Doctor Mihaela Lungu!

Doctor Mihaela Lungu! | Autor: ali-andi

Link direct la acest mesaj

Buna!
As dori si eu cateva informatii despre doamna doctor ginecolog Lungu Mihaela.
Are cabinet la Intromed, FOisorul de Foc.
Stie cineva ce fel de doctor este si la ce spital lucreaza.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali-andi

Buna!
As dori si eu cateva informatii despre doamna doctor ginecolog Lungu Mihaela.
Are cabinet la Intromed, FOisorul de Foc.
Stie cineva ce fel de doctor este si la ce spital lucreaza.
Va multumesc.

Eu am fost la ea, acum vreo 3 ani. Pe atunci lucra la Policlinica MApN Cobalcescu si la spitalul Elias. Nu as putea sa-ti spun prea multe despre ea din punct de vedere al profesionalismului.

Imi faceam niste analize de rutina (trimisa fiind de medicul de familie) cand am descoperit ca sunt insarcinata. Ulterior mi-am ales un alt medic sa-mi urmareasca sarcina. Mi s-a parut mult prea tanara ca sa pot avea incredere in ea. Tin minte ca m-a atentionat ca va urma perioada de greturi din primele luni de sarcina. I-am zis atunci ca poate eu nu voi avea (ceea ce mi s-a si intamplat). La care ea mi-a raspuns ca nu a existat niciodata femeie insarcinata care sa nu aiba greturi . Cum poate un medic sustine asa ceva, cand eu aflasem de la atatea persoane de pe forum, ca se poate??? Asta nu denota totusi ca nu e un medic bun pe specialitatea ei... Nu stiu cat te ajuta experienta mea.

Steluta (39w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali-andi spune:

Multumesc pentru raspuns.
Am fost aseara la dansa la control si nu mi-a inspirat f f multa incredere prin multe chestii, plus faptul ca, chiar daca aveam programare la cabinetul particular, ea in loc sa vina la 16 la cat incepea programul, a ajuns la 17( f multa neseriozitate din punctul asta de vedere. imi inchipui daca la controale intarzaie asa, la nastere oare ce se intampla?).
Asa ca, sigur nu voi ramane la dansa pe perioada sarcinii.

Mergi la inceput