Infidelitate? Motive, efecte, pareri...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Inchidem, cred
Nu-i asa?
Care mai votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

quote:
Originally posted by reiki
Atunci ne-am bucurat de ce aveam fiecare si nici macar nu am avut timp sa ne cunoastem prea bine unul pe celalalt. Atunci am trait si nu regret nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale spune:

quote:
Originally posted by mmihaela
Cealalta fereastra este deschisa si acum...insa discutiile ne-ar urmari, intre noi chiar erau probleme vechi, care n-ar disparea...
Nu mai am curajul sa o iau de la capat.

Mihaela, pentru tine este raspunsul tau si doar povestea ta m-a facut sa raspund la acest subiect. Ceea ce pot sa iti spun din proprie experienta --- 'never say never' e valabil si pentru ceea ce spui tu. Nu fugi, nu fii lasa, nu te ascunde dupa clisee de genul 'problemele sunt vechi', 'nu am curajul', etc. Miracole exista, si chiar se poate intampla ca din cenusa casatoriei voastre sa se nasca o dragoste mult mai profunda. Nu e nevoie sa va re-casatoriti, dar ... cine stie, poate in timp vei ajunge sa iti re-doresti asta. Primeste ceea ce viata iti ofera! Niciunde nu scrie ca 'a doua incercare' trebuie sa fie cu un alt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Ale,
de la mine ai felicitari.

Mergi la inceput

Baieti...
Nu mai am cuvinte, ci...

Miha

Mergi la inceput

Iarta-ma, Ale, am facut o greseala...Baietelului meu ii mai spun si Ale'...Am citit mailul tau de 20 de ori si 'parca e de-acolo'...
Parca am alta inima decat aceea trista cu care scriam asa negativist.
A venit sa-si ia baietelul in fiecare week'end, il las de sambata pana duminica la el. Duminica m-a rugat Andreiut (il cheama si Alexandru) sa merg cu ei in parc, apoi Radu m-a rugat sa mergem la el, sa-i vad casa, sa stiu eventual unde sa-l duc, sau de unde sa-l iau. Cred ca a fost un mic complot...le-am facut pireut si am avut un mic party in trei. Bineinteles ca a uitat sa-mi dea ochelarii baietelului si ieri, cand a venit sa-i aduca, am fost in 'Tineretului', toti 3, sa hranim pestisorii, si sa sarbatorim instalarea noului sau telefon. Nu stiu daca ceva se schimba, poate avem multe de recuperat, insa vineri, cred ca merg si eu pentru tot weekend'ul.
Restul e speranta...
Cu bine...binele si binisorul
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Miha draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

BRAVO Miha si succes!Sunt alaturi de tine.

Never say never!

Leda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

BAFTA MULTA MIHAELA! POATE O SA TRECETI PESTE DE DRAGUL COPILULUI SI BINEINTELES SI PENTRU VOI
SUNTEM ALATURI DE VOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

bafta!
... dar subiectul a deviat puternic!
Propun sa fie mutat sau inchis!
E deja aberant de la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns!

Mergi la inceput