Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 12
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Ce ne facem daca chiar mai avem timp pana in noiembrie...? Cate comenzi o sa dam? |
Cat te tine cardul
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ramiris spune:
citat din mesajul lui Giova Toate ca toate, dar fiu-mio vrea pijama cu OUI-OUI, alias Nody. nu stiu daca e pe laredoute, dar aici am gasit la 11 euro. _ Gio si Marco (6 ian. 2006) poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj) |
Este, i-am luat eu lu fi-miu, daca vrei caut linkul.
claujro spune:
Si eu am luat mai demult pijamaua asta, e ok ca si material, numai imprimeul ala de pe piept e mare si ii tine rece la piele daca nu-i pui un maieu...
Giova spune:
m-am uitat si eu, nu am gasit decat cu tricou si pantalon scurti.
I-am luat din magazin cu Cars, tot asa e imprimeul mare pe piept, la asta cu tinutul rece nu m-am gandit. Oricum, de gradi e buna, acolo are tot timpul maieu/body.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
claujro spune:
Nici eu nu m-am gandit, sotul meu mi-a atras atentia...plus ca al meu doarme NUMAI dezvelit...
alipiticot spune:
Buna seara!
Felicitari Nushu!sa ti traiasaca minunea si sper ca nu LR.ro ti-a facut asta.Oricum sper, tot raul spre bine!Multa ,multa sanatate!
Eu am dat o comanda aseara,destul de mare,de 200 e,acum am observat ca am dat un nr de card pe care nu veam bani,sper din tot sufletul sa nu fie probleme ca maine ma duc sa i pun.
Si in seara aceasta am mai dat o comanda tot la fel ca valoare,sper ca nu am mai gresit cardul.
majoritatea au fost pt copii...cateva lenjerii,oricum mai vreau sa iau lenjerii,mai ales cearsaf de pilota,ca am luat de la ei pilota mare 220/240 si nici nu stiu adaca gasesc la noi marimea aceasta.Si carsaf de pat vreau mai multe ca mi plac cele care se prind de saltea si nu aluneca....
as mai lua mai multe dar din pacate nu mai am f multi bani...si haine mai gasesc eu.
mai vreau si o husa pt saltea,nu stiu dada sa iau impermeabila sau simpla....mai vad eu....
in rest am cumparat zeci de tricouri si pantaloni pt copii.si asa veau un sifonier intreg
Asta e,ei sa traiasca
Va pup si o seara buna!
Ps.astept sa vad spre ce site va reorientati si hop si eu!
claujro spune:
citat din mesajul lui alipiticot Eu am dat o comanda aseara,destul de mare,de 200 e,acum am observat ca am dat un nr de card pe care nu veam bani,sper din tot sufletul sa nu fie probleme ca maine ma duc sa i pun. |
Nu exista asa ceva. Nu aveai bani, nu iti lua comanda, chiar daca iti lipsea un cent... Inseamna ca ai avut bani suficienti...
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Nu exista asa ceva. Nu aveai bani, nu iti lua comanda, chiar daca iti lipsea un cent... Inseamna ca ai avut bani suficienti... |
Eu am patit acest lucru odata si pentru 1 euro am fost nevoita sa scot ceva din cos si dupa aceea a mers
Grecia-Lefkada2008
Lorenza spune:
,ce veste,nuschu!
Felicitari,sa fiti sanatosi,sa te recuperezi cat mai repede si sa va bucurati de bebele redoutist!