PCOS (10)
Raspunsuri - Pagina 20
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bryny buna fetelor!daca aveti timp sami cititi povestea si sa ma ajutati cu un sfat va mutumesc anticipatam 33 de ani sunt casatorita de 5 ani imp cu sotul de 7 ani.prima si ultima sarcina acum 13 ani exact cand miam inceput viata sexuala.au urmat difetite tratam cu antibiotice pt anexita diferite infectii vagianle la diferiti doctori inainte de a ma casatori ,dupa ce mam casatorit in 2004 mam dus la un medic vestit in infertilitate si sau descoperit chisturi pe ambele ovare de 6cm OD SI 7cm OS mama operat clasic si au urmat 2 ani de tratam cu anticonceptionale cu o pauza de 3 luni de duphaston...si iar au aparut chisturi descoperite la med life de prof.Ronell...mam operat la cfr2 laparoscopic in 2006,mi se recomada dupa 6 luni fivnu am vrut atunci nu prea stiam eu mai nimic despre asta si am refuzat.deci in 2007 incep stimulari cu clomifem,estrofem,orgamentril si pregnil fara niciun rezultat,au urmat 2 inseminari,nimic.mam inervat si nu mam mai dus la medic de atunci...luna trecuta mam dus la insistentele unei prietene la medicul ei din Bucuresti DR.Pana(eu intre timp nu vam sp.ca vroiam sa merg la viena pt o consultatie pt FIV)SI SURPRIZA DR.Pana descopera chist pe ovarul stang de 6 cm si lichid pe fundul desac...dumnealui sp ca chisturile mi se formeaza de la acel lichid SI BOMBA se final.eu singura de capul meu ma duc sami fac toate analizele hormonale si la sange se descopera chlamidia...va vine sa credeti sau nu niciun medic nu mia recomandat in toti acesti ani sa fac aceasta analizaEu am vazut la fetele de la fiv viena ce analize leau cerut austrieci si eu mam dus frumusel si mi leam facut si surpriza chlamidia pozitiv.eu sunt sigura ca acesta infectie o am de ani de zile si pt asta nu ramaneam eu insarcinata si lam mai inbolnavit si pe sotul meu care in tot acest timp i sa deteriorat spermograma in fiecare an ai scadea nr. si mobilitatea.am inceput tratam cu antibiotic amandoi care va dura pana in ianuarie si apoi dr.Pana mia recomandat o punctie sa traga lichidul acela din duglas si mia dat marvelle(anticoncep)mia sp clar ca sau facut greseli enorme cu mine ca mau operat cu acesta chlamidia si el nu se atige de mine pana nu ma tratez.intrebarea mea era incotro sa o apuc?ce sa fac?eu stiu doar ca vreau sa fac fiv pana la urma la viena dar ce fac cu acest chist??? |
Offf bryny prin cate ai trecut si tu!
Este FOARTE mult de scris referitor la ce ne-ai povestit tu, dar am sa incerc sa fiu scurta si la obiect.
Subscriu intrebarii lui psj: ai sindromul ovarelor polichistice sau doar te confrunti cu ovare polichistice? Diferenta este foarte mare.
AndreeeaNogy spune:
Multumesc pentru incurajari.Trebuie sa precizez ca deocamdata am facut testul de glicemie provocata...rezultatele nu sunt dintre cele mai bune:colesterol 166(limita normala era 130),iar glicemia glicozata este de 5.7%(limita este de 6%)deci iara este un pic cam mare...insa cred ca acum, dupa aceste analize daca incep sa iau metformin, o sa incep sa slabesc si totul o sa revina cat de cat la normal si bineinteles tot acest calvar o sa se termine cu un final fericit....Am speranta ca nu o sa patesc la fel ca data trecuta cand am luat reductil...sper ca metforminul o sa ma ajute intr-adevar si o pot sa imi pot implini visul de a avea un BB, ceea ce este de fapt si scopul pentru care lupt...Va pup pe toate si daca vreti, mi-ar face mare placere sa fiu trecuta pe lista aspirantelor si luptatoarelor cu PCOS, lista pe care sper sa nu stationez prea mult ca mai apoi sa figurez in lista gravidutelor...Numai bine!
gudinde spune:
Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.
Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 11