Puiuti de Randunici!!! (101)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,liana,ankam-am mai linistit dar mi-e in continuare mila de ea ca nu mananca si picaturile astea metoclopramid sunt asa amare ca nu vreasa inghita..cat o fortez..si tot face kkutzi puturoshi tare,dar cred ca-i bine ca se curatza organismul de infectiuta.
of anka,a fost bolnavior Mihai?LMA cu sanatate lui!
Am vazut si eu Rebecutza dulce tare!
mihatp

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Clau, am vazut poze cu copii frumosi foc. Dar nici mamica nu e mai prejos

Roxana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit, raportam Mufa care nici n-a clipit la vaccin, cuminte tare a fost!
Are 7,400 kg si 66 cm si e in stare perfecta de functionare!
Cica ar avea un testicol flotant, si ar trebui vazut peste o luna de un chirurg, plus ca cica ar avea o fimoza in toata regula..
Despre papa: zice ca ar trebui sa incepem cu carnita, piept de pui, dar eu ma intreb, nu e prea repede, ca nu are nici 2 saptamani de legume inca?..iar la o saptamana de cand i-am introdus carnea, sa incepem cu mar copt si banana, subtiat eventual cu putin suc de morcov..ma gandesc si vad cum fac..
acum doarme, fug sa-i fac piureul si citesc din urma mai tarziu..
Apropo, Stela, ptr picior ne-a trimis la Albert Stanciu, cica are cabinet si la Dorobanti..tu la el ai fost la Grig. Alexandrescu?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela

in timp ce cautam emoticoanele, Luca si-a bagat coarnele in masa de calc. are o dunga rosie de toata frumusetea. sper sa nu se invineteasca.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mufa cel cumintel! luny, o sa fie bine, ai sa vezi ; foarte multi baietei au fimoza si se rezolva fara probleme; te cred ca esti necajita, dar o sa fie bine

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

si luca berbecut care testeaza rezistenta mesei de calc
teo e pasionata mai nou de batut tare cu mainile in masa, cu jucariile, dupa care da cat poate cu ele prin casa; sper sa nu tinteasca si geamurile

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

i-a trecut roseata, fara urmari. asta in prima zi in care am ramas acasa, cred ca mai bine merg la serviciu

liana, si Luca testeaza rezistenta materialelor, uneori ma mir la cat de tare loveste ca nu-l doare...sau il doare?! oricum nu da semne

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

luny, sper sa fie bine, fara alte complicatii. eu am o retinere de fiecare data cand merg la control la medicul de fam ca ma tot critica ca nu-l decalotez. sunt confuza, habar n-am cum e mai bine. ma tem si eu de complicatii.

bravo pentru parametri, cresteti frumos.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

unde e toata lumea? ati plecat ca am venit eu?! haideti inapoi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete! doare capuuuul, doare burtaaaa!

luny, ce inseamna "flotant" -referitor la testicol?? cum a ajuns la concluzia ca are fimoza? e iritat? are infectie?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))

Mergi la inceput