Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Bine ai venit mami de patrick. baietii nostri sint nascuti in aceeasi zi norocoasa.
imi pare rau ca aveti probleme cu papica, si la noi e un pic problema zilele astea pt ca ii ies dintii de sus si e un pic mofturos. macar bea laptele dimineata si papa bine leguele cu carne la prinz. in rest ne chinuim si noi cu ceva fructe (doar intregi, pireu nu mai vrea), iar seara cu cereale cu lapte.
legat de lapte, nu stiu ce sa zic, noi nu am avut probleme de acceptare...poate daca schimbi felul laptelui praf...sau daca i-l dai cind e pe jumatate adormit...

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Bun gasit! Ne alaturam si noi clopoteilor, dupa ce doar v-am citit o vreme. Matei-Patrick s-a nascut pe 13 ianuarie prin cezariana, cu o greutate de 3360 g si o lungime de 51 cm. Acum, la 8 luni, are 8900 g si 74 cm.
Bineinteles ca avem si probleme si as vrea sa va intreb cat ar trebui sa manance un puiut de varsta lui, avand in vedere ca meniul lui zilnic cuprinde cam 100 g branzica de vaci, un iaurt, o portie de cereale sau de piure de fructe cu biscuiti si rareori carne de pui sau legume, pentru ca nu prea ii plac. Ma tem ca laptele meu nu-i mai tine de foame, pentru ca seara nu mai mananca nimic, de pe la ora 6, si se trezeste foarte des in timpul noptii. Biberonul nu-l ia sub nici o forma, decat pe cel cu apa, iar altfel de lapte nici nu vrea sa vada (am incercat si praf, si de vaca, de la tara, si UHT din comert). Intr-adevar, de o luna si jumatate au inceput sa-i apara dintii, ii are deja pe cei doi de jos si se pregatesc sa iasa si cei de sus, si poate si din cauza asta nu se prea omoara cu mancatul, dar eu sunt ingrijorata ca nu mananca suficient si ca inca nu doarme noaptea mai mult de trei ore legate, mai ales ca se apropie vremea sa ma intorc la lucru (eu lucrez si ture de noapte).
Sper sa nu va fi plictisit, poate ca nu vi se pare mare lucru ce spun eu, dar pentru noi chiar e o problema si nu vreau sa-mi chinui micutul tinandu-l flamand. toate fetele si bebelusii mari si frumosi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!

Gatta am vazut poze cu clopotica cea sexy , este o dulceata de fetita.

Ramona un pentru Razvaniciul vedeta, sunt super pozele.

Florina felicitari pt dintoc... si Mihaita ma musca toata ziua.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!!

Bine ai venit mami de patrik.La fel am patit si eu cu acceptarea biberonului dupa san, nu voia nici sa il vada.Am insistat de multe ori, si nu voia, da nu m-am lasat, si pana la urma l-a acceptat ca nu avea ce face.Incearca sa i-l dai cu lingurita, dureaza mai mult da poate asa reusesti sa i-l dai si sa se obisnuiasca cu gustu.

Gatta ce scumpica e Sara in poza asta:http://good-times.webshots.com/photo/2942025170101722542SvKlGG

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

buna dimineata.

Va multumesc din suflet pentru sustinere,fetelor. Credeam ca azi o sa ma simt mai bine, dar nu asa. Am tot timpul in fata ochilor chipul lui Olli si a parintilor indurerati. La gradinita e jale. Am fost ieri si colegele mele erau terminate, parintii copiilor la fel. si mai nasol o sa fie azi cand vor trebui sa vorbeasca cu ei ( copiii) despre ce s-a intamplat.

Sefa mea nu stia inca daca fratele mai mare al baietelului se va intoarce la gradinita, dar au vorbit deja ca un psiholog sa vina sa vorbeasca cu educatorii si sa-i invete cum sa se poarte in astfel de situate.

Imi cer mii de scuze ca n-am mai apucat sa citesc si sa va scriu.

Pupici.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Sper ca ati trecut cu bine noaptea!
la noi a fost destul de greu...aseara nu putea bb sa adoarma cum trebuie. il doare rau de tot dintele care iese acum...se trezea urlind...a dormit vreo doua ore aproape in fundic, cu capul sprijinit cind pe mine cind pe sotul (l-am luat la noi in pat). apoi l-am mutat la el...a dormit relativ ok, s-a mai trezit de citeva ori plingind, insa s-a linistit cu suzeta. de ieri a avut si o gramada de muci...am scos la greu si ieri si azi de dimineata.
febra nu are...i-am luat-o si aseara si azi...
nici nu stiu ce sa fac, sa merg la dr sau nu?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ancab, cum stai cu convinsul sotului sa veniti la castane?Vad ca se mai indreapta vremea pe aici, asa ca poate o sa avem noroc.
Poate o strigam si pe IULIA, sa ne intalnim si cu ea si cu micuta Iris.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Saliu

diagnostic: pneumonie interstitiala... tratament: cefort..injectiiiii!!!offfffde aseara ne intepam..ma lasa nervii..desi ma bucur ca azi nopate nu a mai facut febra..deci e ok tratamentul..nu trecea cu nici un siropel..
aaa..stiti ce mi-a zis dr..ca tubul digestiv inca nu e maturat..si ca puteam sa ii dau mama siropurilor..cu toate gusturile si aromele posibile..copilu nu absorbea nimik..frectie..a zis ca doar injectiile au efect..am crezut-o..desi imi parea un pic nebuna si nevrotica..dar la cat era de ingrijorata..nu mai conta ca a tipat la mine si nu a comunicat declo..rezulatatul final e concludent pana la urma...
offf...mai fetelor...cum sa facem sa nu ni se imbolnaveasca ingerasii..ca a mea mananca bine..sucuri de fructe bea la greu..300 ml pe zi..toata vara..san ii dau..ce naiba..de unde virusii/bacteriile astea nenorocite...

nu stiu daca pot citi in urma..dar...sper sa resesc..azi stau acasa ..nu m-am dus la scarbiciu...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

buna dimineata.

Va multumesc din suflet pentru sustinere,fetelor. Credeam ca azi o sa ma simt mai bine, dar nu asa. Am tot timpul in fata ochilor chipul lui Olli si a parintilor indurerati. La gradinita e jale. Am fost ieri si colegele mele erau terminate, parintii copiilor la fel. si mai nasol o sa fie azi cand vor trebui sa vorbeasca cu ei ( copiii) despre ce s-a intamplat.

Sefa mea nu stia inca daca fratele mai mare al baietelului se va intoarce la gradinita, dar au vorbit deja ca un psiholog sa vina sa vorbeasca cu educatorii si sa-i invete cum sa se poarte in astfel de situate.

Imi cer mii de scuze ca n-am mai apucat sa citesc si sa va scriu.

Pupici.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mare tragedie! Nu exista cuvinte care pot alina durerea din sufletele parintilor.... Ma gandesc cu durere si la bietul fratior... ce trebuie sa simta si el avand in vedere ca el se juca in acele momente cu micutul....
Imi pare tare tare rau miki !!!!
Uita-te in ochisorii micutei tale sara pentru a gasi puterea sa -ti infrangi durerea pe care o simti !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Sper ca ati trecut cu bine noaptea!
la noi a fost destul de greu...aseara nu putea bb sa adoarma cum trebuie. il doare rau de tot dintele care iese acum...se trezea urlind...a dormit vreo doua ore aproape in fundic, cu capul sprijinit cind pe mine cind pe sotul (l-am luat la noi in pat). apoi l-am mutat la el...a dormit relativ ok, s-a mai trezit de citeva ori plingind, insa s-a linistit cu suzeta. de ieri a avut si o gramada de muci...am scos la greu si ieri si azi de dimineata.
febra nu are...i-am luat-o si aseara si azi...
nici nu stiu ce sa fac, sa merg la dr sau nu?

Povestea Nasterii

Of, mititelul de el !!!!
I-ai dat nurofen si gel pe gingie ?
Mi-a mai spus cineva ca este bine sa le dai un pastarnac sa roada la el... cica sucul acela de pastranac ar avea efecte analgezice asupra gingiei...
Folosesti apa de mare pentru nasuc?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Saliu

diagnostic: pneumonie interstitiala... tratament: cefort..injectiiiii!!!offfffde aseara ne intepam..ma lasa nervii..desi ma bucur ca azi nopate nu a mai facut febra..deci e ok tratamentul..nu trecea cu nici un siropel..
aaa..stiti ce mi-a zis dr..ca tubul digestiv inca nu e maturat..si ca puteam sa ii dau mama siropurilor..cu toate gusturile si aromele posibile..copilu nu absorbea nimik..frectie..a zis ca doar injectiile au efect..am crezut-o..desi imi parea un pic nebuna si nevrotica..dar la cat era de ingrijorata..nu mai conta ca a tipat la mine si nu a comunicat declo..rezulatatul final e concludent pana la urma...
offf...mai fetelor...cum sa facem sa nu ni se imbolnaveasca ingerasii..ca a mea mananca bine..sucuri de fructe bea la greu..300 ml pe zi..toata vara..san ii dau..ce naiba..de unde virusii/bacteriile astea nenorocite...

nu stiu daca pot citi in urma..dar...sper sa resesc..azi stau acasa ..nu m-am dus la scarbiciu...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

alina, eu am avut pneumonie interstitiala la viata mea de 2 ori...
Bine ca ai aflat ce are si este pe tratament acum!!! Dar, ea si tusea sau doar avea febra?
stefi micutza si sa se faca bine cat mai repede !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput