Gravidute & Mamici de IASI (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Neata!Multumim de cafea Lacramioara;mai sincer nu credeam ca o sa supar pe cineva spunindu-mi parea in privinta unui subiect,dar de acum inainte promit sa ma abtin,cred ca asa e mai bine...sincer nu aveam intentia sa supar pe nimeni...inca o data ma repet nu-mi voi mai spune parerea la nici un subiect deschis de oricare dntre voi,o sa discut strict despre copil si atit

Eiii...iaca asta n-am sa pot sa inteleg niciodata...De ce tre sa-mi fie teama sau rusine sau...sau...sa-mi spun o parere? Trebuie sa ne cunostem si sa ne acceptam si cu bune si cu rele.Nu se poate chiar sa scriem pe forum numai sa impartim pupici si floricele. Is binevenite si astea oricand,dar o discutie...interesanta si antrenanta e mai...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Neata!Multumim de cafea Lacramioara;mai sincer nu credeam ca o sa supar pe cineva spunindu-mi parea in privinta unui subiect,dar de acum inainte promit sa ma abtin,cred ca asa e mai bine...sincer nu aveam intentia sa supar pe nimeni...inca o data ma repet nu-mi voi mai spune parerea la nici un subiect deschis de oricare dntre voi,o sa discut strict despre copil si atit

Eiii...iaca asta n-am sa pot sa inteleg niciodata...De ce tre sa-mi fie teama sau rusine sau...sau...sa-mi spun o parere? Trebuie sa ne cunostem si sa ne acceptam si cu bune si cu rele.Nu se poate chiar sa scriem pe forum numai sa impartim pupici si floricele. Is binevenite si astea oricand,dar o discutie...interesanta si antrenanta e mai...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Da Miha sunt deacord cu tine insa daca nu-mi pot spune parerile caci se supara cite cineva...trebuie sa fim oarecum atente la ce si cum zicem sa nu deranjam pe careva

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ella, eu am crezut ca am lamurit lucrurile si ca ai inteles ca nu mai sunt suparata. Ca am inteles punctul tau de vedere si ti-am si explicat si punctul meu de vedere si de ce am reactionat astfel. Faci cum crezi. Eu oricum imi cer scuze daca te-a deranjat reactia mea.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput