Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

cica se numeste hiberix...
m-a ingrijorat baietelul ala din prahova care a murit de meningita la 10 luni. cica l-au dus parintii la dr de urgenta si i-au zis ca are doar rosu in gat,pt ca nu avea si eruptie cica nu si-au dat seama. si l-au plimbat pe baietel in 16 ore la vreo 3 spitale si 5 dr...degeaba

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

offf, stiu cazul, colegul lui Liviu l-a transportat la Alexandrescu, de la elicopter..putea fi Liviu..colegului i-au dat pastile antivirusul ala, iti dai seama ca putea sa-l duca acasa si are 2 copii?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

iar a varsat Tea mult,urat si mirositor...si mai si fornaie si abia scot muci..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
[

ooofff ! stela, parerea mea e sa mergi maine dimineata la prima ora cu ea sa ii faca investigatii serioase, pentru ca nu e in regula, si eu zic ca nu e bine sa ii inhibi voma si atat; poti sa ii inhibi starea de voma si sa maschezi astfel altele; poate e o tampenie ce spun, nu stiu....dar nu cred ca e tocmai in regula ca ti-au zis sa ii dai metoclopramid si gata, fara investigatii. imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, imi dau seama in ce stare esti ; sper sa fie mai bine peste noapte si sa se odihneasca bine pana dimineata mititica de ea; dar cred ca oricat de ameliorata ti-ar parea straea ei de dimineata, sa mergi sa ii faci ceva investigatii.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

stela si poate daca ti se pare ca nu e in regula starea ei, ar trebui sa mergi cu ea la urgente acum decat sa stai toata noaptea ingrijorata

Mergi la inceput

Mi-a facut Mufa o criza de plans groaznica, acum o ora jumate...niciodata nu a plans asa de rau si atat de mult, cam 20 min, fara sa-l pot linisti nici cum.. totul a fost de la vaccin, il durea piciorusul, mi s-a parut ca s-a si umflat putin in jurul intepaturii..s-a linistit greeeeu, cu noi amandoi in jur, pus in fund in brate la mine, sprijinit cu cu spatele de pieptul meu, in timpo ce Liviu ii tinea o compresa cu apa rece... eu sunt de vina, dr ne-a spus sa-i punem compresa aia nednorocita, dar eu am spus ca nu-i place ca stiam de la vaccinul trecut..si acum, uite!..asa ca, Roxana, maine sa pui si tu compresa rece Amirei, sa previi dureri si crize d-astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

buna seara
Nu prea a fost multa activitate azi pe forum, presupun ca a fost prin casele voastre Eu am gatit bine ca s-a si terminat Maine de la capat
STELAimi pare rau ca Tea nu e bine, subscriu la ce a zis Liana...macar si numai pt linistea ta, fa-i niste investigatii ...o ecografie, analize de sange...Da Doamne sa fie doar intoleranta la un nou aliment!
Roxanan-am auzit de vaccinul ala, nici macar nu ni l-a propus...eu m-as abtine, dar tu faci cum crezi!
Stiti de cine mi-am amintit eu deodata asa? De Varuna O fii dupa canapea ? Si Ursuleata la fel...traiesti?
Clau nu pot la 11 Cel mai devreme la 12 as putea iesi, dar maine nici asta nu garantez ca am ceva de facut cu Teo dimineata ...mai bine poimaine, ok??
Mai stau prin zona, dar nu mult ...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Kyaai primit fardut? ai altceva de lucru? traiesti?
Bubuce galuste mi-au iesit

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

gata, pan' aici! termin ciorba de vacuta pe care abia am facut-o azi noapte, si fac supa de galusti, ca m-ati

Mergi la inceput

si mamei mele i-au iesit ieri galustele suuuupeeeer!!!

Mergi la inceput

Hai ca asta-i culmea...de plictiseala am deschis pana la urma si eu subiectul cu alcoolul si JUR dar JUR ca martiniurile mele din serile precedente nu aveau nicio legatura cu acel subiect HAHAHA
MA NUMESC MIMONIX SI SUNT ALCOOLICA Doamne fereste! De azi ma las de bautura
LIanabuna supa dar eu secretul galustilor nu-l cunosc...la mine e cam "cap sau pajura" , ghici ce-o iesi De data asta am tras lozul castigator

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello gagicile mele preferate!

Vad ca v-au iesit galusti bune, felicitari, bravos! Mimo, galusti doar din galbenus, pt. Vladuc? poti sa-i dai, stii?

Steluta, sanatate lui Teo am citit ca are mucisori...

Si Stefanut e putin fornait, i-am dat oscilo(Ariel ) si am impresia ca o sa iasa primul dintisor

Azi am fost cu Vlad la petrecerea cu copilasi, dimineata iar prin bucatarie...nu prea am avut timp de nimic...
Sunt obosita, din urma n-am citit...ma duc la nani si bag si eu un paracetamol ca ma ia nasu'

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput