Feluri de impresionat soacra...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICUTZA,Doamne ce de bunatati ai acolo...esti tare tare de tot...si ce idei bune de aperitive,trebuie sa le salvez


De impresionat soacra nu am nevoie...ca m-a placut intotdeauna,spre norocul meu...acu' e si departe,asa ca mai putin cu impresionatul.




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mireluta(CRISMIR) multumesc frumos esti tu dragutza
An@ secretul la piureul de cartofi ca sa iasa pufos este sa pui laptele rece
dupa ce fierbi cartofii ii scurgi bine de apa, condimentezi dupa gust cu sare, pui unt la temperatura camerei, mixezi bine si laptele ii pui rece...eumai bine de 10 ani de zile l-am facut cu lapte cald 9chiar fierbinte)si n-am stiut ca daca-l pui rece iese mai bun si uuult mai pufos...de vreo juma' de an...fac si eu piure pufos

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,da,asa e cu laptele...daca il pui rece iese mai pufos piureul...la noi sotul il face,e specialist,il lauda toata lumea cum de e asa pufos...el pune laptele si untul si un pic de smantana reci...e super



Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Banana milanesa o sa fac si eu ca e simplu, merci Monica! Cred ca pe soacramea nu o sa o impresioneze ca nu prea e cu dulciurile, dar pe mine da .

Soacra mea se bucura daca ii cumparam ceva, orice adica sa vada ca nu iesim si numai la noi ne gandim, ci si la ea. S-a mai impresionat cand am facut cozonac, asa tare ca voia sa dea la toata lumea... dar nu cred ca o sa mai fac vreodata ca am muncit o zi intreaga si m-a ajutat si sotu'. Ii mai plac clatitele noastre ca aici is invatati cu hot cakes de-alea groase amiericane, nu prea de astea subtirele asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Mireluta(CRISMIR) multumesc frumos esti tu dragutza
An@ secretul la piureul de cartofi ca sa iasa pufos este sa pui laptele rece
dupa ce fierbi cartofii ii scurgi bine de apa, condimentezi dupa gust cu sare, pui unt la temperatura camerei, mixezi bine si laptele ii pui rece...eumai bine de 10 ani de zile l-am facut cu lapte cald 9chiar fierbinte)si n-am stiut ca daca-l pui rece iese mai bun si uuult mai pufos...de vreo juma' de an...fac si eu piure pufos

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post





Monica !
Inca o intrebare: piureul il mixezi cu mixerul sau il faci cu telul sau ...chestia aia de zdrobit (ca am un lapsus acum si nu stiu cum ii zice)?

Ieri am "rasfoit" cam toate retele/pozele tale ca sa ma mai inspir si ..am facut inundatie in birou .
Esti tare priceputa si cred ca ai o rabdareeeee....ca unele retete sunt "sofisticate" rau.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

An@, iti multumesc pentru aprecieri ...ei as vrea eu sa fiu asa cum zici tu nu le am delok cu ornatul... dar de gustoase sunt gustoase mancaricile mele
Sunt multe fetele carora trebuie sa le multumesc pentru toate retetele minunate pentru ele

Motana, multumesc, ma bucur ca iti place Banana Milanesa...
cat depsre cozonac...de ce nu incerci sa-l faci in masina de paine?
eu fac aceeasi reteta de cozonac pe care o framant si cu mana in masina de paine, apoi il scot, il las la crescut, il umplu si il pun in cuptor...
sau...fac 1/3 din toate cantitatile si cand bipaie masina ii pun stafide, bucati de cioco, fructe confiate si-l las si la copt acolo... insa atentie...nu mai mult din 1/3 din cantitati ca altfel il culegi de pa "rezistentele" masinii

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mirela, sa nu zici dupa aia ca virgula combat pe cineva !!!!!dar si eu am stiut si facut, ani buni de zile, piureul de cartofi cu lapte fierbinte si parca aveam sentimente de culpa cand il puneam rece. Si acum aflu cu mirare ca de fapt rece se si pune pentru pufosenie !!!! Hmmmm, mai sa fie ! DAr asa o fi daca a-ti experimentat voi !
Monica este specialista la mancaruri deosebite si le si orneaza frumos, dar nu vrea sa recunoasca!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Monica m-am uitat si eu la pozele tale.
Mancarurile de post cel putin suna super !!!!!!
Felicitari pentru talentul in arta culinara!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Monica, nu am masina de paine dar oricum la framantat il puneam pe sotu' ca ma dureau mainile de la 1 kg de faina, si cand ma gandesc ca mama face cate 3 . Ar fi o idee dar tre' sa ma interesez de masina de paine, daca o fi. Hai ca vb despre cozonac acuma, inainte de Craciun . Oricum la cate bunatati ai tu pe lista acolo mi-e pofta de toate, de aia am zis sa incep cu Banana Milanesa ca e cel mai simplu.

Cand fac data viitoare piure il pun pe lapte rece, eu mereu il puneam inca de la fiert ca ma gandeam ca "suge" mai bine cartoful, si pun unt si smantana reci, dar o sa incerc cu toate asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc fetelor
petra...eu numai cu lapte cald l-am facut dar acum de cand mi-a zis Erika pontul asta zau ca iese pufos

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post


Mergi la inceput