Infidelitate? Motive, efecte, pareri...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mignone spune:

Reiki - pentru tine e raspunsul meu. Ai dreptate - iubirea ne e data sa ne bucuram de ea, nu sa o irosim cu sentimente de culpabilitate care nu fac decat sa ne macine fericirea (si-asa putina si greu de gasit)... nu spun ca vinovatia nu exista undeva in subconstient (si e inerent, fiindca atunci cind iubesti nu vrei sa stii ca faci rau altora sau ca fericirea ta ar aduce nefericire unei terte persoane), dar e pacat sa lasam un dar de la Dumnezeu sa fie distrus... fiindca eu cred din toata inima in asta; Dumnezeu ne da puterea si capacitatea sa iubim, iar daca o facem cu sufletul plin, curat, in fata Lui nu sintem vinovati, nu putem fi ! Poate in fata altor oameni, a legilor, a moralei... dar de ce sa refuzam o frintura de fericire cind e linga noi, cind stim ca sa ai fiinta iubita in brate e lucrul cel mai minunat din lume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by mignone

Reiki - pentru tine e raspunsul meu. Ai dreptate - iubirea ne e data sa ne bucuram de ea, nu sa o irosim cu sentimente de culpabilitate care nu fac decat sa ne macine fericirea (si-asa putina si greu de gasit)... nu spun ca vinovatia nu exista undeva in subconstient (si e inerent, fiindca atunci cind iubesti nu vrei sa stii ca faci rau altora sau ca fericirea ta ar aduce nefericire unei terte persoane), dar e pacat sa lasam un dar de la Dumnezeu sa fie distrus... fiindca eu cred din toata inima in asta; Dumnezeu ne da puterea si capacitatea sa iubim, iar daca o facem cu sufletul plin, curat, in fata Lui nu sintem vinovati, nu putem fi ! Poate in fata altor oameni, a legilor, a moralei... dar de ce sa refuzam o frintura de fericire cind e linga noi, cind stim ca sa ai fiinta iubita in brate e lucrul cel mai minunat din lume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu nu am inselat, si, sper, nici nu am fost (sau nu stiu eu...). Ce sa spun, de cate ori am intalnit barbati insurati (si cand nu eram casatorita, si acum, dupa ce m-am maritat)foarte atractivi, si care mi-au dat de inteles ca ar fi dorit... ma rog.... o relatie (evident extraconjugala), am fugit ca de... naiba..."Frantura de fericire" de care spunea cineva mai sus pe care as fi furat-o de la alta femeie, si copii, eventual, mi se parea murdara... Si, sincer, sunt prea orgolioasa sa capat niste franturi de iubire, furate in pauza de masa sau dupa program...cu unii din ei am discutat... barbateste, le-am spun ca da, sunt niste persoane placute, dar eu am nevoie de partener si duminica si sarbatorile legale... au inteles, au plecat capul si au plecat
Nu fac morala nimanui, spun doar ce simt eu.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Hehehe... Victoria,

eu cind am spus asta si mai multe pe lingä, mi s-a räspuns cä sint de modä veche!!!
Räspunsul meu a fost atunci, cä mie imi place sä fiu de modä veche, si basta!!
Data urmätoare, cind a incercat iar sä mä atingä, "din gresealä", a luat un cot in burtä de la mine!!!...cä mä infuriasem pe om asa de tare, cä-mi venea sä mätur cu el un pic!!
In primul rind, m-a enervat lipsa lui de respect fatä de mine!!!
Cind a väzut cä nu mai are aer, i-am spus cä asta este numai avertismentul unei demodate...dupä care a renuntat!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

viki shi cami, perfecta dreptate
ce sa-tzi complici viatza aiurea???? mai bine fa-o frumoasa shi bucura-te de omul langa care ai decis sa-tzi traieshti viatza

eu cu fundu in doua luntre nu ash putea, poate sunt berbec direct cerebral shi tai in carne, insa asha sunt eu.

cine poate shi ii place situatzia...tot inainte ( insa nu pe langa barbatu meu)

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

quote:
Originally posted by reiki

Pina la urma ce este mai bine sa faci, ce-ti spune inima sau mai bine sa respecti regulile societati in care traim?
Ce este mai important sa incerci sa cladesti ceva sau sa nu distrugi?

Categoric e bine sa faci ce iti spune inima, ce simti , o viata avem, nu sapte…....Atunci cind vom muri nu vom mai stii si nu va mai stii nimeni cine am fost si ce am facut….daca am trait cu adevarat sau nu…... nu se va mai stii nimic, nimic, vom fi pamint…..
Societatea….... s-o lasam in pace ...si ea pe noi…..:)

E important si sa cladesti ceva , dar si sa nu distrugi….. amindoua sunt la fel de importante.

Orice experienta in plus te aduce mai aproape de Marea Intelepciune a Vietii.
Reiki, cred ca esti sau vei fi in curind un mare intelept, daca zici ca ai trait ambele experiente.
Felicitari celor care au curajul sa isi povesteasca experientele vietii chiar cu riscul de a primi rosii peste rosii…..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

Mignone, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

"Omul îsi iubeste existenta lui încurcatā. Si, dacā el a dat nastere la dezbinarea catastrofalā între amāgiri si esente, el va suporta nu fārā o oarecare voluptate deznodāmîntul. Dacā omul ar iubi calmul, echilibrul si siguranta, ar fi gāsit el o solutie ca sā se debaraseze de una din douā. Ar fi preferat desigur amāgirile, fiindcā sînt mai îmbātātoare si mai trecātoare. Eternizarea conflictului tine însā de natura omului si de iubirea lui secretā pentru fatalitate. " (Emil Cioran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by casandra

"Omul îsi iubeste existenta lui încurcatā. Si, dacā el a dat nastere la dezbinarea catastrofalā între amāgiri si esente, el va suporta nu fārā o oarecare voluptate deznodāmîntul. Dacā omul ar iubi calmul, echilibrul si siguranta, ar fi gāsit el o solutie ca sā se debaraseze de una din douā. Ar fi preferat desigur amāgirile, fiindcā sînt mai îmbātātoare si mai trecātoare. Eternizarea conflictului tine însā de natura omului si de iubirea lui secretā pentru fatalitate. " (Emil Cioran)

Asa cum spune Cioran, omului nu ii este destinat echilibrul, si siguranta. El tinde sa evolueze, ori din echilibru, din nemiscare nu e rost de evolutie.
Deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Foarte interesant subiect. Dar si mai interesante sunt comentariile. 97% sunt pentru fidelitate si doar 3% recunosc ca au inselat. Realitatea ar putea fi putin diferita , pentru ca de fapt vine o zi in viata unui om cand cu toate ca ai alaturi pe Mr/MRs perfectiune nu iti este de ajuns.Si atunci mintea ta de femeie sau barbat incepe sa lucreze indracit pentru a gasi o explicatie. Ce iti lipseste? Sigur ca da : un pic de variatie.
Si apoi involuntar incepi sa emiti semnale diverse care sunt imediat prinse din zbor de cei interesati.
Acesta e raspunsul la cel mai simplu motiv pentru care inseli.
Acum sa vedem de ce nu inseli .inafara de binecunoscutele motive : dragoste , respect etc. Ati ghicit : gura lumii. Daca el insala: de multe ori auzi saracul la cum arata nevasta-sa o faceam de mult, chiar daca nevasta ai de 80 de kg i-a facut 4 copii si se scoala la 5 sa ii pregateasca pachetul.
Daca ea il insala intodeauna primul comentariu e c....dracului
Deci ei ar avea voie noi nu ., sau nu in aceeasi masura de aici o diferenta atat de mare de procente .pentru ca si cele care au facut-o si probabil or s-o mai faca nu vor recunoaste fie chiar si pentru faptul ca din cand in cand sotul ( sora, cumnatul etc., sau o cunostinta binevoitoare ) mai viziteaza aceasta pagina.
cat despre daca am inselat sau am fost inselata e discutabil pentru ca macar cu gandul tot o faci chiar daca respectivul ti-a aparut in vis dupa un film nu tocmai ortodox cat depre el sunt de parere ca ce nu stii nu te deranjeaza.
hai sa fim sincere : ce nu iertam de fapt ce ne doare cel mai tare?
Umilinta .sau mai bine zis prostia lor de a te lasa sa afli. Concluzia: ca sa poti sa inseli intr-un mariaj si sa iti pastrezi si familia trebuie sa ai o doza de nebunie si curaj pe care o femeie deseori nu il are.
si atentie sa nu confundam lucrurile: barbatii sunt capabili sa isi iubeasca nevestele dar sa si mai faca una mica in vreo delegatie unde la semanrea contractului li se ofera si o blonda sa le tina pixul si sa vina acasa ca si cum nimmic nu s-a intamplat. Si asta inseamna ca nu te iubeste? sau ca nu vrea sa se ocupe de copii lui?
Eu cred ca dragostea dintre 2 oameni nu se margineste numai la sex pentru ca vorba bunica-mii: Spalata-i ca noua, nu ai cum sa stii nicodata sigur daca esti inselata 1000% sau sa stie daca il inseli.Poti trai cu o indoiala in suflet ani de zile si sa fie degeaba dar si invers sa te crezi zana zorilor si sa aflii ca il imparti de ani de zile. Asa ca eu zic sa coboram cu picioarele pe pamant si sa nu mai cautam scuze unora si altora ba chiar si noua. De obicei se intampla ceea ce trebuie sa ti se intample. Si daca esti inselata si tu ai un pic de vina pentru ca nimeni nu este perfect oricat de mult am vrea .
Stiu ca scriu foarte rar, din cauza ca am 2 pitici care ma alearga toata ziua , dar nu am putut rezista sa nu ma amestec.
Pupicei.
Flavia

Mergi la inceput