Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

neatza
sunt si io pe aici, mucioasa rau, asa ca stau mai retrasa, aveti grija la virusi ca sunt nashpa rau

o zi buna va doresc!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ce sa zic, eu am mers suta la suta pe recomandarea doctorului si am avut si am mare incredere in el. Sa ii dea DD sanatate si putere sa faca fata, asa cum spuneati si voi, si eu ma intreb cateodata cand are timp sa manance, sa doarma...

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Multa sanatate Mada. Uite un sa fuga virusii urati.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,am avut o seara tare buna!Am bine-dispus una bucata fata frumoasa care era mai cazuta decat noi toate la un loc!Si ma simt tare bine pt asta.
Eu sunt super balonata din cauza clomifenului,astept sa vad maine ce-mi spune Tutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata ,

merci dragutelor pentru sugestii !

am baut ieri ceai pt raceala si gripa iar de aseara am inceput sa iau hexoraletten N. parca nu ma mai doare asa de tare in gat , in schimb imi curge nasul.

am aflat de la farmaciesi ca exista un test de sarcina care se face cu 4 zile inainte de ciclu ! l-a incercat cineva? testul e de la "barza"...

la mine maine e a 10-a zi de la IA si l-as incerca dar imi e teama ca iese negativ ....

pupici tuturor si o zi excelenta sa aveti !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,

Fusei prinsa tare in dimineata asta, insa va pup acum .
Madutz, pup dulce mucioasa mica, sper ca te simti mai bine azi.
Felicic, pe unde umblii?
Georgic, ma primesti si pe mine in spirala?
Machusica, pup mamica si Bogdanelul.
Rocsy, Rala, Sarrah, Tamy, Crisarh, Pamy, Anaconda si toate fetele nementionate

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah
salutare tuturorva rog sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac....am racit, ma doare tare in gat, s-au inflamat amigdalele...ce pastile am voie sa iau tinand cont ca S-AR PUTEA SA FIU insarcinata ?si inca ceva ma dor sanii...oare sa fiu.... sau e de la progest ? (sunt in a 8- a zi de la IA ) pt fiecare
Poti sa iei paracetamol, Tutu asa mi-a dat sa iau in sarcina.Vit C cu propilisaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sarra , mai asteapta vreo 3 zile ptr test de pi ! Daca nu mai ai rabdare , poti face cel putin in ziua 12, bhcg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

sarrah eu zic sa il faci fara teama daca e sa fi gravi esti, indiferent cate linute iti apar. daca nu vrei nu il face. eu am renuntat de mult timp la teste.inainte faceam pana sa imi intarzie ciclul. acum pana nu imi intarzie o saptamana nu mai fac nici un test. si mie trebuie sa imi vina rusii. de fapt ieri ar fi trebuit. inca nu au venit dar nu fac nici un test pana vineri. daca nu vine pana atunci fac.ma doare burtica plus ca un ovar m-a intepat mai tare. ce o fi o fi. daca e semn de rusi asta e. daca e semn de bebe e foarte bine. stau linistita imi vad de treaba mea ca daca ma agit nu rezolv nimic.

Mergi la inceput