi-va din piatra neamt pana in brasov e ceva, dar nu ma las. Va pup.

Cristina 19+ de Cosmina-Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinapr spune:

Sper totusi ca pana la urmatoarea sarcina sa apara si in Cluj posibilitatea de a naste in apa. As fi tentata sa incerc.
Pana la Brasov mi-e groaza sa ma duc.

Mergi la inceput