Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Leditia, stiu prin ce treci pentru ca exact asa a patit cumnata mea.De la 3luni a trebuit sa stea in pat pana la nasterea bebeului.Incercam sa te mai inveselesc cu "ideea de vacanta" . Cumnata mea stia toate telenovelele .Ajunsese ca nici macar nu-si mai desfacea singura o banana.asta mi s-a parut chiar exagerat

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Multumesc,Ira pt link...eu deja ma gandeam sa nu o las pe asta mica sa-i faca vaccinul ala(mai am doi ani pana atunci),acum chiar ca nu o mai las...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Ariya, stai, stai! mergi intai la doftor (de fapt nu la unul, ci la mai multzi daca poti) si vorbeste cu ei si ia decizia dupa ce afli ce si cum! precum spui si tu, mai ai 2 ani pana face fetitza ta 9 ani, intre timp poate mai testeaza si producatorii vaccinul ala si vin cu lamuriri suplimentare.

...fapt este k NU trebuie sa ne lasam brutalizati dpdv moral de vreun cadru medical care sa ne impuna o decizie fara sa ne lase sa ne lamurim cap-coada despre ce e vb! pe sistemul "da, te cred k esti reprezentantul statului si k vrei sa-mi faci un bine, dar te rog frumos hai sa stam de vb si sa ma lamuresti ce intentionezi sa faci cu corpul meu". Scriind, imi aduc aminte, amuzata, ca fostul meu husband, in cele 2 (DOUA!!) vizite la stomatolog (avea o dantura senzationala) pe care le-a facut in 15 ani a intrebat-o pe dna doctor la fiecare miscare la ce foloseste instrumentul pe care l-a luat in mana, ce urmeaza sa-i faca si de ce! atunci am ras, acum parca-i dau dreptate omului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

aaaaaaaaaa si o hainutza clopotel vreau sa-mi cumpar si eu pt la iarna incolo...si oricum merge si pana dupa nastere...acum nu ma mai incape decat o geaca pe care o port zilnic...am vrut sa dau atacul la pufoaica sotzului....sa arat in ea ca un pui de bogdaproste!

ioana

2i+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Sunt suparica.

M-au chemat la morfofetala abia pe 6 oct. Credeam ca ma vor chema exact vineri la 22 sapt, insa au loc doar pe 6 oct, deci atunci voi avea 23 sapt si cateva zile. Am incercat eu sa pledez in favoarea zilei de vineri, insa cica ei fac morfo intre 22 si 26 sapt, deci voi fi exact in momentul oportun.

Dar mie imi e dor de pui.

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - si eu stiu ca cel mai bine e morfo la 23 de saptamani

mooooor de somn

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, stiu ca au dreptate si ca e ok la 23 sapt, nu contest asta, insa mie imi e dor de pui si imi facusem iluzii ca o vad vineri! Ma gandeam ca vin de la examen si apoi o vedeam pe puiuta.

Eu merg azi la cumparaturi. Va zic ce gasesc pentru burtici cochete. La magazine de gravi nu ma mai duc pt ca sunt culori terne si modele cam uratele (dar gusturile nu se discuta). Poate mai imi trece supareala.

Un remediu ar fi un covrig polonez cu multa miere. Ce porculina sunt!

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Ai timp sa-l schimbi....eu aseara am plans de frica de operatie...mi-a venit in minte tot filmul ultimei cezariene si,cred ca stiti senzatia aia - ca vrei sa scapi de ceva ,dar n-ai cum pt ca TREBUIE!...cred ca de asta sunt si f nervoasa si agitata tot timpul...ma simt bine numai cand stau lipita de copii sau de sotul meu...si mai am inca o data pe atat...vreau si eu sa-mi spuna cineva daca e mai bine sa fac anestezie totala ca la celelalte am facut partiala....da' mi-e frica sa nu ma mai trezesc!!!!!!!!!!!!!eu cred ca innebunesc pe zi ce trece...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Off, Ariya!! ce sa zic? ma mananca limba (ma rog, mana) sa tot povestesc despre propria experientza cu spitale & operatii k sa mai linistesc lumea pe-aici. Am la activ 6 anestezii totale, m-am trezit din fiecare, poate sunt eu inconstienta sau poate k temerile mele sunt axate pe alte presupuse probleme. Fapt este k de multe ori, cand ma ia panica in legatura cu un lucru sau altul, vorbesc cu cei apropiatzi, in primul rand cu omul meu (doamne! rabdator om cu fricile mele! sa-i dea Dzeu sanatate) iar de curand simplul fapt k scriu pe forum ma linisteste, iti spuneam si ieri. Cu mama vb mai rar despre temerile mele pt k e si mai panicoasa decat mine si mai rau ma agita.

..anyway: f frica mi-a fost in preajma celei de-a doua operatii pe coloana (considerata "de rutina", trebuiau scoase placile & suruburile din vertebre), operatia trebuia sa fie intr-o duminica seara - asa k sambata dinaintea operatiei, in loc sa stau cuminte -m-ar fi cuprins groaza, asta-i clar!- am facut orice mi-a distras atentia de la evenimentul prin care trebuia sa trec: am fost la niste prieteni la gratar, am jucat rentz pana la 7 dimineatza, am ras, am ascultat muzica. Am facut orice am putut k sa nu raman singura cu frica mea. Si mi-a venit mai usor, starea mea de spirit inainte de operatie a fost mult mai buna...

..fapt e: nu-i presa excesiv pe cei de langa tine cu temerea ta, mai bine scrie-ne noua pe forum chiar si daca nu primesti raspuns pe loc, pun pariu pe ce vrei k atatea si atatea fete citesc ce scriu si-ti trimit un gand bun, cel putin. Nu esti singura, suntem multe in situatii asemanatoare si, uite, daca citesti postarile altor fete, vezi si tu ce probleme serioase au deja, din timpul sarcinii, ele ce sa mai spuna?? imi dau seama k suna k de campanie electorala ce-ti scriu, insa vreo solutie miraculoasa nu cred k este in afara: miracolul in tine sta!

inca o data, revin mai tarziu k ma alearga shefu' p'aici cu niste acte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

ba da Andreuta, se poate monta scaunul in fata si se dezactiveaza airbag-ul dreapta sofer. si eu am prietene care au tinut asa scaunul fara probleme pentru ca bazdagania nu vroia sub nici o forma in spate... de, de-ale copiilor, stii tu.

Mey, io la faza asta am fost mai catolica decat papa. Am stat tot timpul in spate cu copilul, numai sotul conducea, si cand era mic si plangea la fiecare stop nu il luam in brate, ii vorbeam, ii cantam, fosneam pungute (ca-i placea zgomotu'). Concluzia: copilu' s-a obisnuit sa stea numai in scaun, si era foarte cuminte acolo, pana la aproape 3 ani cand l-a cam dat gata drumul de 12 ore pana in Grecia. Acu' si la un drum de 20' il "doare funduletu'".

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200524+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Si eu la fel am facut. De abia anul asta, dupa ce a implinit trei ani am inceput sa mergem cu ea doar cate unul (care conduce), ea sta in spate in scaun.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor care sunteti la al doilea BB (Naty, Andre_ea, Roxana, Iris, Lavini...) am si eu o nedumerire, apropo de scaunul de masina. Al vostru bebe sta linistit acolo si nu se plictiseste? ca Ana mea dupa 10 min incepe sa planga ca vrea jos, ca vrea la mamii la tatii...ma dispera in masina!!! la voi cum e? Si ce ati facut sa nu faca asa?

Alina25+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

alina si Ioana a avut o perioada cand nu vroia sa stea in scaun si eu am cedat si am pus-o pe canapea langa mine. Doar la drum in afara Bucurestiului o puneam in scaun. Dupa aceea ma convins-o usor usor ca e periculos sa stea asa si a reinceput sa stea in scaunel.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia,stai linistita,stiu ce intentii ai avut.Numai ca mie nu-mi plac telenovelele,mi s-a luat de net si tv,dar si fara as innebunii singura pe aici prin casa si-mi e greu sa ma obisnuiesc cu atata stat si cu situatia asta.Poate ca niciodata nu mi-a placut sa mi se impuna ceva,sa fiu fortata sa fac ceva..nah,asta e..In dec am voie sa ies cica..eee,ce mai inseamna 2 luni..

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput