MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 17

georgyiuly spune:
Neata...chiar daca nu mai e asa de dimineata!
Inca ma mai chinui cu pozele, sper sa iasa ceva de data asta...ca am furat site-ul de la Bionda.Le-am pus pe photobucker.
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Imi zice si mie cineva daca se vede ceva????
georgiana

georgyiuly spune:
Bionda: se vad pozele!!!Cum e Spania....intotdeauna mi-am dorit sa ajung acolo...poate reusesc intr-o vacanta!
Te vad in rochie de mireasa....esti casatorita( ca eu intelesesem ca nu)? Intelesesem ca si tu te casatoresti la anul!!17+
georgiana

bionda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Bionda: se vad pozele!!!Cum e Spania....intotdeauna mi-am dorit sa ajung acolo...poate reusesc intr-o vacanta! Te vad in rochie de mireasa....esti casatorita( ca eu intelesesem ca nu)? Intelesesem ca si tu te casatoresti la anul!! ![]() ![]() ![]() georgiana |
DA SUNT CASATORITA DE 1 AN RELIGIOS SI DE 3 ANI CIVIL.IN SPANIA E FOARTE FRUMOS,EU AM STAT IN VALENCIA CARE MI-A PLACUT ENORM DE MULT SI UNDE AS FI VRUT SA RAMAN DAR DEOCAMDATA NU ESTE POSIBIL.AM AVUT POSIBILITATEA SA FAC ACOLO UN CURS DE FARMACEUTICA PT CA EU MNCEAM LA O FARMACIE[FACEAM CURAT]IAR PATRONII FARMACIEI RESPECTIVE S-AU OFERIT SA MA AJUTE CU SCOALA IN CAZ CA MA HOTARAM SA RAMAN SA LUCREZ LA EI.BINENTELES CA ERAM FOARTE INCANTATA DAR DIN PACATE SOTUL MEU NU PREA AVEA SANSE SA-SI GASEASCA ACOLO DE MUNCA(EL MUNCEA DE CATIVA ANI AICI]SI ASA AM FOST CONSTRANSA CA DUPA NUNTA SA VIN IN ITALIA.AAA...PARDON DIN OCTOMBRIE PANA IN MARTIE AM STAT IN NICE(FRANTA]MAI NE-AM PLIMBAT CA TIGANII CU CORTUL DAR MACAR AM VAZUT O PARTE A EUROPEI.

evl p

bionda spune:
CE MUZICA ASCULTATI?
SA INCERC SA VA DAU O DEDICATIESI SPER CA VOI REUSI.VA PLACE ENRIQUE IGLESIAS?
http:/www.youtube.com/watch?v=X86S5oZzzh4
evl p

micio spune:
Katia, Berarpiri multzam de idei...il pun pe sot sa aleaga ce vrea sa gatesc si o sa vad dupa ce retete va cer! As face sarmalute sa manac si eu
, dar de unde varza murata?!
Vazut poze cu gravidutele, si cu bebe Cristian...simpatici toti!
Raluca, multumesc mult de urari, de ziua mea nimic special...
Azi nu l-am dus la gradi pe Eduard ca a facut o iritatie urata la fundulet, probabil nu l-au schimbat la timp, l-am lasat fara scutec dimineata prin casa, i-am pus creme ...sper sa-i treca pana luni!
Mamiiiiiii, mai da pe la noi!
Eduard-19.01.'06

neliaCris spune:
Ralu,crezi ca era de amuzat?
adica cei in zodia leu sunt mereu cu capul in nori de mandrii ce sunt?crezi ca zodiile iti ghideaza viata?crezi in zodii?mai pove ceva de spre lei.asa am sa invat ce sa nu mai fac....mandra cam sunt dar tine si de familie...si nu imi place sa isi bata joc cineva de mine nici in fata nici pe la spate...pup.astept
mamica de cristian

katiapam spune:
[quote]citat din mesajul lui Roxali
Katia parca esti maritata cu un italian...esti bucatareasa buna.
Roxali-cu timpul m-am invatat si cu retete de aici,mie imi plac mincarurile lor mult
ticker
de
Giulia (20/06/07)