Refuz avizare instiintare intoarcere la servici

Refuz avizare instiintare intoarcere la servici | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna

Am si eu o mare problema:

Pe data de 7 Oct 2008 ar trebui sa ma reintorc la servici deoarece pe data de 06.10.08 copilul meu implineste 2 ani deci expira Cic.
In data de 12 septembrie am depus cu nr de inregistrare instiintare de revenire la servici. Dep. HR m-a informat ca aceasta instiintare nu a fost avizata de seful meu si deci nu imi pot face formele de revenire. Eu stiu ca sunt obligati sa ma primeasca..Eu sunt insarcinata in 7 luni ( am depus si o astfel de instiintare) si urmeaza sa nasc in 20 Noiembrie 2008. Ce dovada pot sa solicit eu sa vad ca mi-au facut reincadrarea si redeschiderea cartii de munca?
Eu pe 7 intruu si in concediu prenatal iar daca ei nu-mi redeschid cartea de munca cum imi platesc ei acest concediu..Si daca nu imi fac redeschidere pierd si dr la indemnizatie.Pentru ca din 07.10.08-20.11.2008 eu nu mai sunt considerata asigurata..
Stie cineva cum ar trebui sa procedez? sa fac o sesizare la ITM sa ii dau in judecata??

Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sesizare la ITM direct sai fara menajamente - serviciul juridic.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sesizare la ITM direct sai fara menajamente - serviciul juridic.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Marius dar pot face aceasta sesizare numai incepand cu data de 6 octombrie,nu?
Ce dovada pot cere eu de la firma sa vad ca mi-au facut actele necesare intoarcere la servici?
Ca daca nu-mi fac dovada sa le fac sesizare.

Merci

Mergi la inceput