MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 3
katiapam spune:
neata
dau cafeiu
Bionda-epidurale
poti sa intrebi dr tau sa-i spui ca vrei sa faci parto con l'epidurale
si mergi la spitalul unde vrei sa nasti acolo iei appuntament pt vizita anesteziologica la acea vizita va explica doar procedura anestezistul si gata apoi iti dau dosarul de analize pt epidurala in momentul cind mergi sa nasti iei dosarul cu tine
in general asa e doar cu mici modificari depinde de fiecare spital cu regulile lor
cel mai bine trebuie sa te informezi unde nasti si vezi ca inca mai sint spitale care nu o fac deloc,mai bine intreaba din timp
o zi buna
haideti la cofffiiiieeeeee
Oana-tui ce mai combini?
Eduard cum e ? a trecut raceala?
ticker
deGiulia (20/06/07)
bionda spune:
Mersi!In oct merg la eco si ma voi interesa de chestia asta.
Haideti la o ciorba de vacuta!!!
evl p
micio spune:
Katia, nu mai combin nimic... nu prea am avut noutati de spus, Eduard la gradinita, inca ii mai curge nasul dar nu are febra. Eu trebuie sa ma apuc de un curs de bucatarie iataliana , ca imi spun educatoarele ca mananca minestra, pasta...acasa vrea doar carne la tigaie.
Berarpiri, bine ca si-a revenit Ambra...oricum 2-3 raceli pe iarna sunt normale. Mai alaptezi?
Georgiana, eu stiu "una babeasca" cu verigheta , de esti curioasa ti-o spun
Roxali , voi cum mai sunteti?
Eduard-19.01.'06
neliaCris spune:
Raluk,esti din sibiu?brVO
Si eu.de 2 ani locuiesc in Bergamo.am un bebe de 6 luni nascut cu jale la sibiu unde mi s-a parut cel mai infect spital iar masa de nascut era cam ruginita...
felicitari la toate romancele de aici din italy.va pup
http://community.webshots.com/user/neliaCrris
pt cele ce vor sa intre exista si site-ul italienesc www.ilmiobaby.it
Raluk31 spune:
Neata,si eu prin preajma
Nelia,bine ai venit Daca stai in Bergamo,cum de ai nascut la Sibiu? Se pare ca avem copii de aceeasi varstaCand ai timp,spune-mi mai multe despre sejurul tau in spital,probabil baiatul meu acolo se va naste
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
neliaCris spune:
in sibiu?no way!dar de ce nu nasti aici?rau faci.eu regret cat traiesc...nu au nici aa calda sa faci dus iar paianjenii imi cadeau in cap.adevarul ca stateam cu cafelele la cap si cu altele si nu am dat nimic.in cisnadie e beton.dar in per aia nu avea voie sa nasca nimeni pt ca dc era in concediu iar al meu s-a mutat la cluj.la sb doar juma de palier era renovat .super de tot.cu termopane...paturi cu saltea relaxa...poate l-au terminat de refacut.iti mai pove dar in reprize...pup
neliaCris spune:
Deja te gandesti la urmatorul?si eu dar ma gandesc sa il fac cat mai repede ca sa apuc sa il nasc aici poate cu epidurala ma mai gandesc ca nu sunt prea de acord cu ea cica iti lungeste travaliul si copilul se naste cu apgar 7 8.te gandesti sa pleci in tara?ai alaptato tu?abea acum te-am gasit de fapt v-am gasit si eu...tot intrebam pe ici pe colo.cica se face la polisano sal de nasteri...eu am ratato si pe aia.pove si mie de tine ,de bebelina dac vrei logic.doarme toata noaptea?dintisori ceva?eu m-am gandit sa ii dau maine niste minestrina ceva sau pastine in brodo de pui...bla bla.pediatra mea din ro a zis ca sa nu fiu supi ca bebe meu e cam slabut(aici in italia)ca la ea in ro i se pare normal...si sa ii dau de mancare romaneste nu toate borcanasele din comert.tu ce zici?poze ceva?
Raluk31 spune:
hai ca ma omori cu debitul.
Stai sa vad daca am timp sa le sortez pana se trezeste Anais.
La Cisnadie stiu ca e ok,tot Boncut,nu?Si tot nu mi-ai zis cum de ai nascut la Sibiu daca stai aici
Ma gandesc la urmatorul,dar nu asa repede,peste vreo 2-3 ani. Si la Sibiu pt ca planuim sa revenim in tara. Daca eu am supravietuit, nascuta acum 30 de ani, va fi bine si cu copilul meu Polisano ar fi o idee buna.Daca nu,poate termina astia de renovat spitalul!!
Poze am la semnatura,pe ale tale nu le pot vedea..Ai fetita sau baiat?La ce dr ai fost si ce pediatru ai acasa?
Eu as fi facut epidurala,dar n-a fost sa fie.
Despre Anais: este cumintica,mananca bine (daca dai doua pagini inapoi,vezi si meniul),doarme toata noaptea,cu refluxul gastro-esofagian avem noi probleme.
Cred ca am acoperit cam tot
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
neliaCris spune:
Am nascut in ro pt ca am avut o sarcina foarte plina de peripetii...toxica pana la 5 luni(la inceput am avut 58 kh iar pana la 5 luni am pierdut 7)de la 5 luni in colo am avut o tentativa de criza de rinichi care de fapt era o infectie(antibiotice)in poponet,aaa am uitat ca la 7 sapt am avut o mica tentativa de avort spontan(acum parca ma laud cu cine a avut mai multe dificultati)!
ZIelele au trecut pt mine ca secolele singura pana la ora 7 seara cand venea sotul acasa...iar au aveam salogatele trase tot timpul nu faceam altceva decatmers la wc,o tura de plans inainte sa inbuc ceva,apoi wc vomitat apoi luat vitamine iar wc vomitat.pe la 6 luni m-am saturat de viata sincer(am facut si 2 nunti intre timp una la cisnadie alta la valcea.am vrut sa ma arunc de pe geam din cauza soacrei si a unor neintelegeri intre familie...
si am plecat la mama ca prea mau atins atatea rautati degeab.cand una cand alta!!!acolo exact cand am ajuns era sa nasc prematur (din cauza distantei si stat in fund)la 34 sapt,am stat in spital 2 sapt cu med si cu alte 2 "tentative"altfel nu stiu cum sa le zic de nastere prematura iar apoi cad sapt au ajuns la 40 la numar nu mai nasteam de atatea spasmice si ginipraluri si m-am prefacut ca au inceput contractile si m-am dus la sb de urgenta(eu aveam si lichidul nema ca sa zic)medicii speriati imi faceau controale zilnice si acolo ca de obicei baga mama banul la moasa,hop injectia baga sotul banii la doctor hop membranele(le era mila de mine)iar eu nu le-am dat la nimeni nimic.era o asistenta fara morala care cand i-am creut ajutorul sa imi monteze un sfarc fals sa suga bebe(ale mele erau dezastru mai mult curgea sange decat lapte)mi-au zis "chinuiete"!acasa cine te mai ajuta.sigur aveam eu fata de proasta am doar 1 metru 6o poate spuneau ca sunt vreo deflorata de tigancusa!!!si sclifosita.si mai sunt muulte de spus dar un sg cuv mi-a ramas asa la sfarsit
SCARBA
DE TOT CE A FOST.iar acum ma simt martira ca am trecut prin toate astea si inca mai traiesc...
http://community.webshots.com/user/neliaCris
era cu doar un "s"