Infidelitate? Motive, efecte, pareri...
Raspunsuri - Pagina 14
leda spune:
quote:
Originally posted by adadia
Am vrut sa va descretesc fruntile si sa va fac sa zambiti .
adadia
Chiar am zimbit un pic, dar spune-ne cum este? Ce crezi? Asa parem?
Monotonie este asa cum spune Mihaela? Toti nazuim spre dragostea din romane, dar de fapt ne indreptam sau "acceptam" pe cea invatata "acasa"?
mmihaela spune:
Chiar ai reusit, Adaia, mie uneia simt ca mi s-a incalzit sufletul.
Glumeam...sau nu? Un pic de surpriza si de bucurie poate innoi chiar si pe vajnicii aparatori ai monogamiei. Sunt cazuri fericite, nu?
Leda, nu-mi amintesc despre monotonie...am zis eu ceva?
Iar 'acceptam' suna fatalist...dar atunci cand iubesti, ...ce iubesti?
Si n-ai vrea sa fii mult-iubita? Si nu crezi ca-ti place, de exemplu sa fii iubita asa cum esti iubita, cand iti place? Si asta, daca vrei, aduna pe langa tine senzatia...dragostei. Acel ceva care te infioreaza si mai lasa si loc de surprize. De asta, zic eu, nu poti spune ca nu te atasezi. Toti simtim nevoia sa fim iubiti si...deh' ne mai si place...Ne mai si obisnuim, la asta m-am referit!
Hai, pupici, ca mai am si treaba.
Numa bucurii,
Miha
adadia spune:
Vrei sa ma tragi de limba . Eu am fost foarte supatara in ultimul timp si mi se par asa indepartate problemele astea cu dragostea, cand simt ca totul in jurul meu se naruie .Si eu am avut in viata momentele mele de intrebari fara raspuns si pe atunci nu exista DC-ul care sa-mi arate ca nu sunt singura pe lume . Cine are curaj sa iubesca nebuneste , cu toate riscurile de rigoare , sa iubeasca si sa fie fericit . Eu sufleteste nu sunt facuta pentru o viata duplicitara ,nu mi-ar aduce nici un fel de satisfactie .Dar am intelegere pentru cei care o fac , motivati de fapte sau de fire .Asta nu inseamna ca nu ma intreb uneori daca este buna calea pe care am ales-o si daca , la 50 de ani n-o sa-mi para rau ca n-am ales sa traiesc altfel . Despre "dragostea din romane " - ea exista dar este scurta si aduce multa suferinta . Daca am cunoaste raspunsul corect la toate intrebarile n-am avea pentru ce sa mai traim .
leda spune:
Leda, nu-mi amintesc despre monotonie...am zis eu ceva?
Iar 'acceptam' suna fatalist...dar atunci cand iubesti, ...ce iubesti?
Miha, de monotonie vorbea Adadia, iar prin dragostea cuminte de "acasa" eu inteleg tocmai aceasta monotonie, care ne "senilizeaza" zicea Adadia. La inceput am crezut ca aceasta iubire neconditionata, am inventat-o eu tocmai ca sa ma scutur de acest sentiment de monotonie. Mai tirziu am vazut ca functioneaza, sa iubesti pentru ceea ce este "el" si nu pentru ce ai vrea tu sa fie. Sa iubesti fara teama, fara intrebari. A functionat si "el" m-a vazut pentru ca ma schimbasem, radiam. Numai eram o piesa intr-un apartament, ci o femeie care iubea. Si asta se vede. Nu poti sa schimbi un om pentru ca vrei tu sa se schimbe. Il poti schimba, daca te schimbi tu. Ai vazut si tu asta. Pupici, ca si eu am treaba multa, dar intre doua probleme mai trag cu ochiul pe DC.
leda spune:
quote:
Originally posted by adadia
Vrei sa ma tragi de limba . Eu am fost foarte supatara in ultimul timp si mi se par asa indepartate problemele astea cu dragostea, cand simt ca totul in jurul meu se naruie .Si eu am avut in viata momentele mele de intrebari fara raspuns si pe atunci nu exista DC-ul care sa-mi arate ca nu sunt singura pe lume . Cine are curaj sa iubesca nebuneste , cu toate riscurile de rigoare , sa iubeasca si sa fie fericit . Eu sufleteste nu sunt facuta pentru o viata duplicitara ,nu mi-ar aduce nici un fel de satisfactie .Dar am intelegere pentru cei care o fac , motivati de fapte sau de fire .Asta nu inseamna ca nu ma intreb uneori daca este buna calea pe care am ales-o si daca , la 50 de ani n-o sa-mi para rau ca n-am ales sa traiesc altfel . Despre "dragostea din romane " - ea exista dar este scurta si aduce multa suferinta . Daca am cunoaste raspunsul corect la toate intrebarile n-am avea pentru ce sa mai traim .
adadia
Imi pare rau ca treci printr-o perioada dificila. Incearca sa nu te lasi doborita. Inlatura incet teama ca totul se naruie. In primul rind cred ca trebuie sa-ti spui ca nu poti sa rezolvi tu toate problemele si sa le separi pe cele care depind de tine, de cele pe care n-ai cum sa le rezolvi. Nu se naruie totul, crede-ma. Nu-ti fie frica si increde-te in tine si nu incerca sa rezolvi totul dintr-o data. Incepe cu ce depinde strict de tine si intareste-ti fortele pentru a le rezolva. Nu-ti spune nu pot. Daca depind de tine poti. Crede-ma ca am trecut si eu prin astea.
mmihaela spune:
'Ochiul' era pt.Leda, n-am vazut ca e deja pag.nr.10...
Adadia, imi pare rau ca esti trista, poate ai motivele tale.
Dar noi sunte alaturi de tine.
"Despre "dragostea din romane " - ea exista dar este scurta si aduce multa suferinta ."...aici subscriu, si daca m-as intoarce in timp mi-as inchide ochii si urechile si-as fi in continuare "la jug", fara sa ma mai intreb daca e bine ce fac...dar n-a fost sa fie.
Uneori radem si nu se vede lacrima din coltul gurii
"Si eu am avut in viata momentele mele de intrebari fara raspuns si pe atunci nu exista DC-ul care sa-mi arate ca nu sunt singura pe lume ." si aici subscriu, cred ca poate scuti de muuuuuuuulta suferinta sa vezi macar ca te asculta cineva...apropiat. De cand apropiat? Nici eu nu stiu, ma trezesc asa, pe nesimtite, ca facand parte din...Familie. Multumim, DC.
Iti urez multa forta, sa treci cu bine peste incercarile din ultimul timp.
Miha
Flower spune:
quote:
Originally posted by Flavia
Daca el insala: de multe ori auzi saracul la cum arata nevasta-sa o faceam de mult, chiar daca nevasta ai de 80 de kg i-a facut 4 copii si se scoala la 5 sa ii pregateasca pachetul.
Daca ea il insala intodeauna primul comentariu e c....dracului
Flavia
Parerea asta o am si io de mult timp :
Barbatu' care se culca cu nu stiu cate femei e un mare crai , armasar ( orice cuvant care il descrie e spus cu admiratie si lauda !!).
Femeia care se culca cu mai multi barbati ( kiar daca asta se intampla inainte de casatorie , ce conteaza daca dupa nu calca niciodata stramb ! ) tot c... ramane !
In rest , si io sunt de parere ca atata timp cat nu-ti mai place ( in sensul foarte larg )cel de langa tine , tre' sa ii spui ce simti ! Noi am stabilit kestia asta inca de pe vremea cand eram prieteni... Daca s-ar intampla vreodata ceva , sper sa avem curajul de a ne privi in oki si de a discuta problema...
S-avem parte de dragoste si...respect !
dede spune:
Salut, fete&baieti!
Inchidem subiectul asta? Deschidem altul cu acelasi nume? S-au nascut alte idei?