Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

roxanica mma, ce memorie. oi fi trecut eu, dar cun increderea de sine tot rau stau. imi lipseste putina inconstienta....vb lui a deju.
mamaana imi dau seama ca te chinuie....da' eu m-am distrat teribil dupa mesajul tau
lavinia multa sanatate tie si lui mihaita. cand punem de o intalnire cu iesencele? ca nu ne-am mai vazut de mult cu copiii....sa se mai paruiasca si copiii
madaluta cred ca iti este f greu cu 2....dar zau ca din povestile tale nu se simte nimic. bravo tie
dandusa tin pumnii sa stea raducu 40 fix fix, iar de s-o grabi un pic sa vina sanatos. ruxandra multumim de poze, ca nu te mai vazusem de mult si am vazut si niste ochi frumosi si o burtica scumpa rau
am ratat cu gratie pozele motanului.....a deju, macar un link pe mess.... ce zici? ca de baut vaz ca nu dai....te-ai facut cam zgarcita cu bautura de cand ai plecat.

eu am terminat curatenia, maine si poimaine nu-s acasa, plec la alba iulia cu treaba....asa ca am incercat sa le las pe toate in ordine.

dani e binisor, tot timpul e piscat de ... ceva, cred ca purice, da' zau daca stiu de unde. ieri am avut o semi-cearta cu stefi, ca m-a suparat, eu ii tineam fetei teorie si dani ma ingana a fiecare 2 vorbe.....abia am reusit sa stau serioasa. vorbeste tare mult, tot timpul. e f tare dimineata, cand ii mai dau ultimele directive bonei, si ea sa sta sa vorbeasca cu mine si nu se joaca cu el, vine dani si imi zice: mami, ai vobit, pleci a sevici. eu nimic, ca mai am de zis si el iar incepe: mami ai vobit, pleci a sevici. si tot asa pana ii zic ca plec si imi da pup si spune: mami sevici, lepede lepede a masina, cheia, acasa a dani. v-ati prins ce vrea sa zica, nu? ca dupa servici cu cheia si masina vin repede repede acasa la dani. ma topesc. zau. zilnic.

haidi gata, va pup, fug sa fac si eu un dus inainte sa imi ajunga barbatii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

laura relax,mami,nu dispera,daca ai stii cate luni bune am avut si noi aceeasi problema,numai lapte ,lapte si ii mai puneam eu si niste cereale,asa,sa nu fie gol....si acum mai avem zile cand ii prezint mancarea pe farfurie si-mi intoarce tacticos spatele,deci tot la lapte ajung...si i-am fac si analize si era super ok cu toate,cred ca are si el o perioada,eu stiu,ai rabdare ca va trece ,desi la al meu copil nu stiu cand se va intampla...iar cu mesele din noapte,noi si acu mai servim 2 a cate 120ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

dianarus, hai, sus!
daca vrei te intretin io toata saptamana cu pastele, am o prietena care atunci cand ma intreaba ce le fac primeste raspuns invariabil "paste"
deci pasta cu suc de rosii, pasta cu suc de rosii si ustoroi, pasta cu suc de rosii, usturoi si fasole..ai vazut aici diversificare?
dar stai sa-ti spun ce-i pesto, e un suc specigic genovez, in care se pune basilico, sper sa nu gresesc cand zic ca-i busuioc basilico
se face cu busuioc proaspat, maruntit, www.vet.lt/uploads/images/anacardi.jpg" target="_blank">anacardi sau www.pesto.net/images/foto_pinoli.jpg" target="_blank">pinoli, parmigiano reggiano sau grana padano DOC...ce mai...ulei de masline tot genovez...altfel nu se pune si usturoi
anacardi nu-s musai sa fie, dar pinoli da, fara ei nu se poate
si, doamne, ce bun e!
iar pasta cea mai buna pentru pesto e www.simonafratelli.ch/06%20trofie.jpg" target="_blank">"trofie"
asta-i o pasta proaspata, nu uscata, iar copiii o odora
eu o fac intotdeauna "al dente" ca-i mai gustoasa si mai usor digerabila, pun abondant pesto si branza parmigiano sau grana
un deliciu asortata cu rosii din acelea micute, tip cirese, condimentate cu ulei de masline si putin origano
mi s-a facut foame

Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gazzella

dianarus, hai, sus!
daca vrei te intretin io toata saptamana cu pastele, am o prietena care atunci cand ma intreaba ce le fac primeste raspuns invariabil "paste"
deci pasta cu suc de rosii, pasta cu suc de rosii si ustoroi, pasta cu suc de rosii, usturoi si fasole..ai vazut aici diversificare?
dar stai sa-ti spun ce-i pesto, e un suc specigic genovez, in care se pune basilico, sper sa nu gresesc cand zic ca-i busuioc basilico
se face cu busuioc proaspat, maruntit, www.vet.lt/uploads/images/anacardi.jpg" target="_blank">anacardi sau www.pesto.net/images/foto_pinoli.jpg" target="_blank">pinoli, parmigiano reggiano sau grana padano DOC...ce mai...ulei de masline tot genovez...altfel nu se pune si usturoi
anacardi nu-s musai sa fie, dar pinoli da, fara ei nu se poate

In loc de anacardi sau pinoli poti incerca cu nuci sau migdale. Vezi ca iese verzui sosul...se piseaza in mortar o cana de busuioc verde + juma de cana de patrunjel, 3 dinti de usturoi, juma de cana de ulei de masline, juma de cana de parmezan si un sfert de cana de migdale...pisezi tot. uite ce rezulta . sincer, e tareee verdoso, dar daca gazzela zice ca-i bun trebe incercat!

adeju am vazut dintisorii patati...acu' imi aduc aminte de-o nepotica ca tot asa era, si nu s-a indreptat situatia, am pus pe seama neinvatarii spalatului pe dinti, aici in Spania cand a venit a fost intrebatata mama daca i s-au dat sucuri dulci in biberon..si nu, nu i s-au dat...

kiki ser in nasuc nu-i pui?
dia mi se pare mie, sau azi nu ti-am auzit glasul...
lavinia pt tuse eu ii dau la Dani lapte strecurat in care am fiert in prealabil 2 catei de usturoi taiati in doua. Se adauga si scortisoara care are proprietatea de a incalzii corpul, si schimba gustul...plus ca mai adaugi un pic de cereal...la noi functioneaza...ah, si putina miere in acelasi lapte...putin, nu mult, cam 60-70ml de amestecatura d'asta de 3 ori pe zi!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am citit pe fuga doar pagina asta si acum poftesc la paste.... Gazella si Dbunny fiti blande si aruncati cu 2 portii catre Cluj.... cu mult pesto, va rog
A venit toamna si Luca e iarasi mucos..... cred ca pana la primavara asa va fi... ; momentan doar apa de mare si suflat nasul la greu... la aspirat nu mai sta... vibrocil nu incerc, anul trecut neavand mare efect.. alte sugestii?????
Laura, si eu stau cam low cu selfesteemul... si se "simte" la interviuri.... am si eu nevoie de putina spontaneitate si inconstienta a la a_deju...
P.S. Ieri am vazut pe motanu', raducu in burtica frumoasa de Dandusa, pletoasa de Crinuta si restul gastii... super!
Pupacesc pe toata lumea

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianarus, hai ca te descurc eu cu pesto asta: pt inceput, il poti cumpara la borcanel, linistita, ca e bun si ala. si dc iti place, atunci merita sa incerci sa-l faci tu, ca nu e tocmai usor, si nu o sa gasesti chiar toate ingredientele :). eu sunt fan paste proaspete cu pesto, dar de aiai nu mi-l fac singura :))
ps: oana nici sa nu vada asa ceva, cred ca e prea verde pt ea :)). v-am spus ca oana mananca paste numai goale??? adica fierte si atat. in momentul in care au un sos (sau chiar numai putina branza sau smantana) sau orice altceva pe ele, nici sa nu le vada. asa ca, traiasca pastele goale, ca nu-si mai bate mama capul cum sa le gateasca , mai ales ca pt noi prefer sa fac rapid un sos 4 formaggi :)). dc ati vedea-o cum mananca tagliatelle goale sau paste din alea tip macaroane colorate (verzi-cu spanac, albe si rosii-cu rosii... si le mananca si zice rosu, verde, rosu, verde).. chiar, stiti ca stie culorile: rosu, verde, albastru, galben?? in sensul ca le recunoaste, nu doar le zice .

Mergi la inceput

yagmur, la noi functioneaza olynth pt copii 0.05%. mai poti incerca ser efedrinat 0.50%. dar toate astea nu pe perioade lungi de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza si de la noi!

Dus copilu' la gradi. Plans putin chiar inainte sa-l las cu educatoarea. la fel ca in fiecare dimineata de altfel, ca mai apoi, la nici 30 de secunde de la intrarea in grupa, sa fie linistit, sa se joace frumos si chiar sa n-aiba nicio treaba pana la ora la care ma duc dupa el...deci suntem bine, zic eu. Au trecut si mucii, dar asteptam altii cat de repede ca am vazut mai multi mucosi la gradi...de-ar fi doar muci..parfum

Dia, wow, ce mult platesti pe gradinita...aici cea mai cea de fitze gradinita are pretul asta de 900 ron la program prelungit, restul invartindu-se undeva la 700 ron program prelungit si masa de pranz. Eu platesc pentru Denis 300 ron la program scurt, fara masa inclusa, de la 8.00 la 13.00.
Dbunny, daaaaa, si noi suntem cu 14 kg + ....de cand a terminat cu diareea si nemancatul, adik acum 3 saptamani, cere mereu de mancare, la orice ora din zi si din noapte...
Gazella, dbunny, m-ati omorat cu specialitatile alea...nici n-am stiu sa citesc mesajele voastre ...pt. mine-i chineza ce vorbiti voi acolo...o fi bun, nu zic nu
Ruxandra, transmite pupaciuni multe multe familei Dandusa...deja pierde lichid...wow, i se apropie sorocul...sa ne anunti sa punem majorete...
Cristina1974, cu intarziere si scuzele de rigoare, iti spun LA MULTI ANI PENTRU IASMINA!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!! Cum ati petrecut de ziua micutei? Vreo petrecere speciala, ceva?

Lavinia, sanatate multa, multa!

Va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Spuneti si mie ce jucarii le-ati mai cumparat copiilor recently??? Sar'na

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Spuneti si mie ce jucarii le-ati mai cumparat copiilor recently??? Sar'na

Slideshow

plastelina cu forme de animale (se joaca la greu cu ea), carti, piticii din alba ca zapada, o papusa, o masinuta cu telecomanda de la chicco
revin, acu' fug sa ma vad cu flore :)

Mergi la inceput