Gravidute & Mamici de IASI (64)
Raspunsuri - Pagina 4
ioanara23 spune:
waaaaaaawwwwwww!
o burtica si-o mamica!
sa va traiasca puii! nushulica laptic mult si gras si bebelin mancacios!
vai ce bine ca s-a mai incalzit afara!
cu intarziere MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI INCA O DATA!
am avut niste zile infernale la serviciu, sefu s-a tot dus ba incolo, ba incoace si - asa cum are frumosul obicei - imi lasa toata treaba mie pe cap! i-am si zis : domle cand oi fi in concediu de maternitate ce faci? vii cu dosarele la usa?
uf, in alta ordine de idei, AM REUSIT SA MA UIT LA POZICILE DE LA INTALNEALA DIN FEBR.2008...vleau si eu, e asa de frumos! atatea mamici si atatia bebici momosei!
pupicei si saptamana usoara!
ioana
2i+
puiutza mica
mihamora spune:
Kriss - multumim pentru cafeluta Nu-i nimic , data viitoare
Nushulica - Felicitari!!! Sa-ti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
Simo78 spune:
wooow! Nusha! feliciitari, bun venit pe lume David mic!
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o fierbinte pentru cine doreste.
BUN VENIT DAVID!!!
NUSA, REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC!! Crestere usoara.
Cristina, multumim pentru informatie.
Daniela, si eu sunt de aceeasi parere.
Ralu, multumesc.
Eu acum m-am intors de la spital de la control si sunt un pachet de nervi. Platim din salariu o caruta de bani pentru sanatate si cand ajungi la spital, te trimit la clinici particulare sa platesti analizele.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ella10 spune:
FELICITARI NUSA,REFACERE USOARA!!BINE AI VENIT PE LUME DAVID,SA AI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII!!
Michelle,Bia este mai bine,i-a iesit un dintisor,acum a inceput sa bea si ceai...scaunele sunt mai rare si un pic moi,dar nu diaree;chiar ieri la medic a facut kk exact cind o consulta si atunci a vazut si dr cum e si a zis ca e bine,sa-i dau multe lichide si cam ce au zis fetele pe aici s-o mai stringa la burtica;trebuie sa am grija sa nu se dezhidrateze.
Cum a mai ramas cu intilneala?noi am terminat si banutii care-i mai si acum daca va hotariti sa ne intilnim sapt asta suntem cam "goi" in buzunare;am avut si vreo 7 sarbatoriti,la care nu am putut lipsi...gaura mare in buget,dar vedem noi ce si cum
Azi am iesit un pic in Copou si ne-am intilnit cu Cristina mamica de Amalia,si cu sotul erau si ei la plimbare
cit am scris...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
alynta27 spune:
Daniella, Daria, Ioana multumesc!
Facem progrese cu intarcatul! Nu ma mai dor sanii si David se pare ca "accepta" situatia! Papa iaurt cu cereale si fructe.
Felicitari Nusha! Sa va traiasca David cel mic!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulissa spune:
Felicitari Nushulica Mamico!!!!!
Pupicei, imbratisari si ganduri calde la micuta familie!
Iulica
danyelle005 spune:
Daca maine e tot asa frumos ca azi as vrea sa merg in Copou. Mai vrea cineva? Noi o sa mergem in jur de ora 15 .
Fug ca am o prajiturica in cuptor
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelle005 Daca maine e tot asa frumos ca azi as vrea sa merg in Copou. Mai vrea cineva? Noi o sa mergem in jur de ora 15 . Fug ca am o prajiturica in cuptor daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
poate mergem si noi,depinde de asta mica
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Tocmai am auzit la meteo ca vin ploi iarasi
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007