Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
mvb spune:
Pentru fetele care nu au citit mesajul scris de Tenttika, va rog nu-l ratati ....gasiti acolo niste filmulete grozave pt parintii incepatori! iata linkul http://www.devintatic.ro/
Noi am petrecut aseara vreo ora si ceva delectandu-ne cu el!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Leditia spune:
micola,felicitari pt bb miscaret..Am vazut ca la semnatura ai pus ca ar fi surpriza..nu ai aflat inca ce ai sau nici nu vrei sa aflii...sa fie asa surpriza la nastere?
dau edit sa nu mai scriu alt mesaj..ca am uitat
ttenzika mersi pt link=ul pt tatici..e super!Ce chestii pt tatici ca m-am uitat pe ghid si mi-a placut si mie...l-am parcurs pe tot,am facut si testele :)))))) si i l-am aratat si lui tati.
aryia,imi pare rau ca ai trecut prin experienta aia urata.:(
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

ariya spune:
Concluzie:mi s-a scos fibromul,am facut tratament(utrogestan etc),iar acum astept o fetita pe care - dapu Banceanu- eu nu puteam s-o am decat prin FIV!De asta am spus ca eu nu m-as duce la el nici daca ar fi unicul dr de pe planeta,iar un ;lucru similar i s-a intamplat si prietenei mele,care ,dupa el,avea trompe inchise si acum are doi copii de toata frumusetea!...
ROXANAZ eu,de obicei ,nu raspund la fiecare in parte,pt ca uit care ce a zis si pt ca intru rar pt ca n-am timp...Sunt tot timpul in criza de timp!
Multumesc celor care au zis sa raman si,sper sa pot fi de ajutor cu experienta mea...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
19+
IRA_LIZA spune:
sa deschid discutzia? sa nu o deschid?
...in fine, cu scuze anticipate in cazul in care lezez/supar/enervez, etc pe oricine, iata un articol & o discutie ref la un vaccin avand efecte presupus extrem de nocive, articolul cred k ar interesa mamicile de fetitze. Intrucat fetita voi avea si eu, mi se pare oportun sa intreb.
Deci iata linkul:
http://www.urbaniulian.ro/2008/09/23/ministerul-sanatatii-penale-vaccinarea-cu-forta-a-fetelor-de-clasa-iv-cu-vaccinul-ucigas-gardasil-este-o-ilegalitate/
Sper sa nu fi latzit excesiv pagina...
Revin: mai e un link, insa parca e prea de tot, da-o-n colo! dar ma rog daca tot am deschis dicutzia cinstit mi se pare sa spun tot ce stiu, nu sa prezint selectiv. Inca o data, nu vreau sa seman panica, ci doar sa ma informez pe mine si eventual pe altii.
Deci iata si al doilea link:
http://www.urbaniulian.ro/2008/09/19/prin-vaccinul-gardasil-se-urmareste-sterilizarea-fetelor-din-romania/
Doamne-ajuta sa-mi spuna vreo tanti doctor "ce, esti copil? cum de pui botu' la asemenea aberatii, k te vad fata cu carte" - macar de ar veni cu contraargumente solide...
Uff...
mvb spune:
Micola si eu tot in jur de 21-22 de sapt l-am simtit pe BB.....oricum e o senzatie extraordinara ce nu se compara cu ninic, asa-i?!
Ziceai de cosuletele de pe fata....incearca sa mananci mai putine prajeli si fast-food si dai cu fff multa apa!
Eu am un ten de exceptie, nici fond de ten nu mai folosesc....parca e mai luminoasa pielea acum!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
ariya spune:
LEDI vazand starea in care esti - nu ai voie sa te misti etc- de ce nu se duce sotul tau la primarie cu certif. medical in care sa scrie ca nu esti "apta" de transportat(poti vorbi cu dr) si stiu ca sunt cazuri de astea cand se deplaseaza la domiciliu functionarul primariei sa va casatoreasca...stiu ca am facut chestia asta acum vreo 3 ani pt bunicii mei..
19+
micola spune:
Leditia, nu vreau sa stiu daca e fetita sau baiat, vreau sa stiu doar ca e bine :) E primul nostru copil, si chiar nu avem preferinte.. :) sa fie sanatos! si vorbesc serios cand spun asta!
plus ca nu-mi place sa stie toata lumea..
Nu-mi p[lace sa cumpar patutb albastru sau roz si nici hainele nu vor fi ori albastre ori roz...de camera nu poate fi vorba inca, pentru ca deocamdata stam cu parintii sotului si bebe o sa stea la noi in camera :)
Nici de nume nu am spus nimanui..., de fapt, nici nu ne-am hotarat la numele sfant, pt celalalt avem un nume comun :)
bine...in luna 8-9 poate ca o sa vreau sa stiu ce este.. :)
22 + cu
!
!
micola spune:
mvb, adica sa nu mai mananc cartofi prajiti?? aoleu, e una din poftele sarcinii...cartofi prajiti cu branza rasa..
.si pizza cumparata...
, eu de fel, nu mananc ce nu e sanatos, dar asa ma gandesc cate o data ca nu as manca altceva decat cartofi prajiti sau pizza ...
dar, o sa incerc sa le mai raresc..de ingrasat nu m-am ingrasat, am pus cam 4 kg pana acum..:)
22 + cu
!
!
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya IRA eu nu am vorbit de felului de a vizita,ci de diagnostice gresite ,plus - ISTEROSALPINGOGRAFIE facuta fara nici un fel de anestezie sau calmant(pt cine nu stie ce e, e o investigatie prin care se vad trompele daca sunt sau nu deschise,inchise,normale si se face "introducand" cu o mare seringa prin colul uterin,lichid de contrast),dupa care analiza imi spune senin ca am trompa inchisa,copii nu mai am de unde sa fac decat prin FIV!Eu aveam hemoragii urate,el imi face isteroscopie(se face in anestezie totala),imi spune ca e totul ok,trebuie facut chiuretaj biopsic!Am refuzat,am plecat din spital(toate astea s-au intamplat in decurs de 4 zile,da?),am ajuns acasa,de unde seara m-a luat salvarea din cauza durerilor ingrozitoare de burta care era umflata ca un cimpoi din cauza acelei isterosalpingografii violente de care am avut parte! Dupa care am stat o saptamana internata sa mi se dreaga trompa stanga care a fost iritata din cauza lichidului "injectat" prea violent si,s-a vazut la eco facuta de Herghelegiu un fibrom frumusel in uter... Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 19+ |
OOpsii!
incep sa intru in panica! k varianta, mai am timp sa schimb medicul? adica: un alt ginecolog ma poate lua ca pacient dupa ce toata sarcina pana acum am fo' pacienta altui doftor? (by the way, am constatat de la o vreme k frica ma tampeste, pur si simplu, parca mi se blocheaza mintea si gata, sunt scurtcircuitata, nu mai misca nici un neuron!!)
ariya spune:
Multumesc,Ira pt link...eu deja ma gandeam sa nu o las pe asta mica sa-i faca vaccinul ala(mai am doi ani pana atunci),acum chiar ca nu o mai las...
19+